bence daha ucuza bulamazsın . ben euro yükselmeden önce 725 e almıştım teknosadan . içinden 128 lik hafıza kartı çıkıyor ama müzik dinleyeceksen sonradan ilave 512 veya 1 gb lık almanı tavsiye ediyorum . ikinci bir tavsiye yine müzik hastasıysan hepsiburadadan bir de kulaklık al , yoksa nokianın kulaklığından gelen sesi duyunca telefondan soğuyabilirsin .
quote:
Orjinalden alıntı: Mandriva
quote:
Orjinalden alıntı: dj_mt
Bir de bişey sorcam, sizce vatan computer dan almalı mıyım??? Orda mal bozuk veriyolar diyen arkadaşlarım oldu da çok... ben bu kullandığım pc yi ordan aldım, nerdeyse 8 kere tamire götürdüm Ordan almalı mıyım alamamalımıyım? ne dersiniz... ama sanırım şu an en ucuz fiyat onda viper ın söylediği gibi 761 ytl.. benim için çok uygun. dier sitelerdekilerine göre. (ornek: 850 ylt:@)
HEPSİBURADAN ALIŞVERİŞ YAPABİLİRMİYİM??? YANİ GÜVENLİ Mİ? DAHA ÖNCE HİÇ İNTERNETTEN BİRŞEY SİPARİŞ ETMEDİM... BİR BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ NASIL OLUYOR?? Birde havale ile mi oluyor bu???
pc suite programını yükledinmi cd den çıkan tel'i pc' ye takınca sana sorar tel ekranında pc suite seçiceksin ve pc ekranında suite içinde müzik dosyası aktar var ordan rahatlıkla aktarabilirsin...
slm arkadaşlar benim tel cökmüş durumda v3.21 i yüklettim telefon sim kartını reddetti ayrıca kendi kendine kapanıyo sizce ne yapmam gerek yüklettigim yer kvk bayisi degildi bir fikri olan var mı....
Bu programı 3250'de çalıştırdım. Ancak yüklerken biraz sabırlı olmanız gerkiyor. Telefonu 5dk. kadar kendi haline bırakın sonra sorunsuz olarak kullanın.