dün bilgisayarda oyunda iken bilgisayar kitlendi ve kısa bir müddet sonra kendiliğinden yeniden başlattı fakat aşlatmayı tamamlayamadan tekrar yeniden başlattı ve yine yeniden başlattı, 3.de dos ortamında önüme altta göreceğiniz resimdeki ekran geldi ve "Başlangıç Onarma"yı seçerek devam ettim. Ne ki bilgisayar çözebileceği bir sorun algılamadığı gibi ne sebeple açamadığını da bulamadı ve yine altta göreceğiniz ikinci resimdeki ekrana gelmiş oldum. buradaki tüm seçenekleri denedim ne var ki hiçbirinden olumlu sonuç alamadım.
ÖZETLE; bilgisayarım açılmıyor ve sürekli yeniden başlatıyor. "Başlangıç Onarma" Menüsünde de bir çözüm yapamadım. bir hata konu veya daha spesifik bir durum anlatamadım ama olan bu sonuçta, elim kısıtlı. [size=3]Problemim ne olabilir? Format atmadan nasıl çözebilirim?
ek bilgi; bilgisayarda aynı zamanda Windows XP de yüklü, onu seçtiğim zaman (bu seçenek malumunuz resimdeki başlangıç onarma ekranından önce geliyor) bilgisayar açılıyor ne var ki kısa bir zaman sonra yine kitleniyor ama ben manuel olarak yeniden başlatıyorum..
not: sorunum yazılıma ilişkin olduğu için "Yazılım" Bölümüne yazacaktım fakat anlatımda "Yazılım Problemleri" denmiş olsa da alt başlıklarda ve sorunlara ilişkin bir bölüm yok. Windows bölümüne yazayım dedim ama orada da "problem"lere ilişkin bir alt başlık yok. bu anlamda yine en uygun yerin burası olacağını düşündüm. şayet bir yanlışlık var ise admin arkadaşlar mümkünse konuyu silmek yerine uygun bölüme aktarırlarsa sevinirim. 2. bir de bilgisyarı XP'den kısa süreliğine de açabildiğim için şayet oradaki kitlenmeyi çözebilirsem bir "Backup" oluşturmayı düşünüyorum, buna ilişkin Yazılım bölümünde en uygun Backup orogramları ve backup'a ilişkin bir kaç tavsiye almak için bir konu açacağım, ikisi birbirinden farklı amaçlarda olduğundan yine adminlerden ricam aynı şey deyip, silmesinler, kitlemesinler, maksat birbirimize yardımcı olmamız
Kardeşim Bu Sorun Bendede Vardı Ancak Güvenli Mod İle Belki Düzeltilbilir Tek Çözüm Formattır