Bildirim
[ Nokia Lumia 920 { WP8 - 1.5 GHz DC | 4.5' WXGA PureMotionHD+ | 8.7MP - 1080p ] (271. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
bunlarda iphone 4S test karşılaştırması soldakiler iphone 4S, sağdakiler lumia 920
bu telefonun muadili 4S değil ama başka telefon yoktuDaha sonra SGS3 ile yapıcam.
benim düşüncem piksel işleme olayı gercekten iyi yüksek ısolarda da bunu gösteriyo fakat renklerde güncelleye ihtiyaç var. Aynı zamanda gündüz çekimlerine acil bi cözüm bulmaları gererkiyo. inşallah en kısa zamanda güncelleme gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexii_87 -- 22 Kasım 2012; 0:59:41 >
-
arkadaşlar bugün ben de bir anda karar verip beyaz aldım. eve gelince 2 saat sonra şarj bitti ve tam şarj yaptım. 3g ve diğer aplikasyonlar kapalı sadece wi fi açık bir gün 15 saat süre gösterdi. bu arada hemen bi kısa not: yeni bi mikrosim de kakaladılar 15 liraya, eski telefonum e63 de normal sim var, meğer ittirmişler bize. normal sim den kesilebiliyomuş o. neyse haliyle pin değiştirmem icab etti, bulamayıp nokia çağrı merkezine tel açtım. 2 ayrı telefon konuşmasıında iki ayrı yetkili bu telefon üzerinden sim değişimi yapılamadığını ancak başka bi telefona takarak bunu yapabileceğimi söylediler. sonra kendim kurcalayıp buldum tabii, varmış. adamlara bak lan, kendi sattığı malı tanımadan bir de nokia çağrı merkezinin özel lumia hattından bu bilgiyi veriyor. yuh yani.
neyse beyler bi sorum var. nokia e63'ümdeki rehber ve mesajları almak için blutooth üzerinden senkronizasyon olmuyor, hata mesajı veriyor. bi bilen aydınlatabilir mi?
nokia pc suit ile aktarım dışında kısa yoldan bi öneri var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kondansatır -- 22 Kasım 2012; 1:15:09 >
-
Bu telefona çok fazla önem verildiğini şurdan da anlayabiliriz. Şu an HTC wp 8X sayfasında kimse yokken bu sayfada 8 üye 10 tane misafir var -
Arkadaşlar bu kablosuz şarj pad midir tepsi midir nerden alabilirim bütün Nokia shoplar da ya da turkcell tim lerde var mıdır?
Edit : Birde kendimiz küçük güzel bir yastığın içine koysak olur mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killarmy -- 22 Kasım 2012; 1:37:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turkcell'de var. -
Arkadaşlar
Cihazın forum.donanimhaber üyelerine özel fiyatını 1,599 tl ye çekiyorum(nakit veya tek çekimlerde ) -
quote:
Orijinalden alıntı: redpover
Arkadaşlar
Cihazın forum.donanimhaber üyelerine özel fiyatını 1,599 tl ye çekiyorum(nakit veya tek çekimlerde )
hocam garanti cepşifrematik var mı yok mu wp8 ıcın. sen bılırsın. bı de yastık/tepsı ne naneyse o kac para? -
KAfamda kocaman bir soru var;
Bu makınedekı OS ne Windows Phone 8, yani Microsoft. Peki bu makınelerdekı entegre arama modulu nıye YANDEX?
http://www.oncehaber.com/haber/796-lumialar-yandex-ile-geliyor.html -
quote:
Orijinalden alıntı: Yako2k3
Bu makınedekı OS ne Windows Phone 8, yani Microsoft. Peki bu makınelerdekı entegre arama modulu nıye YANDEX?
http://www.oncehaber.com/haber/796-lumialar-yandex-ile-geliyor.html
donanımhaber incelemesinde buna cevap veriyordu,
normalde microsoft olduğu için arama motoru ; bing, ama Türkiye'de Yandex herhalde bingden daha fazla biliniyor diye Yandexe ayarlı yapmışlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: abseyhan
quote:
http://www.oncehaber.com/haber/796-lumialar-yandex-ile-geliyor.html
donanımhaber incelemesinde buna cevap veriyordu,
normalde microsoft olduğu için arama motoru ; bing, ama Türkiye'de Yandex herhalde bingden daha fazla biliniyor diye Yandexe ayarlı yapmışlar.
Yani Bing o servisleri yakın zamanda bıze vermeyı planlamıyor (Turkıye ye) o zaman. Hal boyle olunca da telefon kullanıcıalrı Google a kacmasın dıye Yandex ı mı şeyetmış?
Yandex google engıne ı kullanıyor. Hatta Google ın Rusya hukumetı tarafından sponse edılen projesı esasında. ABD li MS nasıl boyle saçma bır hamle yapar kı? Kullanıcı tercıhıne bıraksa daha ıyıymıs. (kımseyı kımsenın kucagına kendı ellerıyle ıtmemıs olmak hali)
-
Arkadaşlar batarya sorununa çözümü batarya tasarrufunu sürekli açık tutarak buldum. Bir günü çok çok rahat çıkartıyorum, kullanıma göre iki günü de bulabiliyorum; ancak pil tasarrufu her zaman açık seçeneğinin yanında önerilmez yazıyor, telefona bir zararı var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amiloglukozidaz -- 22 Kasım 2012; 3:36:01 > -
Oglen vaktinde gunesisigi altinda resim cekerken , odak isigi yardimi aliyormusunuz ? yani gerek yokta bende aciyor bazen , siz hersey otomatik odak isigi kapali sekilde mi cekiyorsunuz gunisigi altinda ? -
google bize uygulama yapsın ya yemişim yandexini
explorer üzerinden google a arama yaptırıyorum onu bile yaptırmıyor microsoft, explorer arama sonuçu çıkan sayfaları düzgün görüntülemiyor ama yandexe arattırırsan sorun yok -
quote:
Orijinalden alıntı: killarmy
explorer üzerinden google a arama yaptırıyorum onu bile yaptırmıyor microsoft, explorer arama sonuçu çıkan sayfaları düzgün görüntülemiyor ama yandexe arattırırsan sorun yok
benım en onemlı ısım o yau telefonda. adwords reklamlarını kontrol edebılmem lazım. emın mısın arama sonuclarında sacmaladıgı konusunda? -
quote:
quote:
explorer üzerinden google a arama yaptırıyorum onu bile yaptırmıyor microsoft, explorer arama sonuçu çıkan sayfaları düzgün görüntülemiyor ama yandexe arattırırsan sorun yok
benım en onemlı ısım o yau telefonda. adwords reklamlarını kontrol edebılmem lazım. emın mısın arama sonuclarında sacmaladıgı konusunda?
şimdi senin için bir kez daha denedim google mobil versiyonuna yaptırdığınız arama sonucu çıkan siteler düzgün görüntülenmiyor google tarafından onaylanmamaktadır diyor ama google klasik yani masa üstü versiyonu düzgün çalışıyor.
-
şimdi tekrar ayarlarımı kontrol ettim sorun bendeymiş yukarı da verdiğim bilgiler yanlış oldu kusura bakmayın ben explorer ayarlarından site görünümünü masa üstü yapmıştım o yüzden google düzgün çalışmıyormuş şimdi mobil sürüme çevirdim normale döndü kafanızda soru işareti kalmasın ama markette türkçe google uygulaması olsa daha iyi olur. -
quote:
quote:
quote:
benım en onemlı ısım o yau telefonda. adwords reklamlarını kontrol edebılmem lazım. emın mısın arama sonuclarında sacmaladıgı konusunda?
şimdi senin için bir kez daha denedim google mobil versiyonuna yaptırdığınız arama sonucu çıkan siteler düzgün görüntülenmiyor google tarafından onaylanmamaktadır diyor ama google klasik yani masa üstü versiyonu düzgün çalışıyor.
hocam bana zaten dekstop halını saglıklı gorebılmem lazım. nedır son kararın?
-
quote:
hocam bana zaten dekstop halını saglıklı gorebılmem lazım. nedır son kararın?
sıkıntı yok hocam mobil de masa üstü de düzgün çalışıyor sorun bendeymiş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X