Şimdi Ara

FF Versus XIII, 'FF İşte Budur' Hissini Verecek!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
        Final Fantasy Versus XIII için bugün iyi haberler duymaya devam ediyoruz. Yoichi Wada, önce bize oyunun geliştirilmesine tam gaz devam edildiğini söyledi şimdi de umut dolu sözler sarfediyor.

Bugün Final Fantasy'nin 25. yıldönümüne özel yapılan kutlama etkinliğinde açılış konuşmasını yapan Wada, Final Fantasy Versus XIII için "Size o nostaljik, "Final Fantasy işte budur!" hissini verme noktasına geldiğinde, herkese göstermek istiyorum." diyerek oyunun sessizliğinin nedenini açıkladı.

Bu nesle özel olarak 6 sene önce duyurulan Final Fantasy Versus XIII, The Last Guardian gibi Playstation 3 exclusive'leri arasında en çok bekletenlerden. Umarız çıkışı düşündüğümüzden de yakındır.

• lightning projesi vardı o daha belli olmadı mı
  • Böyle oyunlar bilgisayara gelse çok iyi olur. Yapımcıların PC veya Konsol diye ayırmaları bana çok saçma geliyor. PC'ye çıkacak oyunlar aynı zamanda keşke konsolada çıksa. Konsola çıkacak oyunlar keşke PC'yede çıksa. Yapımcılar Gamer'ları üzüyor.
  • bilmediğimden şu soruyu sormak istiyorum FF XIII zaten var peki bu oyun niye FF Versus XIII olarak geçiyor, versus olması başka bir tür oynanış falan mı gösteriyor niye 14,15 değil Versus XIII

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunofpower

bilmediğimden şu soruyu sormak istiyorum FF XIII zaten var peki bu oyun niye FF Versus XIII olarak geçiyor, versus olması başka bir tür oynanış falan mı gösteriyor niye 14,15 değil Versus XIII

Tüm FFXIII bağlantılı oyunlar Fabula Nova Crystallis evreninde geçiyor ve bu evren rengarenk. Versus XIII ise FNC evreninin aksine karanlık, karşıt bir yapıya sahip, o yüzden "Versus" ama yine de FNC evreninde geçiyor o yüzden de "XIII"

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Böyle oyunlar bilgisayara gelse çok iyi olur. Yapımcıların PC veya Konsol diye ayırmaları bana çok saçma geliyor. PC'ye çıkacak oyunlar aynı zamanda keşke konsolada çıksa. Konsola çıkacak oyunlar keşke PC'yede çıksa. Yapımcılar Gamer'ları üzüyor.

eğer dediğin her oyun her platforma çıksaydı kim konsol alırdı bir düşün.
  • İnşallah öyle dedirttir. GTA 5 çıksa bu kadar sevinmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.