Şimdi Ara

Söylenti: Yeni PS3 Super Slim, TGS'de Duyurulacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
        Gamescom'da duyurusu gerçekleşmese de Playstation 3'ün super slim modelinin duyurulacağı söylentileri hâlâ yok olmadı.
     
       Yeni alınan rapora göre Sony, Super Slim modelini, Eylül ayı sonlanmadan duyuracakmış. Belki de ilgili duyuruyu Tokyo Game Show'a saklıyordur. Şunu da ek olarak belirtmeliyiz ki, Sony hiçbir zaman yeni PS3 modelinin varlığını onaylamadı. Ancak bir diğer taraftan da hiçbir zaman inkar da etmedi.




  • Ps4 arifesinde cikmasa da olur. Ama tabi vardir bir bildikleri.
  • Bu adamların gözünü bildiğin para bürümüş!$$$$ony$$$$ ne işler peşinde?Elde kalan ps3 leri modefiye etmişler kakalıyorlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • @naklan

    Eğer biraz kafanı çalıştırırsan super slim modelinin tüketiciye fiyat olarak avantaj sağlayacağını düşünebilirsin...İnterneti olan herkes bilip bilmeden yorum atıyor yahu !

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • @return zuha

    hacı sen nerde yaşıyosun bilmiyorum ama burası TÜRKİYE öle kullanıcı dostu küçük büyük falan dinlemezler saplarlar fiyatı..slim modeller bile hala 700-800..tl pembe bulutlarda uçmaya gerek yok.bide işin ilginç tarafı süper slim modeli sanki yeni bir ps3 modeli gibi gösterip dahada yüksek fiyattan satarlar TÜRKİYE de :) ayrıca naklan arkadaş çok doğru söylemiş elde kalan ps3 leri modifiye edip satıyorlar..bana söylrmisin 2007 model ps3 ile 2012 model süper slim ps3 arasında güç tüketimi ve hdd hariç ne fark var???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 2 Eylül 2012; 15:55:35 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Ps4 arifesinde cikmasa da olur. Ama tabi vardir bir bildikleri.


    PS4 hurafelerini nasıl uyduruyorsunuz, Sony hiçbir zaman PS4 konusunda olumlu yorum yapmadı. Bütün hit oyunlar PS3'e geliyor. Tarih 2015 bile olabilir, geç çıkarmayı seçerlerse daha da uzar.
  • @ alican88

    Dostum ben de türkiye'de yaşıyorum...Senin söylediklerin sadece tahmin üzerine...Doğru ya da yanlış kesin birşey değil...Bunun PS2 de örneği var mesela ne kadar dikkat ettin...Zaten verdiğin fiyat aralığıda saçma...Adamlar PS4'ü çıkartıp bu modeli ondan sonra da piyasaya sürebilirler...Zaten çıkıp çıkmaması daha onaylanmadı...Eğer doğru olursa da dediğim gibi olacaktır...PS2 slimlerden sonra yeniden yenilenmeye gitmişti SONY,kutuları da maviydi dikkat ettiysen ve fanlarda değişiklik vardı sanırım...Fiyat olarakta slimlere az da olsa yine düşmüştü...Zaten konsolların özelliğidir donanımının değişmemesi...Modifiye edecekler fakat daha az masraf harcayarak daha çok konsol üretip satmak amaç ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • @return zuha

    tahmin değil dostum slimler çıktığında uçuk rakamlarla çıkmadımı??adam 320 gb lik slim modele bile hala 799 tl fiyat çeken var...eğer yurt dışında yaşamış olsaydık dedikleine %100 katılırdım orda en az 100 dolar ucuz çıkarken türkiyede 100 dolar daha fazla koyup satıyorlar,satanlarda teknosa,vatan,media mrkt v.b gibi garantili alabileceğimiz noktalar..sadece ps3 e özel değil her üründe güzelim türkiyem fiyatları saplıyor...ha yanlış anlama dediklerin doğruda olabilir burda sadece düşüncelerimizi paylaşıyoruz ama bana fiyat düşüşü pek inandırıcı gelmiyor..bu arada ps3 almak isteyenler teknosa nasıl yaptıysa süper bir indiirim yapmış 120gb lik ps3 slim 399 tl almak isteyenlere duyurulur..
  • @alican88

    Dostum Türkiye ile düşündüklerini katılıyorum....Burdaki fiyatlar anormal seviyede...PS Vita fiyatlarını bile karşılaştırsak amerikayla, vergisi,busu,şusu 2 adet fiyatına geliyor...Sana şöyle birşey anlatayım..2009 yılında arkadaşım PS3 almıştı hazirana doğru...Sadece konsol vardı oyun falan yoktu...Teknosadan 1.050 liradan almıştı...Eylül'e doğru Slimler çıktığında fiyatlar 950-850 arası olmuştu teknosada.(Aralık ayında böyleydi)...Fiyatlar yine uçuk diğer ülkeleri karşılaştırdığımızda ama fiyatlar azalmıştı...Maliyeti daha fazla oluyor Fatlerin...Eğer super slim şu dönemde, PS4 ün adının geçmediği dönemde çıkartırlarsa fiyatlarda yine iniş olabilir diye düşünüyorum(abartı derecede olmasa da)
  • @return zuha

    Dostum insallah dedigin gibi olurda fiyat duser:) bende 2008 yilinda 1000 tl ye almistim 40 lik fat halada onu kullaniyorum:) yil 2012 320 lik slim 700 tl dusun iste:) insallah 400 tl ye cikarda bende konsolumu yenilemis olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 2013 kasimda piyasaya sunulacaktir gorursunuz.ps3 ve xbox in butun agir toplari neden kasimda degilde martta cikiyor hic dusundunuz mu?yeni nesiller seneye geliyor
  • Elde kalan ps3leri satma çabaları
  • Sony abarttı ama.Yeni bir teknoloji gelmeli artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

    Ps4 2013 kasimda piyasaya sunulacaktir gorursunuz.ps3 ve xbox in butun agir toplari neden kasimda degilde martta cikiyor hic dusundunuz mu?yeni nesiller seneye geliyor


    O tarihte PS3'e MGS ground zeroes gelebilir sadece.
  • Arkadasin biri ps4 için hurafe demiş la ps baskanı kendi ağzıyla söyledi ps4 e ip geliştirdiklerini ,remedy yeni nesiller için "quantum leap" yani oyun dunyası için çok büyük bir adım dedi, herkes yeni nesil oyun motorlariyla boy gösteriyor herif kalktı ps4 e hurafe dedi boş konuşmanın bu kadarı ve daha bir sürü şey var söylüyecek evet çıkarsa elde kalan ps3 leri biraz modifiye edip satma amacidir. Son ps3 exclsvleri de cikartip önümüzdeki sene ps3 ile resmen vedalasacak (destegini 1-2 yıl öle böle kesmez)
  • Sacma sapan yorumlar yapmayin ps3 kuculunce maliyeti azalicak fiyatida dusucek bundan oyuncular yararlanicak abuk subuk konusuyorsunuz....
  • Ne PS 4 ü seneye bir sürü oyun çıkacak ayrıca daha XBOX a KİNECT Aralık 2010 da çıktı. büyük bir ihtimal 2014 te çıkar .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tasarım faciası bence diğerleri pek önemli değil
  • Gereksiz.
  • Şimdiye dek tüm Playstation larda her zaman en görkemli tasarımlar fat modellerde olmuştur.
    Fat modeller görünüm olarak fiyatını her türlü hak ederken, slim modeller daha basit duruyor.
    Zaten slim modellerin parça kalitesi daha düşüktür.

    PS1'de pek fark olmasada


    En basitinden Fat PS2'nin disk yeri

    ile
    Slim PS2'nin disk yerine
    Söylenti: Yeni PS3 Super Slim, TGS'de Duyurulacak

    bakın.


    Fat PS3 lerde eject ve açma/kapama butonu dokunmatik, piano black kasa ve dönebilen çıkıntılı bir PS logosu var.
    Slimlerde normal eject ve açma/kapama mat bir kasa ve sıradan PS logosu var.
    Ucuz parça kullanarak maliyetten kısıyorlar hep.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.