Şimdi Ara

Call of Juarez (2007) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.462
Cevap
1
Favori
146.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür:Western FPS
    Yapımcı:Techland
    Dağıtımcı:Ubisoft
    Çıkış tarihi:ÇIKTI
    Platform:PC,Xbox 360
    Web:http://www.callofjuarez.com/
    Demohttps://www.gamefront.com/CoJSPDemo+EN+US+setup/;5314995;;/fileinfo.html
    Video(gameplay)http://www.gamershell.com/download_11468.shtml

Konu:Birinci şahıs görünümünden oynanacak, Vahşi Batı temalı Call of Juarez de yönetebileceğimiz iki
    karakterimiz bulunuyor. Bunlardan birisi rahip özelliği de bulunan, bıçkın delikanlımız Reverend Ray.
    Diğeri ise, onun üvey yeğeni olan, az biraz daha arka planda kalan karakterimiz Billy.
    İkisinin de içinde olduğu, daha doğrusu sonradan kesiştikleri dramatik bir hikayeleri var. Birgün Billy,
    üvey amcası olan Reverend Ray ile şiddetli bir tartışmaya girer ve sonra da kapıyı çekip ardına
    bakmadan çıkar gider.Bir süre sonra ayrıldığı kasabaya tekrar geri döndüğünde evine uğrar ve evinde üvey
    babasının cansız bedeni ile karşılaşır.Bu sırada Reverend Ray de içeri girer ve gördüğü manzara
    karşısında o da şoka uğrar. Billy şuursuz biçimde, dışarı çıkarak katilleri bulmak için etrafa koşuşturur,
    tartışmış olmalarına rağmen Ne de olsa üvey amcasıyım diyerekten Reverend Ray de arkasından fırlar.
    Bu arada en önemli ayrıntı, üvey babasının cesedine bakarken, evin duvarına kanla Call of Juarez
    yani Juarez'in Çağırısı yazılmıştır...(Alıntı MK)

Not:Oyun Chrome Engine 2 grafik motorunu kullanıyor.

SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
    Windows 2000/XP
    P IV 2,2GHz/AMD Athlon 2400+ GHz (2,4GHz for Celeron)
    512 MB RAM
    Video card: nVidia GeForce 6600/ATI Radeon 9800
    Sound card DX 9 compatible

RECOMMENDED SYSTEM CONFIGURATION:
    Windows 2000/XP
    Procesador P IV 3GHz/AMD Athlon 3000+ (3GHz for Celeron)
    1 GB RAM
    Video card: GeForce 6800/ATI Radeon X800
    Sound card DX 9 compatible

Var mı lan bana yan bakan!

Heyt be amcama bak hele

Yat lan yere köpek!

Erkekseniz teker teker gelin uleynn

SS ye bakın öküz Tren'e bakar gibi bakıyorlar

Şu orman'a karı atmak vardı

Süper bir oyun sakın kaçırmayın
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Feel True Power

The most powerful console ever!

• Mükemmel bir oyuna benziyor.

Orjinalden alıntı: LordSoth

Mükemmel bir oyuna benziyor.
    Öyledir ayıptır söylemesi

Feel True Power

• ben gun ı da resimlerini gorup aldım cok guzele benziyodu oyunda guzel cıktı ama resimlerde gordugum kadar deyil resimler cogu zaman aldatıcı olabiliyo gun ın oynanısı cok kolaydı bakalım bu nasıl ama ps2 ye cıkmıyomus western oyunlarını cıksın surekli hep kızmısımdır neden western oyunları fazla yapılmıyo diye fps dedimmi hep 2 dunya savası oyunu var..ya burdan bise soracam bu resimleri nasıl koyuyosunuz ben beceremedim

Orjinalden alıntı: skunet

ben gun ı da resimlerini gorup aldım cok guzele benziyodu oyunda guzel cıktı ama resimlerde gordugum kadar deyil resimler cogu zaman aldatıcı olabiliyo gun ın oynanısı cok kolaydı bakalım bu nasıl ama ps2 ye cıkmıyomus western oyunlarını cıksın surekli hep kızmısımdır neden western oyunları fazla yapılmıyo diye fps dedimmi hep 2 dunya savası oyunu var..ya burdan bise soracam bu resimleri nasıl koyuyosunuz ben beceremedim
    Bence GUN ın resimleride kötüydü kendisede...

Feel True Power

• oooo züpper vallah özlemiştim westerni

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|
  • bence Gun oldukça iyi bir oyun, oldukça tatmin edici. bu da çok güzel ve özgün bir oyuna benziyor. piyasada bu tarz oyunlar çok az, onun için çok zevk alarak oynuyorum.

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of Duty: Warzone [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel oyuna benziyor.western türünde outlaws ve desperados oynadım sadece ve 2 side süperdi.bu türde fazla oyun çıkmıyor maalesef ve çıkanlarda genelde vasat oluyo bakalım sonbaharada baya var sabredicez artık yada desperados 2 gelir onunla idare ederiz

Orjinalden alıntı: WoraZ

bence Gun oldukça iyi bir oyun, oldukça tatmin edici. bu da çok güzel ve özgün bir oyuna benziyor. piyasada bu tarz oyunlar çok az, onun için çok zevk alarak oynuyorum.
    katılıyorum arkadaşım kim ne derse desin gun güzel bir oyun
    ayrıca bu gelecek oyunda süpere benziyor gelsinde görelim bakalım

Feel True Power

• Küçük bi düzeltme oyun chrome grafik motorunun geliştirilmiş bir versiyonunu kullanıyor
    Sür-: sürü, sürgü, sürgülü, sürgüsüz, sürgüle-,sürgülen-, sürgület-, sürgülettir-, sürgücü, sürdür-, sürdürme, sürdürüm, sürdürüş, sürdürül-, sürdürülme, sürdürt-, sürdürtme, sürgüleme, sürgüleyiş, sürdürül-, sürdürülme, sürdürülüş, sürgün, sürgünlük, sürme, sürmeli, sürmesiz, sürmelik, sürmeci, sürmedan, sürmeleme, sürmelemek, sürücü, sürücülü, sürücüsüz, sürücülük, sürek, sürekli, süreksiz, süreklilik, süreksizlik, sürüm, sürümlü, sürümsüz, sürümsüzlük, süre, süreli, süresiz, süreğen, süreğenleşme, süreğenleş-, sürerlilik, süreç, sürt-,sürtük, sürtüklük, sürtme, sürtüş, sürtüşme, sürttürme, süttürmek, sürül-, sürülme, sürün-, sürünme sürünceme, sürüngen, süründür-, süründürme, süründürülme-,süründürülme, sürüş-, sürü-sürüme, sürüyüş, sürüt- sürütme, sürç-, sürçme, sürükle-, sürükleme, sürüklen-, sürüklenme, sürç-, sürçme, sürükleyici sürüklet-...
  • SAMANLIKTAKİ İĞNE:www.acikistihbarat.com
  • Tamam grafikler guzel ama pek bisi ifade etmiyor.
    Kontrollerde biter olay
    Insallah guzel kontrol ve iyi hikayesi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: djfreex

Tamam grafikler guzel ama pek bisi ifade etmiyor.
    Kontrollerde biter olay
    Insallah guzel kontrol ve iyi hikayesi olur
    Umarım...

Feel True Power

• quote:

Orjinalden alıntı: korkcy

quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

bence Gun oldukça iyi bir oyun, oldukça tatmin edici. bu da çok güzel ve özgün bir oyuna benziyor. piyasada bu tarz oyunlar çok az, onun için çok zevk alarak oynuyorum.
    katılıyorum arkadaşım kim ne derse desin gun güzel bir oyun
    ayrıca bu gelecek oyunda süpere benziyor gelsinde görelim bakalım

GUN ii bi oyundu. zaten bu oyunda biras andırıyo. özellikle o baştaki genç çocuk

• oyun guzel gibi grafiklerde öyle... ama sonbaharda çıkacak olması kötu ya

Outlaws Türünün İlk Ve En İyi Öreniğidir Bence..Oynayanlar bilir 2cdlik Bir Dev...
    Western'e karşılık bir İlgim vardır Gun,Outlaws çıkan En İyi Fps tarzında Western Oyunları

Level Dergisinde şubat Ayında yanılmıyorsam Bu Oyunun Videosu Vardı,İnş Güzel Br Oyun Olur

Videoları Güseldi Çünkü

Feel True Power

• benim için grafiklerden çok konusu önemli..umarım sürükleyicidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velfecir -- 8 Nisan 2006; 2:08:19 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.