Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 3250 hakkın da

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: 3250 hakkın da Sayfa: <<   < önceki  17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
HyperXCrossfire

7 Eylül 2006; 22:06:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

paran varsa sennheiser 80 ytl civarı
yoksa philips tercih edebilirsin

WhiTeRaVeN

7 Eylül 2006; 22:08:36 

Sennheiser CX 300 veya Creative EP-630 seçim senin

DELL INSPIRON 6400 CS11 Intel Core2 Duo 1.83 667 Mhz FSB 2 Mb Kingston 2048 Mb DDR-2 667 Mhz 120 Gb Sata 256 MB ATI M-Radeon X1400 15,4'' Truelife WXGA 8 XDVD-RW (+/-) 10/100 Ethernet Entegre 56K modem Wireless802,11b/g,/Bluetooth
Canon PowerShot A700

......................................NOKIA 3 2 5 0........................................
McHeyelan

7 Eylül 2006; 23:43:10 

bence çok pahalıya gelmesin diosan bencede philips gider

Pöykür [ME] Records G.O.P Küçükköy
ScORphY

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Eylül 2006; 23:53:29 

bende philipsle kullanıyorum baslar muhteşem...;!

Herkes bir gün GALATASARAY'lı olmasın...! Bırakın GALATASARAY'lılık bize özel kalsın
Onların ''HAYAL'' Bile Edemeyeceklerini biz ''GERÇEK'' Yaptık Onlar Bakakaldılar...! ultraAslanÜNİ

................:::::::::::::::::::::::..........NOKIA 3 2 5 0..........:::::::::::::::::::::::...............
...............:::::::::::::::::::..........GRUP ADANA.........::::::::::::::::::Sakın Ctrl+W Yapma
tcol

17 Eylül 2006; 15:44:03 

slm arkadaşlar ben daha yeni nokia 3250 aldım ama telefonun bi sorunu var mesaj atarken kilitleniye max 45 saniye bekliyorum çok sinir bozucu ve bide hafızasında yer olmasına rağmen bluetooth dan mp3 almıyo bende yarın program yükleticem acaba yüklendikten sonra sorum hallolurmu? lütfen bana iyi haber ler verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcol -- 17 Eylül 2006; 15:45:27 >

kimse beni yıldıramaz

NOKIA 3 2 5 0
ScORphY

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Eylül 2006; 16:17:00 

sanırım versiyonla sorunlarına elveda dersim
hem sorularını istersen bundan sonra imzamdaki nokia yazan yere sor
orada daha çabuk yardımcı olurlar
sende kardeşliğimize katılabilirsin...!

Herkes bir gün GALATASARAY'lı olmasın...! Bırakın GALATASARAY'lılık bize özel kalsın
Onların ''HAYAL'' Bile Edemeyeceklerini biz ''GERÇEK'' Yaptık Onlar Bakakaldılar...! ultraAslanÜNİ

................:::::::::::::::::::::::..........NOKIA 3 2 5 0..........:::::::::::::::::::::::...............
...............:::::::::::::::::::..........GRUP ADANA.........::::::::::::::::::Sakın Ctrl+W Yapma
tcol

17 Eylül 2006; 17:14:05 

TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK SAĞOL

kimse beni yıldıramaz

NOKIA 3 2 5 0
esmerboy6435

17 Eylül 2006; 23:20:04 

arkadaşlar bu telefonda otomatik tuş kilidi yok mu. bi türlü bulamadım. birde mesajlara galeriye şifreli erişim diyor ona şifreyi nasıl koyacağım. telefona tuş kilidi koduda koyamadım. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkür ederim ilgileriniz için...

NOKIA 3250
esmerboy6435

19 Eylül 2006; 2:27:26 

arkadaşlar 3250 de kilit kodu mesajlara ve galeriye engelli erişim diye bişey var ama ben bi türlü bulamıyorum yaa.nasıl olduğunu bilen biri yardımcı olabilir mi. yardımlarınız için teşekkür ederim. bu forumda emeği geçen herkese çok teşekkürler. burası süper bi yer...

NOKIA 3250
02AN

19 Eylül 2006; 2:58:54 

arkadaşlar merhaba..
asıl aklımdaki telefon bu olmamasına karşın aklımdan geçmedi değil...
bugün nokia mağazasında gördüm bu teli ama joystikli olması korkuttu beni...
sony-erickson telefonumun joystiği deli ediyor beni, o yüzden görünce tırstım..
birde mağazadaki 3250 lerin 1 inin joystiği bozuktu..

sorum şu: joystiği ile sorun yaşayanınız oldumu, tel nasıl oturaklı sağlam bir telefonmu..
660 ytl fiyat verdiler...

Yine yeni yeniden Xda Orbit - CX 300
ScORphY

Sisteme Gözat

20 Eylül 2006; 4:46:45 

quote:

Orjinalden alıntı: 02AN

arkadaşlar merhaba..
asıl aklımdaki telefon bu olmamasına karşın aklımdan geçmedi değil...
bugün nokia mağazasında gördüm bu teli ama joystikli olması korkuttu beni...
sony-erickson telefonumun joystiği deli ediyor beni, o yüzden görünce tırstım..
birde mağazadaki 3250 lerin 1 inin joystiği bozuktu..

sorum şu: joystiği ile sorun yaşayanınız oldumu, tel nasıl oturaklı sağlam bir telefonmu..
660 ytl fiyat verdiler...

fiyat iyi
joystickle ben sorun yaşamadım ve yaşayanlada karşılaşmadım
joystik se lerdeki gibi yumuşek değil biraz sert ve daha sağlam...!

ScORphY

Sisteme Gözat

20 Eylül 2006; 5:08:09 

quote:

Orjinalden alıntı: esmerboy6435
arkadaşlar bu telefonda otomatik tuş kilidi yok mu. bi türlü bulamadım.

http://www.hemen paylas .com/download/1161405/AutoLock_v1.0_for_S60_3rd_ed.rar.html

burdan yükleyebilirsin....!

xmennn

13 Kasım 2006; 18:21:29 

Arkadaslar ben sıteyi uzun bı zamandan beri takıp ediyodum gercekten cok guzel butun konulara degınmıssınız ama bısey soracam

Nokianın sıtesınde 2 cesit telefon var bırı 3250 bırı 3250XpressMusic bunların arasında bi fark varmı bırı duz dıgeri neden xpressmusic bilen arkadaslar varsa acıklayabılırler mi??
simdiden tesekkur ederim

WhiTeRaVeN

13 Kasım 2006; 20:14:54