Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: sony midi müzik stlerinin sırrı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> Cevap: sony midi müzik stlerinin sırrı Sayfa: <<   < önceki  17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yavkaysaw

20 Nisan 2007; 0:12:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ben aslında aiwa fanıyım ama sony müzik setim var.biliyorum sonynin daha iyi olduğunu ama aiwanın o kendine has karakteristik sesini çok seviyorum.400 watt pmpoluk bir aiwa müzik seti vardı Tanrım o ses nasıl çıkıyordu anlamıyordum.ama elbette bir sonyy kadar değildi ama o an tapmıştım bende de o zamanlar sharp cd-c611h vardı.sharp da çok iyiydi bir zamanlar.hele monster serisi müzik setleri ne diyecek yoktu.şimdi teknosa ithal etmiyor.eskide klik mağazalarında bir tek onlar satılırdı.eskiye duyulan özlemim hiç dinmeyecek çünkü GELEN GİDENİ ARATIYOR MALESEF

venom800

Sisteme Gözat

20 Nisan 2007; 0:21:27 

Sharp konusunda çok haklısın @yavkaysaw dostum. Eskiden benim favori sistemim idi monster serisi Hele 500 watt lık o model yok mu ahhh ne kadar çok sevmiştim o modeli ya.. Hemen evinimiz yanıbaşında açılan sharp bayinde her gün dinlerdim valla mükemmel bir sistem idi ve fiyatı sony lere göre çok daha alınabilir derecereydi Ama tabi alamamıştım o ayrı mesele. Aiwa müzik setlerine de hayranımdır sony kadar olmasa da her zaman iyi iş çıkarırlar ama o da ortalıklar da yok artı

YOLDAN ÇEKİLİN MUTLAK GÜÇ GELİYOR!!!
yavkaysaw

20 Nisan 2007; 0:26:23 

evet ya o monster serisinide 25 cmlik bir woofer kullanmışlardı.neydi o ses hatta bir rekalmı bile vardı bir adam adaya düşüyordu ...falan
aiwa malesef artık sonynin bu da azda olsa sony teknolojisini ondada göreceğiz demek özgünlüğü azalacaktır elbette.ama db engine teknolojisi var aiwanın.dbmetre üzreinden ses veriyor.baya ilginç bir özellik.bu arad sharpın hala monster serisi var ama türkiyede yok elbette resimlerini bulursam koyarım

yavkaysaw

20 Nisan 2007; 0:29:05 

buldum yeni nesil monster.yeni nesil sonylerden bir farkı kalmamış git gide birbirlerine benziyorlar

yavkaysaw

20 Nisan 2007; 0:32:48 

bu arada beyler içinizde değişik müzik setlerinin fotoları olan varsa burda bizimle paylaşılırsa çok seviniriz karşılaştırma yoluna gidebiliriz

venom800

Sisteme Gözat

20 Nisan 2007; 11:08:12 

Evet bu yeni model monster ı bende gördüm ve epey inceledim ama senin de dediğin gibi eski görünümünden eser yok hatta performansından bile şüpheliyim.. Eskisi neydi öyle ya woofer ın önünde iri metal parçası falan vardı böyle vahşi bir görünümü vardı ayrıca sen de hatırlamışsın o adalı reklamı Adam adaya düşüyor sesini kimseye duyuramıyor haliyle sonra bir MONSTER buluyor (ne işi varsa monster ın ada da:) ve sesi köklüyor ondan sonrasını pek hatırlamıyorum Ama görüntü itibariyle bu yeni modelden çok daha iyiydi ona eminim

yavkaysaw

20 Nisan 2007; 13:39:42 

bu setin çıkış gücü pmpo değeri 1000watt pmpo.elbette öyle bir ses veremez ama 500watt rmsliği bile ortalama bir midi gibiydi.

nephente

20 Nisan 2007; 15:58:06 

beyler ben bu sony i tek geçiorum bi haftada geldi beni lbt nin parçası belçikadan . 110euro kadar ödedim ama değdi gerçekten. az evel teslim aldım. bide yanında orjinal^^bilgisayardan ses alma koblosu aldım, altın uçlu^^set delirdi oh ya rahatladım vala. sevgilerimle.

LBT_LV80 ( 300+300 RMS)
venom800

Sisteme Gözat

20 Nisan 2007; 16:27:26 

@nephente inan bana çok sevindim bu habere Çok iyi ya güzel bir haber valla artık senden bir video bekliyoruz böyle kuru kuru olmaz

yavkaysaw

20 Nisan 2007; 16:29:10 

nephente bende sevindim gerçekten sınırlı sayede midi var zaten türkiyede onlarda giderse ne yaparız bilmiyorum

nephente

20 Nisan 2007; 18:21:06 

beyler ben bi iki hafta önce 13 dakikalık bi video hazırldım zaten ancak. 65 mb lık bi video bu ^^yani baya bi içeriğini grdim olayın bu sefer^^ bi ara forumda muhabbetini de yaptım hatta. sizden bu videoyu 3 gp ye çevirecek bi program önermenizi istemiştim. bölylelikle hem siz indiriken hem de ben sandspace e atarken zorlanmıcaktım. eğer bu sorunuma yanıt alamassam sizlerden.ben yine de bu videoyu upload edecem. dileyen sabraber 1-2 saat indirir. sevgilerimle

LBT_LV80 ( 300+300 RMS)