Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Cevap:3250

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Cevap:3250 Sayfa: <<   < önceki  17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
qismah

2 Temmuz 2006; 20:58:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ya yine sormuştum ama gerçekten önemli bi problem.telefona müzik fln aktarmaya çalıştıımda bazılarında parametre hatalı die hata verio aktaramıyorum.neyde sorun var bilgde olamaz 2 bilgisayarda denedim 2sindede oldu hafıza kartında mı sorun var yardımcı olurmusunuz

NOKIA 3 2 5 0
mehmetmetingülcan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Temmuz 2006; 23:26:55 

cihazi alali 3 hafta oldu hâlâ sapasağlam tık yok
o kadar da kurcaliyorum
banamısın demiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 2 Temmuz 2006; 23:28:26 >

Bilg. Müh. [Since:2004]
.::: 2003-2008 _-_ Donanim Haber Forumlarinda 6. Yıl ::::.
323. Dön. Askerlik nedeniyle genelde forumda ol(a)mayacağım.(Mamak Muhabere Yed. Subay )
mehmetmetingülcan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Temmuz 2006; 23:44:46 

quote:

Orjinalden alıntı: selo078

3230 da özelliklerine göre fiyatı çok iyiydi bir inceledim şok oldum. bundada şok olmak istemiyorum, n70le özellikleri aynı fiyat düşük. alan arkadaşların yorumlarını okumadan almamak lazım.

n70 den iyi bence
n70 alacaktim ama satici o kalmadi daha iyisini vereyim dedi
ozelliklerini saydı saydı tamam tamam dedim çıktım gittim ordan
1 gun sonra dayanamadım aldım
memnunum tavsiye ederim
arkadasimda n70 vardı bence ondan iyi diyorum ama karar sizin
(
Ben müzik olayını sevdiğim için almamda etkili oldu (size göre karar değişebilir) içinden güzel kaliteli bi kulaklık geliyor ayrıca tuş takımının 270 derece donmesi hoş bi şey donunce otomatik her şey bir donduruyorsun kamera bir donduruyorsun telefon bi daha donduruyorsun müzikçalar
)

323. Dön. Askerlik nedeniyle genelde forumda ol(a)mayacağım.(Mamak Muhabere Yed. Subay )
mehmetmetingülcan

2 Temmuz 2006; 23:56:07 

quote:

Orjinalden alıntı: dj_mt

arkadaşlar ben bu telefondan almayı düşünüyorum ama benim şu anki telefonum Nokia 6230i. Sizce onu satıp bunu mu alsam yoksa almasam mı? ve birşey daha. bu nok 3250 resim çektiği zaman onları dik biçimde mi çekiyor yoksa bütün resimleri yatay mı çekiyor?(yan çevirip tuttuğumuz için merak ettim..) şimdiden cevaplarınızı bekliyorum. teşekkürler... lütfennn bu bilgiye ihtiyacım var!!! ve nok3250 mono ses mi veriyo arkadaslar?

karşıdakine nasıl tutarsan oyle çekiyor
yan tutarsan yan
dik tutarsan dik

ses olayı da her turden çalıyor
ses olayı manyaq bişey
iyiki n70 almamışım diyorum

viper37

3 Temmuz 2006; 9:03:17 

quote:

Orjinalden alıntı: qismah

ya yine sormuştum ama gerçekten önemli bi problem.telefona müzik fln aktarmaya çalıştıımda bazılarında parametre hatalı die hata verio aktaramıyorum.neyde sorun var bilgde olamaz 2 bilgisayarda denedim 2sindede oldu hafıza kartında mı sorun var yardımcı olurmusunuz

Sadece müzik atmaya çalıştığında mı oluyor? Resim falan dene . Bir de hafıza kartına değil telefona atmayı dene.

CooLdEmoN

3 Temmuz 2006; 10:26:56 

quote:

Orjinalden alıntı: viper37

quote:

Orjinalden alıntı: qismah

Sadece müzik atmaya çalıştığında mı oluyor? Resim falan dene . Bir de hafıza kartına değil telefona atmayı dene.

o sorun bendede oldu.direkt hafıza kartına atarken mesela 21 mp34 ten fazla almıyo 128 mbta.pc suitedeki nokia sound manager mı ne var müzik aktar yazıyo ana menüde o programı kullan problem çıkamaz

NOKIA 3250

"Zamanı gelmiş bir fikrin karşısına dikilme gücüne hiçbir ordu sahip değildir."
viper37

3 Temmuz 2006; 14:55:04 

yani işin özü bu telefonun program desteği oturana kadar bayağı bir uğraşacağız anlaşılan. Smart movie olmadıktan sonra ne yapayım symbian ı

qismah

3 Temmuz 2006; 16:44:15 

ya yok yaa deniorum pc suite çalışmıo.tekrar yüklein fln dio.veri aktarmada 20 tane müzikten sadece 1ini atıo.parametre hatalı dio.ortam yürütücüsü nası oluyo onuda anlamadım.pc suite de bağlantı kurulamıo.hiç istediğim şeyleri aktaramıorum.bn bunun içinmi aldım bu telefonu.hiç bi müzik aktarılmıo.kart okuyucuylada aynı şey oldu parametre hatalı dio.sorun nerde bilgisayardamı nerde yaa anlamadım

NOKIA 3 2 5 0
CooLdEmoN

3 Temmuz 2006; 19:35:23 

pc suitei hatasız kur müzikleri onla aktar.ben bu şekilde yapıyorum sorun çıkmıyor

NOKIA 3250

CooLdEmoN

3 Temmuz 2006; 19:37:44 

Yalnız bende cumartesi gün bi problem çıktı o da şu:
bazen mekanizmayı kamera moduna alınca görüntü gelmiyor donup kalıyor bu problemi yaşayan oldu mu?

NOKIA 3250

Azazil

3 Temmuz 2006; 22:41:57 

beyler aranızda hiç joyistik sorunu ile karşılaşan oldu mu?

SpLeNDouR - 2

4 Temmuz 2006; 9:36:57 

Bakın bi kere AAC desteği bana göre tam değil.Parçalarda kalite düşük geliyor bana..Yerden kazanacağım diye çok kasmıştım ilk geldiği zamanlar..Eğer Mp3 leri AAC 'ye çevirmek için Pc Suite kullanıyorsanız bence kullanmayın..Easy CD-DA Extractor 9.1 kurun o her türe çevirebiliyor!

Ayrıca ortam yürütücüsünü çalıştırdığınızda sadece müzik atmanız için klasor açacaktır ordan mp3 atabilirsiniz veya Veri aktarımından harici diskmiş gibi görmesini bekledikten sonra bilgisayarımdan hafıza kartının sürücüsünden Sounds bölümündeki Digital'e atabilirsiniz..Halen sorun varsa yeni bi hafıza kartı alın veya kart okuyucusuyla hafıza kartına format çekin veya hata taratın..

Kameranın donmaması için menu tuşuna basıp açık olan tüm programları kapatmanız gerekiyor çünkü kamera donuyorsa o zamana kadar açık olan programlar ram'i yemiş demektir.Ondan ram belleğini boşaltıp açmayı deneyin..+ 1-2 programla kasmaz zaten.

Smart Movie programı 3250 için var ama pek stabil değil...

Fotoğraf çekiminde kamera moduna getirdiğinizde ne kadar piksellik resim algılama açıksa o kadar tam çekmekte..Ayna modunda da aynı şekilde..Düşey veya yatay pozisyonları elinizle kendiniz ayarlıyorsunuz!

The Soul Of BMW.
SpLeNDouR, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
SpLeNDouR - 2

4 Temmuz 2006; 9:39:21 

quote:

Orjinalden alıntı: Azazil

beyler aranızda hiç joyistik sorunu ile karşılaşan oldu mu?

İlk aldığım zaman parmağımı çok rahatsız etmişti çünkü çok sertti yani onu hareket ettirmek parmağımı ağrıtıyordu.Ama sonradan yumuşadı ve şu an çok rahat kullanımı var.Sorunum yok,Çok Şükür!

The Soul Of BMW.
SpLeNDouR, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
viper37

4 Temmuz 2006; 9:43:09 

bende de joystik problemi yok . SX 1 deki kötü joystikten sonra gayet başlarılı bence

CooLdEmoN

4 Temmuz 2006; 18:15:15 

quote:

Orjinalden alıntı: SpLeNDouR - 2

Bakın bi kere AAC desteği bana göre tam değil.Parçalarda kalite düşük geliyor bana..Yerden kazanacağım diye çok kasmıştım ilk geldiği zamanlar..Eğer Mp3 leri AAC 'ye çevirmek için Pc Suite kullanıyorsanız bence kullanmayın..Easy CD-DA Extractor 9.1 kurun o her türe çevirebiliyor!

Ayrıca ortam yürütücüsünü çalıştırdığınızda sadece müzik atmanız için klasor açacaktır ordan mp3 atabilirsiniz veya Veri aktarımından harici diskmiş gibi görmesini bekledikten sonra bilgisayarımdan hafıza kartının sürücüsünden Sounds bölümündeki Digital'e atabilirsiniz..Halen sorun varsa yeni bi hafıza kartı alın veya kart okuyucusuyla hafıza kartına format çekin veya hata taratın..

Kameranın donmaması için menu tuşuna basıp açık olan tüm programları kapatmanız gerekiyor çünkü kamera donuyorsa o zamana kadar açık olan programlar ram'i yemiş demektir.Ondan ram belleğini boşaltıp açmayı deneyin..+ 1-2 programla kasmaz zaten.

Smart Movie programı 3250 için var ama pek stabil değil...

Fotoğraf çekiminde kamera moduna getirdiğinizde ne kadar piksellik resim algılama açıksa o kadar tam çekmek