Şimdi Ara

Philips 47'' 7696 easy 3d led tv 600 hz - tv öneri (kaçırmayın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eğer evinizde muhteşem bir 3d deneyimi izlemek istiyorsanız. asla kaçırmamanız gereken bir tv. dün ulaştı ve kurulumu yapıldı. hd görüntüsü olağan üstü net ve güzel. trt hd dün alman ligini veriyordu. sahada futbolcunun ayakbasından düşen çimleri ve toprağı görebiliryordum. seyircilerin surat hatları bile gözüktü.

özellikle 3d tam bir başyapıt. inanın teknomarketlerde bile evimde yaşadığım bu 3d deneyimini görmedim. sony-samsung-lg hiçbiri yanına bile yaklaşamaz.

gerçek 3d filmlerde özellikle univarsal yapımın filmlerinde görüntü hep dişarda ve çoğunlukla hoplatıyor heyecandan. dinazor belgesilinde dinazorlar evin içinde geziyor.

ses gücü şuan piyasadaki bir çok tv den daha üstün 24w sorrund da var

hangi tv yi alacaksanız alın ama bu söylediklerime dikkat edin.

son olarak 3d'si için şunu net olarak söyleyebilirim. tv'yi yaklaşık 3,5 m uzaktan izlyorum. dışarı verdiği görüntü oraya kadar ulaşıyor. ve inannılmaz net ve temiz görüntü

lg'deki gibi görüntü karıncalı değil 3d'de

bu arada bu mesajı tv alacaklara bir tavsiye niteliğinde yazdım. çünkü buradaki bir-çok arkadaş tv ile ilgili antin-kuntin konulardan bahsediyorlar veya eleştiriyorlar. örneğin tv'nin uydu alıcısı olacakmış, internete hızlı girecekmiş. adı üstünde tv alıyoruz. hd-3d veya sd görüntü izlemek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classlord -- 5 Eylül 2012; 16:21:53 >

• Tam olarak model ismini belittseydiniz daha iyi olurdu .Güle güle kullanın.

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Tam olarak model ismini belittseydiniz daha iyi olurdu .Güle güle kullanın.

yazılı dostum pfl7696

acaba hangi sehir/magazadan kaca aldiniz?

yaklasik 3-4 gundur piyasada philipsin 46-47'"lerden 5000 ve 7000 serilerini bulmak neredeyse imkansiz..

Orijinalden alıntı: Explorer2001

hayirli olsun gule gule kullanin

acaba hangi sehir/magazadan kaca aldiniz?

yaklasik 3-4 gundur piyasada philipsin 46-47'"lerden 5000 ve 7000 serilerini bulmak neredeyse imkansiz..

ben 2.5 aylık teşhir ürün aldım.(camekan teşhiri) fiyatıda yaklaşık 2.000 tl emsallerinden 400-500 ucuz aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65 inch, +100hz TV önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.