Şimdi Ara

Uzak Masaüstü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben windowsun kendi uzak masaüstü programını kullanıyorum ancak uzaka masaüstüneden yapamadığım şeyler var örneğin evden ofisteki bilgisayarıma bağlanıyorum sonra ofisteki bilgisayardaki bir şeyi ecdeki yazıcımdan döktürmek istiyorum ya da ofisteki bilgisayardan bir dosyayı evdeki makinama atmak istiyorum bunları yapan program vnc dediler ama ben buldum ne yazık ki kullanamadım.Bana bu konuda neler yapabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

• hocam bu konuda bede bi arkadasa danismistim bildiğim kadarıyla söyled:::

-)ilk önce sunucu oluşturulur yani evdeki bilgisayarını server olarak windows server 2003 kurmalısın
    -)terminal sunucusu oluşturmalısın(worksattion gibide kullanman mümkün)
    -)gereken ayarları microsoftun server 2003 üçün dökümanları var ki buda windıows server 2003 help dosyalarında mevcut
    -)ben bu sistemi şu an internet kafemde kullanıyorum ki hiç bir sorunum yok sadece lan üzerinden çalıştırıyorum
    -)terminal sunucusu kurulduktan sonra uzak masaüstünün kullandığı 3389 nolu portu modeminden açmalısın eğer usb bir modem kullanıyosan onada gerek yok
    -)windows xp için başlat-programlar-iletişim-uzak masaüstü bağlantısı tılıyoruz sonrasında evdeki bilgisayarının ip sini buraya giriyoruz geçerli kullanıcı adı(terminal sunucuda senin belirleyeceğin)giriyoruz trink evdeki masaüstün artık büronda...

bak birşeyi varsayalım sıcak bunaltıcı bir yaz günü büronda bi makina var ve bu pII 350 fİLAN EVDEKİ İSE 3200 HT İŞLEMCİLİ PC BAĞLAN HOCAM AÇ EVİNDEKİ BİLGİSAYARINDAn oyununu oyna en basit yararı!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzak Masaüstü Parola Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.