Şimdi Ara

Hatırlayan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Magica and the Puzzle Plaza

Bu seriyi hatırlayan var mı? Uzun aramalar sonucu adına ulaşmaya başardım fakat garip bir şekilde hakkında pek bilgi bulamıyorum. Arama yaptığımda Ali Murat ismiyle karşılaşıyorum. Bilgisi olan var var mı bu seri ile ilgili yada bölümleri bulabileceğim bir yer bilen?

• Hocam ben de bunu araştırıyordum hakkaten niye böyle niye hiçbir yerde bilgi yok? sen de ben de hayali olarak mı izledik naptık:D
  • İsim yanlış olmasın? İlla ki çıkardı birşeyler.
  • Ölünce bile bedeni yere düşmedi. Yaralarla kaplıyken düşmanlarını deviren endamı, gerçekten korkutucuydu. Bu savaşta toplam, 267 kılıç yarası aldı. Vücuduna 152 mermi isabet etti. 46 top mermisi tarafından vuruldu. Tüm bunlara rağmen, gururlu sırtı, korsan olarak sürdüğü tüm hayatı boyunca, KAÇMAKTAN DOLAYI TEK BİR YARA ALMADI!
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

Ölünce bile bedeni yere düşmedi. Yaralarla kaplıyken düşmanlarını deviren endamı, gerçekten korkutucuydu. Bu savaşta toplam, 267 kılıç yarası aldı. Vücuduna 152 mermi isabet etti. 46 top mermisi tarafından vuruldu. Tüm bunlara rağmen, gururlu sırtı, korsan olarak sürdüğü tüm hayatı boyunca, KAÇMAKTAN DOLAYI TEK BİR YARA ALMADI!

:) White Beard orada bahsettiği sırtında hiç yara izi yok tüm darbelere göğüs gerdi anlamında
  • bir de bu bunlar çıkıyordu şarkı söylüyordu arada ;http://www.alimurat.com/images/muzik/buggies_time.asf

bu da yapımcının sitesi zaten:http://www.alimurat.com/sayfalar02/feature_films_and_tv_series.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapon -- 31 Ekim 2012; 1:57:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tasoları hatırlayan var mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.