Herhalde telefon bulunmadığından o fiyatları çekmişler.Bence bir 10 gün daha sabret.Birden piyasaya dökülür. Grey 800.Allah Allah,kafayı mı yemiş bunlar.Onun yerine N70 alırım.N70 daha pahalı bir telefon.
quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk
Az önce doğubanktan geldim 750 ytl ile gittim ama sağolsunlar yine alamadık..
Greye en düşük 800 deidler kvk da 825 dedi 1 yer zaten toplam 4 dükkanda vardı..
Herhalde telefon bulunmadığından o fiyatları çekmişler.Bence bir 10 gün daha sabret.Birden piyasaya dökülür. Grey 800.Allah Allah,kafayı mı yemiş bunlar.Onun yerine N70 alırım.N70 daha pahalı bir telefon.
quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk
Az önce doğubanktan geldim 750 ytl ile gittim ama sağolsunlar yine alamadık..
Greye en düşük 800 deidler kvk da 825 dedi 1 yer zaten toplam 4 dükkanda vardı..
750'yi zaten gözden çıkartmıştım grey dahi olsa. Ama olmadı. Spotta 650 ye veren vardı. Ama kayıt ederiz falan ayağı yapıodu zaten spotta düşünmüyordum..
10 gün bekleme durumu zaten canımı sıkıyor okulda takılıoruz 1100 ile rezil gibi..
800 grey,825 kvk ise kvk daha mantıklı.Grey tercih etmek için bu telefonda en az 75-100 ytl fark olması lazım. Doğubank esnafı böyledir zaten.Bir mal piyasada bulunmadı mı afedersin k..ları kalkar ağırdan alırlar,mal bollaşınca bu sefer satmak için yapmadıkları şebeklik kalmaz. Fakat benim garibime giden daha öncede söylediğim gibi çıkış tarihi yaklaştıkça 3250'nin fiyatı artmaya başladı.
Abi eğer o fiyattan çıkacaksa bence 100 ytl fark için 10 gün beklemeye değer.Birşey daha eğer Teknosa 725 diyorsa diğerleri daha ucuz verirler.İlk çıkış fiyatında Teknosa hiçbir zaman ucuz olmaz.
Ya bende biliyorum beklemem lazım ama artık cidden sıkıldım..
N70'i satalı 15-20 gün oldu 1100 kullanıyorum o zamandan bu yana. Ve aşırı sıkıldım artık + okulda kızla oturuyoruz çıkartıyo 6680'i biz çıkartıyoruz 1100'ı..
Keşke N70'i satmasaymışsın. Birşey daha dikkatimi çekti:Teknosa da N70=925 ytl,3250=725 ytl N70 çıkalı çok oldu bu inmiş fiyatı(gerçi her yerde bundan ucuz ama),3250 daha yeni çıkıyor.Arada bu kadar fiyat farkı olurmu?3250 de bir kıllık olmasın.Ne bileyim niye bu kadar ucuz çıkacak?
senin için üzüldüm bak şimdi van ya boşver arkadaşım ya bi 10 gün daha bekleyip 100 ytl kar etmek varken bir sabırsızlık yüzünden acele etme bence. hem sen kız arkadaşına duygu sömürüsü yapıp değiştirsene telefonları 10 günlüğüne (tabi yerse)
Abi dikkatini çekerim 3230 da özelliklerine göre hesaplı bir fiyattan çıkmıştı.Sonuç ortada.Ben diyorum bunda da bir terslik olmasın?Daha yeni bir symbian,daha hızlı bir işlemci,daha iyi bir ses kalitesi olmasına rağmen neden ucuz çıkıyor?
Abi dikkatini çekerim 3230 da özelliklerine göre hesaplı bir fiyattan çıkmıştı.Sonuç ortada.Ben diyorum bunda da bir terslik olmasın?Daha yeni bir symbian,daha hızlı bir işlemci,daha iyi bir ses kalitesi olmasına rağmen neden ucuz çıkıyor?
3230 970'idi çıktığında.. Hatta ben 6630 ve 3230 arasında kalmıştım 2 3230 1 6630 almıştım çok iyi hatırlıorum o günkü fiyatları..
arkadaşlar yaw yurt dışı faturalı ve kayıtlı bir telin sim kilitli olma ihtimali mantıkı mı?eğer böyle bişey varsa bu sim kilidi açılabilir mi?bilen var mı? ucuza bi telefon düştüde 3250.sakata gelmek istemiyorum. bilen varsa yardımcı olur mu acaba?