Dikey ve yatay konumda resim çekin ve 4x yakınlaştırma (zoom)la daha yakına girin.
buda demek oluyokı zorlanmayacagım
zaten kameranın konumu ve resimlerdeki kullanımı n90'ı anımsatıyor..yatay olarak kullanıyor.hatta menü bile öyle kullanılıyor zaten düz kullanması daha zordur,altta kaldığı için
Beyler açıkçası beklediğimden daha pahalı çıktı. Ne de olsa 30 serisi diye daha ucuz olmasını beklerdim. Alan arkadaşlar olursa herşeyiyle incelemesini yaparsanız sevinirim..
BEN ALDIM ANTALYADAN GREY MARKET 700 YTL TİKO PARA FAZLA ZAMANIM YOK KAÇICAM EŞİMDE W900 VAR MÜZİK TE W900 YER... ÇOK KULLANIŞLI DEĞİL... SES MUSİC N70 DEN 2 KAT DAHA İYİ TELEFON OLARAK N70 DAHA İYİ KAMERA GAYET YETERLİ AMA SYMBİAN VERSİONUNDAN DOLAYI PROGRAM YOK... BENİMKİNİN İÇİNDEN ORJİNAL 512 KART ÇIKTI... N70 Mİ SATTIM ALIRKEN PİŞMAN DEĞİLİM KESİNLİKLE DEĞER MUSİC TE ŞUAN NUMBER 1 GERİSİNİ BOŞVER.... SONY ERİCSSON UN WALKMAN PHOHE EGENENLİĞİ BİTMİŞTİR.... ALAN BU FİYATLARA PİŞMAN OLMAZ... KESİNLİKLE ALIN....
Benim anlamadığım nokta bi arkadaş diğer topicte 3250 ile çekilmiş bi resim yayınlamış. Bi ona bakıyorum bi de N70'e ikisi de 2 mp ama 3250 çok kötü çekiyo. 2mplik bi telefon nasıl öyle çeker. Alan varsa bi resim çekip yayınlayabilir mi?!
Benim anlamadığım nokta bi arkadaş diğer topicte 3250 ile çekilmiş bi resim yayınlamış. Bi ona bakıyorum bi de N70'e ikisi de 2 mp ama 3250 çok kötü çekiyo. 2mplik bi telefon nasıl öyle çeker. Alan varsa bi resim çekip yayınlayabilir mi?!