Şimdi Ara

iPhone için Dolphin Browser güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  • Mobil platformlarda üçüncü parti tarayıcı uygulamaları arasında en iyilerinden birisi kabul edilen Dolphin Browser, iPhone için güncellendi.




    6.0 versiyonunda; elden geçirilen tasarım ve arayüz, sağ kenar çubuğunda tüm açık sekmeleri görebilme, menü ve ayarların alt kısma alınması, adres çubuğu ve diğer çubukların otomatik olarak kaybolması, adres çubuğunda otomatik URL tamamlama, Gesture ve Sonar özellikleri için yeni renkler ve daha kolay erişim, yeni hızlı arama modülü yenilikler arasında sayılıyor.




    Tasarım ve arayüz geliştirmeleri sayesinde Dolphin Browser,  iPhone üzerinde daha iyi bir görünüm sunmaya başladı. iPad için ise geçen ay şifreleri kaydetme, adres çubuğunda otomatik tamamlama, tüm Dolphin yüklü cihazlar arasında sık kullanılanları senkronize edebilme ve URL'leri mail yoluyla paylaşma özellikleriyle güncellenmişti.







    http://itunes.apple.com/us/app/dolphin-browser/id452204407?mt=8




    http://itunes.apple.com/us/app/dolphin-browser-for-ipad/id460812023?mt=8

     








  • Biraz da nokia haberlerine yer verirseniz sevinirim.dolphin browserin guncellendigini ogrenmemiz bize cok bisey katmiyo.azonce whatsapp guncellendi bunuda haber yapin.kisacasi mantikli haberlerin yer almasini istiyoruz,ornegin nokia ile ilgili haberler!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhum87 -- 29 Ağustos 2012; 12:09:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.