Şimdi Ara

MGS: Ground Zeroes'ın Göz Alıcı Oynanış Videosu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
5.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Bu hafta içerisinde özel bir Metal Gear etkinliğinde duyurulan Metal Gear Solid: Ground Zeroes demosu, ilk başta internet basınına yansıtılmamıştı. Bu gece düzenlenen PAX panelinde gösterilen aynı demo, en nihayetinde bizlerle buluştu.

Fox Engine'in gücünü sergileyen 11 dakikalık bu demo içerisinde herhangi bir yerde sinematik öğe kullanılmamış. Tamamiyle Fox Engine'in yapısı kullanılarak oluşturulan sahnelerde grafik, gerçekten bizleri büyülüyor. Demonun gösterimi sırasında Hideo Kojima, söylediği "Bu bir teknoloji demosu değil. Bu Fox Engine'in çalıştırdığı gerçek bir oyundan alınmış bir oynanış demosu." sözleri, Fox Engine'in gücünü kanıtlar nitelikte.

Kojima'nın PAX paneli sırasında yayınlanan bu demo, Metal Gear Solid: Ground Zeroes'un açılış bölümünü içeriyor. Yağmurlu bir gecede geçen açılış sahnesinde ilk olarak askerler bizi karşılıyor. Sonrasında ise Snake, Paz ve Chico'yu kurtarmak adına devreye giriyor.

İnternet ile paylaşılan demo bu noktada bitse de, PAX panelinde gösterilen özel demonun daha da devam ettiği söyleniliyor. http://TheVerge sitesinde paylaşılan bilgilere göre özel demo 15 dakika sürüyor ve bu demoda Snake helikopter bile kullanıyor.

Kim bilir, belki bu demonun daha uzun haliyle önümüzdeki günlerde karşılaşırız. Şimdilik 11 dakikalık olanıyla idare etmek zorundayız;

• GERÇEK!Buda Cevat Yerli'ye gelsin.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Campo

GERÇEK!Buda Cevat Yerli'ye gelsin.

Ah bir de PC'ye çıkmazsa o kadar iyi olurki.

• bende ps3 de var pc de ikisinede çıksın herkes oynasın ne bu toplumun kıskançlıgı kibiri celtik evrensel düşün herkesin herşeyde senben kadar hakkı var yaşamaya iy igeceler.

• Celtic Warrior
    02.09.2012 03:08:17

Ben pc kullanıcısıyım ama ps3'ümde var(20 yıl aktif pc ps3ü bu yıl aldım)Ben o yorumda pc-konsol fan'lığı yapmadım sadece Cevat Yerli'nin kendini beğenmişliğini ve kendini oyun sektörünün en iyisiymiş gibi görmesini eleştirdim.Lakin Cevat eleştirmiyor hakaret ediyor örneğin Cryengine 3 gelecek nesil kalitesinde.Unreal Engine 4 hiç bir işe yaramaz gibi yorumların eleştirdim.

• Unreal Engine fox engine kapışır her türlü ama fox engine teknolojisi bence daha harika o yagmurun taşın üstünden akışına dikkatle bakın yada toprakdaki görsellige taşları bile tek tek elle koymuşlar sanki çok gerçekçi harika ötesi bir oyun.

• Muhteşem!!
  • Pes 2014 de FOX engine İle yapılıcak ve Buda SEVİNDİRİCİ bir HABER! :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahin36

Pes 2014 de FOX engine İle yapılıcak ve Buda SEVİNDİRİCİ bir HABER! :)

oynanışı değişirse fox engine ile muhteşem bir geri dönüş olabilir.

• o değilde şu kalitede bir oyun gelse konsollara yeni nesile ihtiyaç olmadığının en büyük ispatı olur.

• PC ye çıkması güzel. TR yama iyi gider.

• Bu oyun konsolara gelmesine gelirde nası gelir.Demo'da ki görsel kalitede gelmez ,1280*720,AA no,AF*2 ve texture kalitesi düşürülmüş bazı effectlerden yoksun olarak gelir.Ben böylede oynarım dersen al buyur....

• Bu nesil konsollara bu garfiği verdirebilirse kojima en iyi yapımcıdır.
  • FOX ENGINE işi bitirmiş. Hiçbir motor bu kadar gerçekçi görünmüyor. Üstelik bu PS3 ve 360'da da bunu yapabilmişler. cryengine'i ezip geçtiler, Cevat Yerli gibi ağlayıp zırlamıyorlar.
  • işte budur ya ! bir MGS bağımlısı olarak bundan daha iyi bir video izleyemezdim. özellikle büyük hayal kırıklığı göstergesi olacağını düşünüğüm Rising'ten sonra efsanenin geri dönüşünü izlemek çok güze
  • çok güzel. saç sakalın ıslak olmaması gözüme batmadı değil ama çok iyi gerçekten. umarım pc ye de çıkar.
  • Fox engine sayesinde hem pes 2013 ten hemde silent hill den baya umutlandım.
  • Bu oyunu eleştiren olursa direk IP sini engelleyin bunu yapın ne olur !!!!
  • Etkileyici...

• kameranın sürekli hareket halinde oluşu bana kane and lynch 2 yi anımsattı. grafikler güzel gözüküyor birkaç ufak detay dışında ama bir watch dogs değil bence. yani bu nesle ait.. pc oyuncularını güzel bir oyun bekliyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.