Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
AverMedia 203 görüntü ve ses problemi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> AverMedia 203 görüntü ve ses problemi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mcanli

3 Nisan 2006; 19:33:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba

Asus A8V Deluxe anakart, AMD 3000 939 işlemcili ve Asus 9550 ekran kartlı ve XP Pro SP2 kurulu bir sistemde AverMedia 203 TV karında görüntü ve ses hiç yok.

Hatta bugün aldığım yerden bu kartta problem var diye yenisi aldım ama o da aynı hatayı veriyor.

Web sayfasından güncel driver'ını indirdim. BIOS uptade yaptım ama yine de sorun çözülmedi.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Avermedia AverTV Studio 203 / AverTV 203 Version 5.2.0.37-ML versiyonu ile sorunu çözmüş bulunmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanli -- 9 Nisan 2006; 23:29:27 >
gnecmi

4 Nisan 2006; 1:06:46 

Bilgisayarında kamera varmı?

mcanli

4 Nisan 2006; 10:35:32 

quote:

Orjinalden alıntı: gnecmi

Bilgisayarında kamera varmı?

Evet creative webcam var ondan olabilrmi?

gnecmi

4 Nisan 2006; 18:27:23 

Bende AverPhone98 ve Pirhana 2 Mps.lik kamera var. Tv ve Web camı kurduktan sonra:

1-Başlattan çalıştırı aç.İçine msconfig yaz-Enter.
2-msconfig deki başlangıç menüsünden VM303_STI nın karşısındaki işareti kaldır.Pc yi yeniden başlat.
3-Windows klasörünün içinde bulunan VM303_STI yı sil.Pc yi yeniden başlat.
4-Tv yi çalıştır.Scan menüsünden arama yaptırmadan çık.
5-Tv nin kendi ayarlarına gir ve oradan scan yaptır.

Ses içinde : Ses ayar denetimini aç.Seçenekler-Özellikler-Kaydetme Buradaki Lıne-In (veya Giriş) i işaretle va Tamam de.Açılan penceredeki Lıne-In(veya Giriş) in altındaki kutuyu işaretle.(Tv ile Ses kartı arasına takılan ses kablosu ses kartının Lıne-In girişine takılı olacak.)
Neticeyi buraya yazmayı unutma ki diğer arkadaşlara yardımcı olması açısından.Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnecmi -- 7 Ocak 2007; 19:44:20 >

mcanli

5 Nisan 2006; 10:24:49 

quote:

Bende AverPhone98 ve Pirhana 2 Mps.lik kamera var.

2-msconfig deki başlangıç menüsünden VM303_STI nın karşısındaki işareti kaldır.Pc yi yeniden başlat.

Ses içinde : Ses ayar denetimini aç.Seçenekler-Özellikler-Kaydetme Buradaki Lıne-In (veya Giriş) i işaretle va Tamam de.Açılan penceredeki Lıne-In(veya Giriş) in altındaki kutuyu işaretle.(Tv ile Ses kartı arasına takılan ses kablosu ses kartının Lıne-In girişine takılı olacak.)
Neticeyi buraya yazmayı unutma ki diğer arkadaşlara yardımcı olması açısından.Başarılar.

Sağolasın ama maalesef bu yöntem işe yaramadı çünkü dediğin "VM303_STI" ayarı maalesef yok .

gnecmi

5 Nisan 2006; 19:16:51 

msconfig i tv kartı ve kameranın driverleri ve programları kuruluykenmi açtın,yoksa kurmadanmı.Eğer kurmadıysan,kurda dene msconfig deki başlangıç menüsünde görmen lazım.Saygılar

mcanli

9 Nisan 2006; 1:39:30 

Avermedia AverTV Studio 203 / AverTV 203 Version 5.2.0.37-ML versiyonu ile sorunu çözmüş bulunmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanli -- 9 Nisan 2006; 1:40:32 >

umiter509

20 Nisan 2006; 13:32:42 

selamlar
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum avermedia tv studio 203 tv kartı aldım
bilgisayara sorunsuz kuruyorum ama ne ses var nede görüntü yakalıyo. Bozuk diye gittim değiştirdim. yine aynı, driver 431 indirdim onun sayesinde audio capure ve tv capure yi yükledim olmuyo . Acil yardım lütfen

ZUĞZŞİ BEREPE
sinbad1969

20 Nisan 2006; 15:28:03 

Arkadaşlar bende de AVerTV203 tv kartı var.Bende ayrı bir konu açıp soracaktım.Ama benim gibi Avertvden dertli başka arkadaşlarında olduğunu görünce bende buraya soruyum dedim.Benim sorunumda görüntü var fakat tvnin sesi çıkmıyor.hoparloru direk tv kartına takınca ses var fakat ara kablosuyla takınca ses çıkmıyor.Ara 2 ayrı kablosunu her türlü kombinasyonda taktım ama ses gelmiyor.Bilgisayara format atmadan önce normal çılışıyordu.Lütfen yardım.

sinbad1969

21 Nisan 2006; 10:24:38 

Ben problemimi çözdüm.Ses dosyayasını açtım 5+1 işaretli idi.2+1 işaretleyip(çünkü benimki öyle) Line ini aktif ettim. sorun çözüldü.Başka arkadaşlarada örnek olur amacıyla yazdı.

quote:

Orjinalden alıntı: umiter509

selamlar
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum avermedia tv studio 203 tv kartı aldım
bilgisayara sorunsuz kuruyorum ama ne ses var nede görüntü yakalıyo. Bozuk diye gittim değiştirdim. yine aynı, driver 431 indirdim onun sayesinde audio capure ve tv capure yi yükledim olmuyo . Acil yardım lütfen

Verdigim dosyayı indirip kur.Sanırım bu işini görür.Kurarken dosyanın içindeki driver dosyasındaki instaldriver.exe dosyasını kurup arkadan AP instal dosyasından setup dosyasını kur.

http://www.****.com/download/527013/AVerTV203_v52031M.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinbad1969 -- 21 Nisan 2006; 12:45:13 >

fatihelmas26

25 Mayıs 2006; 1:25:48 

Arkadaşlar yazılanları okudum. Herkes galiba averde sorun yaşıo ... Benimde bir sorunum var. Driverının güncelini şu an indiriyorum kafayı yemek üzereyim. Usb avermedia avertv usb2.0 model no : M026 olan bir tv kartı aldım. Normal masa üstü bir bilgisayarda sorunsuz çalışan ses kartı, laptopumda ses vermiyor. Kendi üzerindeki capture programını kurmama rağmen bilgisayarınızda ses aygıtı yok diyor. Bu ne iş anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarımın markası ve modeli asus a6vm..
CİRAV

26 Mayıs 2006; 11:35:27 

AYNI ANAKARTA ÇOK İLGİNÇ BİR HATA DA BEN SİZE SÖYLİM ARKADAŞLAR www.gamyun.net te güvenlik uygulaması bölümü var oyuna girip rumuzub gözükmesi gibi bir durum serviste denedik falan bir türlü olmuyor nereeyse bütün parçaları en son yine asus a8v-e yani bir alt versiyonunda olayı çzdük ve müşterini boardunu değştik

AMD Athlon 3700 939 /// Dfi LanParty UT nForce 4 Ultra D Anakart /// Kingston DDR 400 2 GB /// Asus Vento 3600 /// X800XL 256 MB 256 Bit Ekran Kartı Ati /// Hyunda Q995 19 Monitor/// LG DDV RW /// Philips 5+1 /// 240 GB Samsung HDD /// Tehermaltek 480 Wt Power/// Skystra 2 /// Microsoft lazer 6000 Mouse /// Microsoft klavye /// Fatal1ty FS-C77 İşlemci Soğtucu
kursunlu

10 Aralık 2006; 5:16:10 

merhaba ben bişi soracaktım aver usb tv kartı hakkında karşılaştığınız problemi çözdünüzmü eğer çözdüyseniz nasıl çözdüğünüzü anlatırsanız çok sevinirim bende de ses card ını tanımıyor fakat yinede ses veriyor biraz cızırtılı da olsa fakat kayıt yapamıyor çünkü ses kartını görmüyor yardım lütfenn

HAYATTA HİÇBİR ŞEY ÜZÜLMEYE DEĞMEZ
mavihayat41

24 Aralık 2006; 22:02:19 

mrb arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşşekkürler. benimde avertv203 tv kartım var capture amaçlı aldım fakar bi defa yanlız yapabildim bunu. şimdi ise ses kablosuyla ses bağlantısını sağlayamıyorum ve ses alamıyorum. ses bağlantılarını sağlayan kablodan sanıp 3 tane değiştirdim ama yine olmadı. acaba bu ses sorununu nasıl çözebilirim. kameramında usb çıkışı yok bir ses bi de görüntü kablosuyla capture yapabiliyorum.şimdi ise firewire kartı al diyorlar. peki firewire kartta ses ve görüntü çıkışları ayrıca var mı? şimdiden tşkler

Existing

25 Aralık 2006; 0:28:08 

arkadaşlar bende de bi avermedia ekran kartı var su anda markasını bilmiyorum ama 2003 yılında aldım en son üründü aldıgımda neyse.Bundan onceki pc de 98se kullanıyordum onda düzgün çalısıyordu.Simdi yeni pc aldım xp kullanıyorum.Tv de görüntü var fakat hoparlörün sesini son ses açtıgımda bile fısıltı şeklinde ses alabiliyorum.Ses problemi var görüyorumki başka arkadaşlarda var.Tv kartının sürücülerini baştan yükledim.Ama olmuyor.Lütfen bana yardım edin.seyyidgungor@yahoo.com bu adresede mail atabilirsiniz.Lütfen yardım.

Existing

25 Aralık 2006; 1:12:53 

avermedia tv series tv kartı

kadirokcu

2 Ocak 2007; 14:25:23 

quote:

Bende AverPhone98 ve Pirhana 2 Mps.lik kamera var.

arkadaşlar yukarda yazılanları yaptıktan sonra kesinlikle calışıyor. Aynı sorunu bende yaşıyordum şuan duzel di ve süper oldu ellerine sağlık kardeş

SeRSeFiL

Sisteme Gözat

7 Ocak 2007; 1:56:32 

Asus M2N-SLI Deluxe Socket AM2 anakrtım da sorunsuz çalışan avermedia tv kartım,4 gün önce aldığım Gigabyte M55-S3 modeli anakartımda ses sorunu çıkardı. Görüntü vardı ama ses hiç yoktu.Yapmadığım kalmadı.Ses driverini güncelledim. TV kartının driverini güncelledim.Windows yeniden kurdum ama maalesef gene düzelmemişti...Tesadüf googleda başka bir driver ararken bu topicin linkini gördüm okur okumaz uyguladım ve şu an tv kartım sorunsuz çalışıyor...iyiki bu topici okumuşum ...

@gnecmi arkadaşa teşekkür ederim açıklamalrı için. Çok faydası oldu...Herkese kolay gelsin.

`MộỚņڰťåŘ™~Ĉļãħ
~~~ЈUßA~~~

Tanrı'yla konuşursanız, dua ediyorsunuz; Tanrı sizinle konuşuyorsa, şizofrensiniz. Ölü insanlar sizinle konuşuıyorsa, medyumsunuz; siz onlarla konuşuyorsanız şizofrenisiniz. Thomas Szasz
DulDa

10 Ocak 2007; 14:27:06 

quote:

Orjinalden alıntı: mcanli

Arkadaşlar merhaba

Asus A8V Deluxe anakart, AMD 3000 939 işlemcili ve Asus 9550 ekran kartlı ve XP Pro SP2 kurulu bir sistemde AverMedia 203 TV karında görüntü ve ses hiç yok.

Hatta bugün aldığım yerden bu kartta problem var diye yenisi aldım ama o da aynı hatayı veriyor.

Web sayfasından güncel driver'ını indirdim. BIOS uptade yaptım ama yine de sorun çözülmedi.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba

Sorunu çözdüğün ve uyumlu olan sürücünün download link ini eklemen mümkünmü acaba.
Tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DulDa -- 10 Ocak 2007; 14:27:47 >

Selamın aleyküm
FelixCrail

Sisteme Gözat

10 Ocak 2007; 20:46:46 

gnecmi'nin anlattıklarını deneyin mutlaka.bende de sorun çözüldü.

FujiFilm Finepix S6000FD

http://www.fotokritik.com/kullanici/FelixCrail
gnecmi

10 Ocak 2007; 22:14:28 

Arkadaşlar update dosyasını koyacağım ama nasıl konduğunu bilmiyorum.Eğer yasalsa nasıl yapıldığını belirtirseniz koyacağım.Zipli 3.8Mb.Nasıl konacağını sitede arattım bulamadım.

Tv den kayıt yapamıyorsanız,bu update ile kayıt işleminizede çare bulmuş oluyorsunuz.Saygılar.

DulDa

10 Ocak 2007; 23:41:58 

quote:

Arkadaşlar update dosyasını koyacağım ama nasıl konduğunu bilmiyorum.Eğer yasalsa nasıl yapıldığını belirtirseniz koyacağım.Zipli 3.8Mb.Nasıl konacağını sitede arattım bulamadım.

Tv den kayıt yapamıyorsanız,bu update ile kayıt işleminizede çare bulmuş oluyorsunuz.Saygılar.

Bilgisayarında yayınlamak istediğin dosyayı rar ile sıkıştır ve www****.com a gir. Ordan Browse butonunu tıklayarak bilgisayarındaki rar ladığın dosyayı seç ve upload butonunu tıkla. Upload işlemi bittikden sonra sana 2 adet link verecek. 1 si senin yüklediğin dosyayı download etmek için link. 2. si ise yüklediğin dosyayı silmek için. Download etmek için olan linkli buraya yazarsan işlemi çözmüş olursun. Şimdiden teşekkür ederim.

Selamın aleyküm
gnecmi

11 Ocak 2007; 4:53:45 

DulDa Pm yolladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnecmi -- 11 Ocak 2007; 4:54:51 >

mfatih85

13 Ocak 2007; 22:52:22 

quote:

Bende AverPhone98 ve Pirhana 2 Mps.lik kamera var. Tv ve Web camı kurduktan sonra:

ses problemi
kardeş ellerine sağlık,bir türlü çözememiştim prob'u sonra senin dediğini okuyunca kutudaki o kabloyu buldum :), allah razı olsun

gnecmi

15 Ocak 2007; 3:06:30 

Bir şey değil.sağol.

TRABZON6161

30 Nisan 2007; 1:10:59 

arkadaşlar bende avermedia studio 203 tv kartı var talimata göre kurdum radyo sorunsuz çalışıyor ancak tv bölümünde arama yaptıgımda kanal çıkmıyor GNECMİ senin dedigini yapim dedim çalıştırdan mconfing yazdım ve başlangıç menüsünde VM303_STI ile alakalı hiç bir şey yok ama windows dosyasında var ayrıca DULDA kardeş bendeki exe dosyasıda AverTV 203 Version 5.2.0.37-ML ama gene olmadı bir türlü kanalllar çıkmadı merak ettiğim diğer bir konu bu kart dijital mi anlok mu şimdiden hepinize teşakkür ederim

deniznas@gmail.com

MERHABA
biologhakan

18 Aralık 2007; 22:10:17 

Avermedia AverTV Studio 203 kartına uydudan gelen kabloyumu yoksa tv çatı anten kablosunumu girecegiz

wache
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

30 Aralık 2007; 7:36:21 

quote:

Orjinalden alıntı: DulDa

quote:

Bilgisayarında yayınlamak istediğin dosyayı rar ile sıkıştır ve www.****.com a gir. Ordan Browse butonunu tıklayarak bilgisayarındaki rar ladığın dosyayı seç ve upload butonunu tıkla. Upload işlemi bittikden sonra sana 2 adet link verecek. 1 si senin yüklediğin dosyayı download etmek için link. 2. si ise yüklediğin dosyayı silmek için. Download etmek için olan linkli buraya yazarsan işlemi çözmüş olursun. Şimdiden teşekkür ederim.

www.****.com a gir demişsiniz burda *** yerine ne yazmam gerekiyo saygılar
gnecmi

30 Aralık 2007; 22:34:55 

Dosyayı upload veya download edeceksen **** yere rapid-share yazacaksın.(aradaki - yi kaldır)Yazıyı takip et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnecmi -- 30 Aralık 2007; 22:37:12 >

bkarakoc

12 Ocak 2008; 20:00:14 

AverTV 203 Version 5.2.0.37-ML indirme adresini banada gönderir misiniz? Teşekkürler.

Teknoloji ve Tasarım Dersi
http://www.teknolojitasarim.com
gnecmi

14 Ocak 2008; 4:02:29 

Aşaığdaki program ve driveri kullanabilirsin.

http://****.com/files/20900418/Aver203.rar.html

gfbkabusss

19 Ocak 2009; 23:34:11 

Arkadaşlar aynı sorun bendede var **** olan kısım ne acaba ?**** ise böle bi dosya yok diyor birisi upload edebilirmi acaba...görüntü geliyor ses yok kafayı yemek üzereyim..Ve AVerTV 203_AVerTV Studio 203 M16A(AP 5.3.0.22 Driver 7.0.3.3) sürümünde ise açılınca hata raporu gönderme ekranı çıkıyor kapanıyor nedendir acaba????

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> AverMedia 203 görüntü ve ses problemi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Samsung LED TV Lansmanı -2-
Samsung Anadolu Grubu Ürün Müdürü Levent Bey ile söyleşi
Dark mini type-c
Yeri olmayana, medya bilgisayarı arayana, Dark'dan mini ITX çözüm!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız