Şimdi Ara

Derimod eskisini getir yenisini götür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
21.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cep telefonuma şu mesaj geldi. DERIMOD kampanyasi geri donuyor! Eski deri ceketinizi kisa bir sure icin 250 TL'ye alalim, yepyeni DERIMOD sizin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kontrol eden oldumu aslı astarı varsa benim emektarı yeniliyim yahu
  • yenisi 1 milyardır kesin
  • böyle bir kampanya çok önceden duymuştum, aynı kampanya mı tam bilmiyorum fakat o kampanyanın sıcak bir tarafı yoktu. kampanya her üründe geçerli olmuyor ve cebinizden çıkan parayla zaten indirimli olarak çok kaliteli bir mont alabiliyordunuz o zaman.

kaliteli fakat bir o kadar da eski bir deri montum vardı. rengi falan iyice solmuştu. biraz araştırdım ve kapalıçarşı'da bir dericiye verdim (orada zaten tonla deri tamircisi var, reklam falan yapmıyorum). yanlış hatırlamıyorsam 50 ya da 70 liraya 1. sınıf boyama ve rötüşlerini yaptı. hatta farklı bir renke de boyatabiliyorsunuz. sanki sıfır mont sahibi olmuşum gibi oldu. deri tamiri yaptırmayı düşünün bence. kaliteli deri montu zaten nerden alırsanız alın ucuza gelmiyor, dandikleri de belli bir süre sonra giyilmez oluyor. bu dandik-kaliteli kıyaslaması da malesef mağazasına/markasına göre değil. en kaliteli mağazadan, "%70 indirimli" ibaresi altında 250-350 lira bayılıp aldığınız deri montlar bile çok dandik çıkabiliyor. hani bazı marketler vardır ya, piyasa değeri 5 lira olan ürünü 7 liraymış gibi gösterip 4.99'a satar. işte bu deri montlarda çok sık yaşanıyor bu durum. ben de dahil birçoğumuz deriden anlamıyoruz gerçek anlamda. bildiğimiz en yaygın test yöntemi "deriye çakmak tut, yanmazsa kalitelidir" mantığı.

• geri vereceğiniz montun hakiki deri olmasına gerek yokmus, imitasyon mont da olabilir. ben dün 499 a çok güzel bir mont beğendim, ayın 1 i itibari ile bu kampanyanın olacağını söylediler . bugün gidip göreceğiz yeni fiyatlar ne olmuş.
  • Derimodda kampanyada indirimde bitmez zaten. Yılın her günü indirim ve kampanya kesin vardır hiç şaşmaz. tabi ne hikmetse en ucuz montda 400 den aşağı düşmez.
  • evet an itibari ile dün 499 olan mont 879 tl olmuş , eski bir mont getirirsen(getirmezsen de oluyomuş.) fiyat 629 a düşüyor. yani bir gün içerisinde 130 tl fiyat bindirilmiş durumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Getir/MigrosYemek-Hemen/HB/TY
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hahahahhaha zam felaket gibi ;-) bı dahaki indirimi bekliyim diyemedi korkuyorum 499 lük mont 1500 lira olmasın (-;

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdiden söyleyeyim ilk kampanyada eski ceket vermeseniz de indirim yapıyorlardı.

yani 750 liralık ceketi size 500 liraya vereceklerini söylüyorlar ancak zaten 500 lira onun fiyatı haberiniz olsun.

boşuna eski ceketinizi falan vermeyin.
  • Derimod'dan 600 lira verilip alınan bir ceketi 250'den okutmak olmaz ama
  • Yalan bu adamların indirimleri.İnidirim günü zam yapıp eski fiyatından satıyorlar gene.
  • tam hatırlamıyorum fakat bi elektronik firmasıydı. eskisini getir, yenisini götür kampanyası yapmışlardı. mağazanın sahibine sordum bu hurdaları alıp da ne yapıyorsunuz dedim, biz fabrikaya yolluyoruz, fabrika da direkt atıyor dedi adamların amacı o aldıkları mallar değil.

zaten derimod'un adı var resmen. mont alacak olan arkadaşlar dericiler çarşısına gitsinler arkadaşlar. yalnız yanınızda deriden anlayan arkadaşınız olsun, adamlar şeytana pabucunu ters giydiriyor derimod'dan daha kalitelisini, deriimod'daki fiyatların yarısına alabileceğiniz yegane yer.
  • ben de kampanyayı radyoda duyup heyecanlanmıştım, yorumları okuyunca üzüldüm.
  • 499 liraya beğendim mont 1019 lira olmuş eskisini getirince 250 iniyor 769 lira oluyor yani bir günde %50 den fazla zam yapılmış durumda.Deri mont almak için en iyi mevsim temmuz-ağustos gerisi hikaye.
  • ulan ben de heveslenmiştim

adamlar eskiyi alıp yeniden giydiriyorlar millete
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

tam hatırlamıyorum fakat bi elektronik firmasıydı. eskisini getir, yenisini götür kampanyası yapmışlardı. mağazanın sahibine sordum bu hurdaları alıp da ne yapıyorsunuz dedim, biz fabrikaya yolluyoruz, fabrika da direkt atıyor dedi adamların amacı o aldıkları mallar değil.

zaten derimod'un adı var resmen. mont alacak olan arkadaşlar dericiler çarşısına gitsinler arkadaşlar. yalnız yanınızda deriden anlayan arkadaşınız olsun, adamlar şeytana pabucunu ters giydiriyor derimod'dan daha kalitelisini, deriimod'daki fiyatların yarısına alabileceğiniz yegane yer.

derimod da çalışan bir deri ustasına sordum geçenlerde söyledikleri

derimodun derileri orta seviye derilerdir çok kaliteli deriler değildir fakat işçilik ve modeller derimodda 1 sınıftır dedi.

aldıkları eski deri montlarıda elden geçirip sıfırlayıp ki bunların tamiratı ve yenilenmesinden sonra giyilmemiş gibi oluyormuş sezon sonu olarak satılıyor dedi buna pek inanasım gelmedi

lacostun ayakkabıların önerdi deri olarak dışarıdan fason alırlar ama kaliteli alırlar dedi deriyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 26 Ekim 2012; 16:45:53 >

• ben bugun begendigim montu Ankara Cepa daki Derimodda eski mont filan goturmeden bindirilmis fiyattan aldim..
    baktim indirim olacagi filan yok , bayram bayram kendimizi sev**** dedik :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

böyle bir kampanya çok önceden duymuştum, aynı kampanya mı tam bilmiyorum fakat o kampanyanın sıcak bir tarafı yoktu. kampanya her üründe geçerli olmuyor ve cebinizden çıkan parayla zaten indirimli olarak çok kaliteli bir mont alabiliyordunuz o zaman.

kaliteli fakat bir o kadar da eski bir deri montum vardı. rengi falan iyice solmuştu. biraz araştırdım ve kapalıçarşı'da bir dericiye verdim (orada zaten tonla deri tamircisi var, reklam falan yapmıyorum). yanlış hatırlamıyorsam 50 ya da 70 liraya 1. sınıf boyama ve rötüşlerini yaptı. hatta farklı bir renke de boyatabiliyorsunuz. sanki sıfır mont sahibi olmuşum gibi oldu. deri tamiri yaptırmayı düşünün bence. kaliteli deri montu zaten nerden alırsanız alın ucuza gelmiyor, dandikleri de belli bir süre sonra giyilmez oluyor. bu dandik-kaliteli kıyaslaması da malesef mağazasına/markasına göre değil. en kaliteli mağazadan, "%70 indirimli" ibaresi altında 250-350 lira bayılıp aldığınız deri montlar bile çok dandik çıkabiliyor. hani bazı marketler vardır ya, piyasa değeri 5 lira olan ürünü 7 liraymış gibi gösterip 4.99'a satar. işte bu deri montlarda çok sık yaşanıyor bu durum. ben de dahil birçoğumuz deriden anlamıyoruz gerçek anlamda. bildiğimiz en yaygın test yöntemi "deriye çakmak tut, yanmazsa kalitelidir" mantığı.

Merhaba

Bana kapalı çarşıda gittiğin dericinin adresini verebilirmisin tam olarak hangi dükkan olduğunu bende yaklaşık 7 yıllık bir emektar var yeniden boyatıp giymek istiyorum ayrıca derimod kampanyasının detaylarını burdan okuduğumda hayal kırıklığına uğradım sizinde dediğiniz gibi yeniden boyatıp yada bakımdan geçirip kullanmak...

• Ben gittim mağazasını dolaştım , bütün deri ceketler 900- 1000 lira olmuş , üstelik bana kalırsa çoğu orta yaş yaşlı kesime hitap ediyor.
  • Deri mont almak istiyorsanız indirim sitelerini (markafoni, trendyol vb. ) takip edin. Ben 350 tl ye Desa'nın deri montunu almıştım bu şekilde. 300 lira altınada zaten kaliteli birşey almanız mümkün değil, bu fiyatın altından uzak durun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.