Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: sony midi müzik stlerinin sırrı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> Cevap: sony midi müzik stlerinin sırrı Sayfa: <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
BL@DE

1 Eylül 2006; 14:35:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

BL@DE kardeşim nasılsın yaa?? Sorunu hemen cevaplıyayım mhc gn 100d ve mhc gnv 111d modellerinde hatta daha birçok yeni modelde mp3 ve müzik cd lerinde bütün hoparlörlerden ses alabiliyoruz Bu bence çok iyi bir özellik tabi isteyen yine 2 kanal olarak dinler müziğini ama her kolondan ses alabilmek de iyi birşey bence

sağolasın bilgilendirdiğin için venom800 dostum bu soruyu çok merak ediyordum çünkü mhc-rv900d modelinde yok böyle bir özellik vcd lerde center ı çaldırabiliyoruz iki frontlarlan birlikte birde rear lardan cılız bir ses geliyor ama dvd filmlerde müthiş oluyor 5 i birden çalıyor her taraftan başka sesler geliyor mükemel bir duygu yani yeni modellerin artısı çıktı işte o özelliğide çok iyi hakikaten öyle olduğu düzeltmiş işi ama ben yinede kayıt neyse orjinalini dinlerim illada onlardada mp3leri ve audio cdleri iki kanal daha iyi performans veriyordur bendeki modelde kuralcı işte neyse onu çalıyor tekrar teşekkür ediyorum venom800 dostum kafamdaki soru işaretlerini senin sayende kayboluyor

A u d i o p h i l e ™
venom800

Sisteme Gözat

1 Eylül 2006; 14:50:00 

Bir şey değil kardeşim mhc gn 100 modelinden önce çıkan modelde (görünüş olarak mhc gn 100e çok benziyor ama ses çıkışı biraz daha düşük.) bu söylediğim her kolondan ses alma özelliği yoktu mhc gn 100 ile bu özelliği standart hale getirmişler sanırım çünkü artık her çok hoparlörlü model de bu özellik mevcut

YOLDAN ÇEKİLİN MUTLAK GÜÇ GELİYOR!!!
jethoca

2 Eylül 2006; 17:42:21 

Tüm dostlara saygılar ve selamlar kaldığımız yerden tüm hızıyla ve şevkle devam etmek üzere

hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
venom800

Sisteme Gözat

2 Eylül 2006; 17:58:29 

jethoca kardeşim merhaba hoşgeldin ya nerelerdeydin? Sanada saygılar

Dostlar biraz önce doğubank tan geldim ve tam bir hayal kırıklığı yaşadım nedeni ise mhc gnv-111d modeli ve bir kaç mini den (düşük model miniler..) başka hiçbir sony müzik setine rastlamadım Midi görme umuduyla gittim ama bırakın midi yi mini lerden bile isediğim bazı modelleri bulamadım..

Ama fiyatlar bakımından olumlu gelişmeler olmuş mhc gnv 111d modelinin fiyatı 1 milyara düşmüş bu iyi
Ama çok az model olması durumu da biraz sinir bozucu..

@xorhan dostum alacağın sistem ile ilgili sana pm attın Dükkkanların çoğu hemen hemen aynı fiyatı verdi ama bazı dükkanlarda hala 4 ay öncesinin fiyatını (1.250milyar) söylemesi biraz saçma bir durum. İnşallah istediğin sistemi alabilirsin dostum

BL@DE

3 Eylül 2006; 13:10:54 

merhabalar tekrar jethoca kardeş kaç zamandır görmüyoruz seni topicte sanada selam venom800 dostum yapmayav biz yeni midi beklerken mini bile kalmamışsa çok kötü fakat 111d modeli 1 milyara düşmüşse hakikaten çok iyi bir fiyat oda kaybolmadan alın derim yani çünkü fiyatı o sete göre çok ucuz alınabilecek bir set bence valla bende olmasa alırım o fiyata o seti fakat ben bendeki miniyi değiştirmeye karar verdimmi (şu an düşünmüyorum memnunum çok) midi bir sistem alacam çünkü minilerin sesini biliyorum az çok ama midi hiç dinlemedim onun için gözüm midilerde artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 3 Eylül 2006; 13:16:17 >

A u d i o p h i l e ™
venom800

Sisteme Gözat

3 Eylül 2006; 13:35:21 

Çok haklısın BL@DE kardeşim yani bende şimdiye kadar bir sürü mini sistem alma imkanı geçirdim elime ama paramı hep midiye sakladım. Ama biz böyle düşünüyoruz diye sony müzik seti almak isteyen herkes illa midi alsın da demiyoruz yani Şimdi yanlış anlaşılma olabilir o nedenle durumu biraz açıklıyayım biz devamlı midi olsun midi olsun derken bunu mini ler çok kötü almaya değmez o nedenle midi istiyoruz gibi bir niyetle söylemiyoruz asla! Ben en azından kendi adıma konuşucak olursam bir ses sistemi alacağım zaman o kategorideki en iyi modeli hedeflerim her zaman ama tabi her zaman en üst seviyedeki modele param yetmez ama ne yapar eder o en tepedeki modeli almak için gerekirse yıllarca beklerim ve istediğim sistemi almak içinde yaklaşık 7-8 yıldır bekliyorum.. Ya param oluyor ama istediğim model olmuyor ya da param olmuyor etraf istediğim modellerle kaynıyor bu şimdiye kadar hep böyle oldu maalesef ama yılmak yok tabi hala bekliyorum istediğim midinin karşıma çıkmasını

not: Bu arada xorhan dostum sana bir link veriyorum:

http://forum.donanimhaber.com/m_7350316/mpage_1/key_//tm.htm#7350316

Burada mhc gn 100d modelini satan Cappalo benim çokukluktan arkadaşımdır eğer illa bu modeli alacam diyorsan arkadaşımdan gönül rahatlığıyla alabilirsin evi beşiktaş ta eğer karar verirsen arkadaşımı arar sistemi satıp satmadığını öğrenirim Satmamışsa sende eğer almaya karar verirsen birlikte gider sistemi istediğin kadar dinliyip test edebiliriz Verdiğim link te sistem hakkında detaylı bilgi var bir bakarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 3 Eylül 2006; 13:42:57 >

aRm

3 Eylül 2006; 14:04:43 

Şu set türkiyeye ne zaman gelir ya , gelirse bir dinliicem eğer beğenirsem ilk alanlardan biri olabilirim http://www.sony-latin.com/homeaudio?page=producto_details&id=46274&accid=

xorhan

3 Eylül 2006; 18:41:49 

Dostlar herkese bolca selamlar işler nedeniyle kaçamak kaçamak yazıyorum. İnşallah en kısa zamanda mini bir set alıp bende mutlu çoğunluğun içinde yerimi alacam.
100d ile 111d yi dinleme fırsatım olur olmaz yazacam tüm hislerimi.
Herkese iyi akşamlar...

SONY MMM GELLLLDDİİİİ YANIIIMMMDAAAAAA......
yusuf çakmak

3 Eylül 2006; 21:43:56 

tüm dostlara slm...............inş. herkes iiidir bu arada aramıza yeni dostlarda katılmış mesela xorhan kardeşimiz kendisine topiğimizi şereflendirdiği için teşekkürlerimi arz ediyorum...... sevgili xorhan kardeşim sende bi sistem almayı düşünüyosun gördüğüm kadarıyla.. kardeş inş. beğendiğin sistemi kısa zamanda alırsın ben sana şöle söyliim bu sistemler ahmetin mehmetin lafına bakılarak alınmaz sonuçta bu cihazı sen kullanacaksın gidersin incelersin ve seçimini yaparsın çünkü insanların beğenileri farklıdır şöle örnekliim mesela gnv-111d yi bu topikte baya öven beğenen arkadaşlar var ama ben 98 yılından bu yana aktif sony dinleyicisi ve takipçisi olarak o setin gn100d modelinden daha kalitesiz olduğunu idda ediyorum tabi bu bemnim kendi düşüncem ... sonuçta herkesin bi sistemden beklentesi aynı olmayabilir şöleki bazıları bass ister bazısı tiz kimiside cırtlak tiz...ama gnv-111d beni hiç bi şekilde tatmin etmedi.. bunun nedeni belkide bende bir midi sistemin olması ve kulağımın ona alışması...ama öle olsa gn100d modelindede bu duruma rastlardım die düşünüom... lakin gn100d modeli gerçekten çok hoşuma gitti yani bugün bi sisteme ihtiyaç duysam seni temin ederim ki gn100d modelinden başka sony nin mini setine para vermem bilmem anlatabiliyormuyum..... ama ben sana yinede kendi beğendiğini ve beklentilerini karşılayan bi set almanı tavsiye ederim yani kimsenin etkisinde kalma........... tekrar saygılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rap_üstad

Sisteme Gözat

4 Eylül 2006; 0:41:24 

quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

quote:

@rap_üstad dostum kusura bakma yeni mini sistemlerin doğu bank a gelmip gelmemesi ile ilgili soruna hemen cevap yazamadım yazlıkta olduğum için. Yeni geldiğim için henüz doğu bank a gitme ihtimalim olmadı ama en kısa sürede gidip ne var ne yok bakacağım Ama bu yeni minilerin yaklaşık bir 6-7 ay sonra geleceğini tahmin ediyorum.

önemli değil dostum .6-7 ay diyosun . çok varmış yaa.cidden aşırı merak ettim bu setin sesini . inşallah dinleme fırsatımız olur

dh-kemalistler birliği

jethoca

4 Eylül 2006; 1:37:23 

BANA HOŞGELDİN DİYEN TÜM DOSTLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
İNANIN SESİNİZ DUYAR GÜLER YÜZÜNÜZÜ GÖRÜRÜ GİBİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ
YANİ HARFLER VE KELİMELER SES GİBİ GÜLÜŞ GİBİ HATTA KUCAKLAR GİBİ GÖNLÜMÜ OKŞUYOR

GELELİM KONULARA NERELERDEYDİM. YAZ TATİLİ İŞTE. NE YAPALIM.

XORHAN ARKADAŞIM KISMETSE BU GÜNLERDE BANDIRMA YADA BALIKESİRE GELECEK VE 111 D MODELİ BANDIRMA DA İNŞALLAH KENDİSİ BENİ ARAR VE GÖRÜŞÜRÜZ VE BENİM UZMANLIK ALANIM OLAN UYGUN FİYATA ALIŞVERİŞİ YAPARIZ.

HERKESE SAYGILAR

hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
BL@DE

4 Eylül 2006; 13:52:38 

quote:

Çok haklısın BL@DE kardeşim yani bende şimdiye kadar bir sürü mini sistem alma imkanı geçirdim elime ama paramı hep midiye sakladım. Ama biz böyle düşünüyoruz diye sony müzik seti almak isteyen herkes illa midi alsın da demiyoruz yani Şimdi yanlış anlaşılma olabilir o nedenle durumu biraz açıklıyayım biz devamlı midi olsun midi olsun derken bunu mini ler çok k