Herkes bir gün GALATASARAY'lı olmasın...! Bırakın GALATASARAY'lılık bize özel kalsın Onların ''HAYAL'' Bile Edemeyeceklerini biz ''GERÇEK'' Yaptık Onlar Bakakaldılar...! ultraAslanÜNİ
slm arkadaşlar ben daha yeni nokia 3250 aldım ama telefonun bi sorunu var mesaj atarken kilitleniye max 45 saniye bekliyorum çok sinir bozucu ve bide hafızasında yer olmasına rağmen bluetooth dan mp3 almıyo bende yarın program yükleticem acaba yüklendikten sonra sorum hallolurmu? lütfen bana iyi haber ler verin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcol -- 17 Eylül 2006; 15:45:27 >
sanırım versiyonla sorunlarına elveda dersim hem sorularını istersen bundan sonra imzamdaki nokia yazan yere sor orada daha çabuk yardımcı olurlar sende kardeşliğimize katılabilirsin...!
arkadaşlar bu telefonda otomatik tuş kilidi yok mu. bi türlü bulamadım. birde mesajlara galeriye şifreli erişim diyor ona şifreyi nasıl koyacağım. telefona tuş kilidi koduda koyamadım. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkür ederim ilgileriniz için...
arkadaşlar 3250 de kilit kodu mesajlara ve galeriye engelli erişim diye bişey var ama ben bi türlü bulamıyorum yaa.nasıl olduğunu bilen biri yardımcı olabilir mi. yardımlarınız için teşekkür ederim. bu forumda emeği geçen herkese çok teşekkürler. burası süper bi yer...
arkadaşlar merhaba.. asıl aklımdaki telefon bu olmamasına karşın aklımdan geçmedi değil... bugün nokia mağazasında gördüm bu teli ama joystikli olması korkuttu beni... sony-erickson telefonumun joystiği deli ediyor beni, o yüzden görünce tırstım.. birde mağazadaki 3250 lerin 1 inin joystiği bozuktu..
sorum şu: joystiği ile sorun yaşayanınız oldumu, tel nasıl oturaklı sağlam bir telefonmu.. 660 ytl fiyat verdiler...
arkadaşlar merhaba.. asıl aklımdaki telefon bu olmamasına karşın aklımdan geçmedi değil... bugün nokia mağazasında gördüm bu teli ama joystikli olması korkuttu beni... sony-erickson telefonumun joystiği deli ediyor beni, o yüzden görünce tırstım.. birde mağazadaki 3250 lerin 1 inin joystiği bozuktu..
sorum şu: joystiği ile sorun yaşayanınız oldumu, tel nasıl oturaklı sağlam bir telefonmu.. 660 ytl fiyat verdiler...
fiyat iyi joystickle ben sorun yaşamadım ve yaşayanlada karşılaşmadım joystik se lerdeki gibi yumuşek değil biraz sert ve daha sağlam...!
Nokianın sıtesınde 2 cesit telefon var bırı 3250 bırı 3250XpressMusic bunların arasında bi fark varmı bırı duz dıgeri neden xpressmusic bilen arkadaslar varsa acıklayabılırler mi?? simdiden tesekkur ederim