Giriş | |
|
|
|
20 Eylül 2006; 5:08:09
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: esmerboy6435 arkadaşlar bu telefonda otomatik tuş kilidi yok mu. bi türlü bulamadım. http://www.hemen paylas .com/download/1161405/AutoLock_v1.0_for_S60_3rd_ed.rar.html burdan yükleyebilirsin....!
Herkes bir gün GALATASARAY'lı olmasın...! Bırakın GALATASARAY'lılık bize özel kalsın Onların ''HAYAL'' Bile Edemeyeceklerini biz ''GERÇEK'' Yaptık Onlar Bakakaldılar...! ultraAslanÜNİ ................:::::::::::::::::::::::..........NOKIA 3 2 5 0..........:::::::::::::::::::::::............... ...............:::::::::::::::::::..........GRUP ADANA.........::::::::::::::::::Sakın Ctrl+W Yapma
|
|
|
|
|
13 Kasım 2006; 18:21:29
|
|
|
Arkadaslar ben sıteyi uzun bı zamandan beri takıp ediyodum gercekten cok guzel butun konulara degınmıssınız ama bısey soracam Nokianın sıtesınde 2 cesit telefon var bırı 3250 bırı 3250XpressMusic bunların arasında bi fark varmı bırı duz dıgeri neden xpressmusic bilen arkadaslar varsa acıklayabılırler mi?? simdiden tesekkur ederim
|
|
13 Kasım 2006; 20:14:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: xmennn Arkadaslar ben sıteyi uzun bı zamandan beri takıp ediyodum gercekten cok guzel butun konulara degınmıssınız ama bısey soracam Nokianın sıtesınde 2 cesit telefon var bırı 3250 bırı 3250XpressMusic bunların arasında bi fark varmı bırı duz dıgeri neden xpressmusic bilen arkadaslar varsa acıklayabılırler mi?? simdiden tesekkur ederim buraya bir bak
DELL INSPIRON 6400 CS11 Intel Core2 Duo 1.83 667 Mhz FSB 2 Mb Kingston 2048 Mb DDR-2 667 Mhz 120 Gb Sata 256 MB ATI M-Radeon X1400 15,4'' Truelife WXGA 8 XDVD-RW (+/-) 10/100 Ethernet Entegre 56K modem Wireless802,11b/g,/Bluetooth Canon PowerShot A700 ...................................... NOKIA 3 2 5 0........................................
|
|
|
|
|
28 Kasım 2006; 14:06:46
|
|
|
senin tel.farklı heralde bende senin değiğin hiç olmuyor
İnsan, "İnsanların yaşamları boyunca işledikleri tüm fiiller muhakkak Allah'ın adaletine göre değerlendirilecektir. Zulüm yapanların zulümlerinin elbette karşılıksız kalmayacağını, iyi tek bir sözün bile mükafatının verileceğini, Allah Kuran'da bize haber vermektedir. Tüm bunların adilce değerlendirileceği yer ahirettir; Allah'ın sonsuz adaletinin tecelli edeceği yer ahirettir. Alış veriş yaptıklarım:visceroid-(izmir)/&ordulu | | | |