Giriş | |
|
|
|
7 Mayıs 2006; 16:42:37
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk quote:
Orjinalden alıntı: Mc_eMRe quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk İnternettende alabilirsin alışveriş sitelerden 750 ytl civarı ve taksit yapıyorlar ama nakit alacaksan değişir tabi... Bide benim gibi şanslıysan çok çok ucuza alabilirsin.. öncelikle hayırlı olsun. yorumların güzel, 3250 kullanıcısı olarak sana katılıyorum. sana bi sorum olacak döner mekanizmada oynama var mı?? Evet var.. Alırkende incelemedim olsada alıcaktım olmasada alıcaktım. Çünkü ben böyle ufak şeylere kafayı takmam. Orası şöyle burası böyle derseniz almayacaksınız telefonu.. Neyi kafanıza koyduysanız alın bence çünkü yoksa çok inceleyince hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Mesela ben bile inanmazdım v3i alacağıma ama bir anlık heves ile aldım.. yok kafama takmıyorum. benim kafama takılan sadece benim telefonumda mı oynama var onu merak ediyordum. ben bu telefondan alt taraftaki oynama yüzünden asla vazgeçmem. 3250yi 1 haftadır kullanıyorum ve çok sevdim bu telefonu. bu telefon MANYAK bişey
|
|
|
7 Mayıs 2006; 16:54:25
|
|
|
Arkadaşlar sizce 1 ay sonra telefonun fiyatında herhangi bir düşme olurmu ? hani yaz sezonu başlıyor ya...
|
|
7 Mayıs 2006; 16:57:27
|
|
|
Bu seviyeden pek düşmez. Düşse nereye düşecekki 650 seviyesinde 6680 var 550 seviyesinde 6630 serisi 450 desen 7610 ve civarları..
|
|
|
7 Mayıs 2006; 16:57:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Endyru Arkadaşlar sizce 1 ay sonra telefonun fiyatında herhangi bir düşme olurmu ? hani yaz sezonu başlıyor ya... 1 ay gibi kısa bir sürede pek düşme olacağını zannetmiyorum
|
|
|
7 Mayıs 2006; 17:00:51
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk quote:
Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє® Van ellerine sağlık Yalnız,moralini bozmak gibi olmasın ama güdüz çekimlerinde fotoğrafın orta kısımlarında sanki hafif bi kırmızımsılık var..renkler n series'e göre pek iyi değil gibi.. Zaten music phone bu..Eminim ki ses kalitesi çok iyidir..seviyesi de..sende belirtmişsin zaten tasarım olarak çok güzel..bence en güzel rengini almışsın telefonun telefonun tekrardan hayırlı olsun,güzel günlerde kullan Ya şu dediğiniz kırmızılık morluk olayını bi ben göremedim. Körlük var sanırım.. Zaten fotodan çok bi beklentim yoktu yeterli geliyor bana. Müziğe laf edilmez.. Kulaklıkta n80'i ezdi bizzat denedim.. arkadaşım hayırlı olsun. n80 ezdi, bizaat denedim diyorsun, bir iki sorum olacak sana. 3250 de stereo genişletme ve bas artırma v.b. özellikler var, n80 de bu tip özellikler varmı, ayrıca n80 in 6270 e göre ses kalitesi ve ses özellikleri nasıl, 6270 ide çok beğenmiştin. ve son olarak 6270 ve 3250 ses mukayesesi nasıl sence, teşekkürler.
|
|
|
7 Mayıs 2006; 17:09:14
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk Teşekkürler abi.. Açıkçası n80'in ayarlarına vs bakmadım ondanda geçmiş olabilir ama hali hazırdaki ayarlarında 3250 geçiyordu. 6270 ve 3250 mukayesesine gelecek olursak. 6270 ses olarak güzel bir telefon ama 3250 tamamen müzik için tasarlanmış bir alet. Dolayısıyla 3250 daha iyi. Zaten yanında verilen kulaiçi kulaklıklarda bunda çok etkili.. kardeş, ses kalitesi konusunda anladığım ve gördüğüm kadarıyla epey bir tecrüben var, senden ricam eğer n80 e tekrar bakma şansın varsa özellikle n80 in ses özelliklerini bir inceleyip (stereo genişletme,bas artırma v.b. ses özellikleri varmı) burda yada n80 topicinde bize bilgi ve tekrar bir yorum yapabilirsen sevinirim.
|
|
|
7 Mayıs 2006; 17:11:07
|
|
|
N80'e gerçekten tekrar bakma şansım yok çünkü dersaneden çıkınca cevahirde dolaşırken baktım mağazada..
|
|
|
7 Mayıs 2006; 17:15:53
|
|
|
arkadaşlar internette en ucuz nerde birazdan sipariş wercem zahmet olmassa en guvenli vede en ucuz nerde soyliyebilirmisiniz????Minnettar kalırım cidden
|
|
|
7 Mayıs 2006; 17:19:10
|
|
|
Telefona tema kurdum ama nasıl silecem bulamadım. Yöneticiden kalkmıyor temalarda c yapıncada silinmiyor sanırım farklı bir sistem kullanmışlar..
|
|
|
7 Mayıs 2006; 17:28:01
|
|
|
teknik verilerine nerden ulaşıcağımızı bilen biri yokmu
|
|
7 Mayıs 2006; 17:38:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Kakus arkadaşlar internette en ucuz nerde birazdan sipariş wercem zahmet olmassa en guvenli vede en ucuz nerde soyliyebilirmisiniz????Minnettar kalırım cidden www.ereyon.com ucuz baya ama ne kadar güvenilir bilmem
|
|
|
7 Mayıs 2006; 17:47:56
|
|
|
peki Van dostum bu estore güvenilirmi bak iyi miş bu adres. Bide başka hangi siteler var ucuza ve güvenilir olarak
|
|
|
7 Mayıs 2006; 17:51:00
|
|
|
ereyonda bi grey war bide kvk lı genpalı fln war ikisininde fiytı değişikk saol;) estore de 729 teknosada 725 bide teknoda kutu içeriğinde sadece cdrom we kulaklık diyo bi bi numara olmasın:D
|
|