Arkadaşlar bir oyun vardı ya atari de oynardık zamanında gol ile ilgili futbol yani,böyle topa sert vurunca muz filan oluyordu yada bumerang kaleci filan tutamıyordu defans yıkılıyordu,şimşek çakıyordu herkesi süperdi oynayanlar ne demek istediğimi çok iyi biliyor acaba bu oyun pc için çıktımı ben önceki sayfalara bakmadım varmı tam olarak bilmiyorum ama eğer varsa bir link filan verirseniz acayip mutlu olucam.Eski günlerimi mumla arıyorum valla ne varsa çocuklukta varmış meğersem,neyse çok uzattım konu ile ilgilenen olursa çok makbule geçer valla,şimdiden teşekkür ederim...
Bazen gurur'landığımız şeyler bir hayal gibi gözümüzün önünden kayan yıldız gibi olur!!!
Sevmek şuçmuş.Her sevdiğimde canım yandı.Artık kimseyi sevecek kadar ne sabrım kaldı ne de ömrümden ayıracak vaktim kaldı...
Bazen bir kere susmak,bin kere konuşmaktan daha iyidir!!!
Arkadaşlar bir oyun vardı ya atari de oynardık zamanında gol ile ilgili futbol yani,böyle topa sert vurunca muz filan oluyordu yada bumerang kaleci filan tutamıyordu defans yıkılıyordu,şimşek çakıyordu herkesi süperdi oynayanlar ne demek istediğimi çok iyi biliyor acaba bu oyun pc için çıktımı ben önceki sayfalara bakmadım varmı tam olarak bilmiyorum ama eğer varsa bir link filan verirseniz acayip mutlu olucam.Eski günlerimi mumla arıyorum valla ne varsa çocuklukta varmış meğersem,neyse çok uzattım konu ile ilgilenen olursa çok makbule geçer valla,şimdiden teşekkür ederim...
selamlar arkadaşlar bir sorunum var ben FarCry yeğennerim oynasın diye indirdim ama bir türlü kurulum yapamıyorum hep aynı hatayı veriyor ubi softan üyelik aldım alırken türkiyeyi seçmedim ingiltereyi seçti ama birtürlü olmuyor ss ekliyorum bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
selamlar arkadaşlar bir sorunum var ben FarCry yeğennerim oynasın diye indirdim ama bir türlü kurulum yapamıyorum hep aynı hatayı veriyor ubi softan üyelik aldım alırken türkiyeyi seçmedim ingiltereyi seçti ama birtürlü olmuyor ss ekliyorum bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Usta onun süresi bitti o zaten adware reklamlı yane artık indirsende kuramassın üye olsanda bendede oldu çünkü