Şimdi Ara

HTC'nin orta segment akıllı telefonu Proto'nun detayları internete sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

    Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC'nin, orta segmentte konumlandırmayı planladığı ''Proto'' kod adlı modelinin fotoğrafları ve detayları, ePrice tarafından internete sızdırıldı.


     

    ''Desire X'' adı altında tüketicilerle buluşacağı tahmin edilen Proto, elimize ulaşan bilgilere göre 1 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm işlemciden ve 768 MB RAM'den güç alacak; Android 4.0 ''Ice Cream Sandwich'' mobil işletim sistemini kullanacak. Desire X'in mobil işletim sistemine HTC Sense 4.0 arayüzü eşlik edecek.
     
    118.5 mm x 62.3 mm x 9.3 mm boyutlarında ve 120 gram ağırlığında tasarlanan akıllı telefonda, 4.0-inç boyutunda - 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif Super LCD ekrana ve 4 GB dahili flash belleğe yer verilmiş. Kapasitesi microSD kartlarla arttırılabilen akıllı telefonun HTC ImageChip teknolojili ve LED flaşlı kamerası, 5 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyor.
     


    Son olarak Beats Audio teknolojisi, Bluetooth 4.0 ve 1650 mAh'lik batarya ile donatılacak Desire X'in, Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenecek IFA 2012 etkinliğinde sergilenmesi bekleniyor.
     
    Güncelleme: (15:00)


     










  • Bayağı şık tasarımı var. Donanımı orta segment. Alınır mı : Hayır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc tasarımlarını beğenemıyorum nedense

  • Ya bu donanımda zaten Htc nin ürünü var, resmen dalga geçiyorlar, neyse tüketici enayi olmadığından htc'nin bileti kesilmesi yakındır.Sona giden yol Nokia ile aynı...

  • TR pazarında fiyatı 1000 lira civarı olur ondan sonra Galaxy Nexus 1099 liradan satılır o zamanda derler ki yine Galaxy Nexus un GPUsu ''eski''

    HTC el üzerine çıkarılacak ya 2 aya inceleme gelir o zaman görürüz ...

  • S4 plus 28nm adreno305 veya s4 play 45nm adreno 203 ile gelecek muhtemellen play seri olur fiyat önemli

  • geçen seferki proto haberine de bu yorumu yaptım. Bu telefon zaten var. Link de burda...http://www.htc.com/in/smartphones/htc-desire-v/#specs

  • 1000 tlden aşağı satılmaz bu adamlar hem zarar ediyor hemde pahalı satıyorlar şu tlfn 800e verse kapış kapış satılır galaxy s2 çıkalı nekadar oldu fiyatda düşme yok bu nasıl iş anlamadımki

  • Adı desire,ram i de 768mb ise,arkanıza bakmadan kaçın.İlk güncellemede başınıza neler geleceğini biliyosunuz :)

  • kamera kısmı hariç sanki desire s e benziyor biraz tasarım üstündede çalışsalar daha iyi bişiler çıkabilir bakarsanız sensation la beraber tasarımlara baksan %80 i aynı tasarım.

  • kapakları değiştirip deiştirip piyasaya sürüyor rhyme sensation evo3d karması bişey
  • neyse tüketici enayi olmadığından htc'nin bileti kesilmesi yakındır.Sona giden yol Nokia ile aynı...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: frkcvk

    geçen seferki proto haberine de bu yorumu yaptım. Bu telefon zaten var. Link de burda...
    http://www.htc.com/in/smartphones/htc-desire-v/#specs

    Bu model Desire V'nin güncellenmiş hali olacak sanırım. İşlemci tek idi V'de, X'de çift çekirdekli, muhtemelen daha iyi bir grafik işlemcisi ve ram 512 yerine 768mb. Bunun dışında da kayda değer bir fark yok. HTC sanırım bu modeli yeni çift çekirdekli orta segment pazarı için çıkarıyor. Zira şuan pazarda Samsung Ace 2 ve Sony Xperia Sola orta segmentte yakın fiyatlarıyla oldukça popüler modeller ve HTC'nin bunlara denk bir cihazı yok, sanırım bu cihazlara rakip olsun diye çıkarıyor HTC yeni cihazını. Çok cihaz çıkarıyor diye gereksiz eleştiri yapmamak lazım diye düşünüyorum, adamların bu segmentte cihazları yoktu o boşluğu dolduruyorlar işte.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.