Şimdi Ara

OyundayıZ: DayZ - Bölüm 4 Kamp Ateşi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
24.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zombilerle dolu bir hayatta kendinize ufak sürprizler yapıp mutlu olmayı bilmelisiniz. Kamp ateşi kurup da mangal yaparak tüm tehlikeleri bir an olsun unutmak, hâlâ hayatta olduğunuzu hatırlatmak için yeteri kadar mutlu edebiliyor. Bir yandan da eşyaları güvene alıp, yavaş yavaş büyük işlere atılmaya başlanmalı!

• manyak

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • nasıl oynicaz server lere nasıl bağlanıcaz

• Gökhan ve taha abi siz oynadiniz serveri söleyin biz 3 kişiyiz size silah erkaz ve koruma sağlariz.steam id : gizmotr

• Vay be :D Teşekkür ederiz :)

• Keşke Daha Çok Zaman Ayırsanız Oyunsuz Şu Günlerde Sıkıntımızı Sizin Güzel ve Komik Anlatımınızla ve Oynaşıyınızla Gideriyoruz. Teşşekürler BSC.

• Sonunda geldi, heyecanla bekliyorduk, Çok güzel ve eğlenceli bir oynayış tarzınız var :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku_20 -- 1 Eylül 2012; 21:07:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 05:51 de talha öyle keçiye koştuki bir ana gerçekten keçinin üzerine atlayıp keçileri çoğaltıp çiftlik kurcak sandım :)

• Hucümmmmm !!111!!. Teşekkürler kola cips ve işte başlıyor :D

• Hafta 1 olması iyi,artarsa sıkar,böyle devam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw Bu Mod Ne Zaman Oyun Olarak Çıkıcak Bazı Alan Kişilere Sordum Bazılarında Çalışmamış Bu Mod Ondan Oyunu Bekliyecegim Almak İçin Ne Zaman Çıkıcak ? Bilgisi Olan Varmı ?
  • böyle saçma bi oyuna video çekmenizi anlamıyorum aslında. aslında oyun güzelde arma 2 gibi bi oyunun kütük gibi fizik yapısına hiç uymuyor yani o kadar çok bug var ki oynanmaz şekile sokuyor oyunu.nasıl sabrediyorsunuz.normalde dayZ fikri çok güzel özgün bir fikir ama kendi ayrı oyunu çıkarsa çok güzel olacak
  • Çok iyi ve doğal birdahaki bölümü bekliyorum..

• dayz türkiye.com da oyunun yapımcılarından biriyle röportaj yapmışlar oyun 2012 nin son aylarında çıkacakmış

• Her Zamanki Gibi Harika Bir Bölümdü.Teşekkürler BSC...

• Gerçekden çok eglenceli, Fatiha okuyom sonuçda onlarda bir zaman insandı.Keçinin sütüde güzel olur dur keçi sütü sagıcam felan bunlar gerçekden eglenceli oyunsuz bir zaman da sizin yorumlarınızla bu oyun gerçekden çok güzel oluyor teşekkürler yanlız haftada 1 yerine 2 olursa daha iyi olur gerçekden BSC'ye girdigimde ilk olarak gözüm DayZ videosunda oluyor görünce seviniyorum. :) birde bu videoyu ne zaman çektiniz oruçluyum felan diyor kazalarını mı tutuyor arkadaş :))

• Yine çok güzel olmuş.

• biraz uzun sürse daha güzel olacak teşekkürler bsc.

• oyun iyi de oynayamıyoz ayrı olarak çıksada kurtulsak

• her hafta cumartesiyi iple çekiyorum sizin için, yine çok güzeldi tesekkurler talha abi ve gökhan abi buarada tavsani kovolama sahnesi çok güzeldi :D

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.