Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: << DH OYUN PAYLAŞIM (383 oyunumuz oldu)>>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Oyun Genel ve Diğer türler >> Cevap: << DH OYUN PAYLAŞIM (383 oyunumuz oldu)>> Sayfa: <<   < önceki  21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Apsihinx

14 Mart 2008; 19:29:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

397!!!
Empire Earth Demo (3 bölüm)

Link: www.inndir.com/Empire_Earth-20002p.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apsihinx -- 14 Mart 2008; 19:29:45 >

Pessimist !

Sisteme Gözat

14 Mart 2008; 21:05:16 

398 Mario 3D

r.apidshare.com/files/99539170/Mario64_BM.rar.html | r ile a arasındaki noktayı silin !

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
»LosTSouL«
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 6 günü kaldı.

15 Mart 2008; 22:34:39 

Far Cry Upload eden arkadaşım User Name ve password de verirmisin siteye 5 kere üye oldum ama hiç birini kabul etmiyor kafayı yicem arkadaşım

paylaşım içinde teşekkürler...
TuRk_OyUnCu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Mart 2008; 20:47:35 

Arkadaşlar bir oyun vardı ya atari de oynardık zamanında gol ile ilgili futbol yani,böyle topa sert vurunca muz filan oluyordu yada bumerang kaleci filan tutamıyordu defans yıkılıyordu,şimşek çakıyordu herkesi süperdi oynayanlar ne demek istediğimi çok iyi biliyor acaba bu oyun pc için çıktımı ben önceki sayfalara bakmadım varmı tam olarak bilmiyorum ama eğer varsa bir link filan verirseniz acayip mutlu olucam.Eski günlerimi mumla arıyorum valla ne varsa çocuklukta varmış meğersem,neyse çok uzattım konu ile ilgilenen olursa çok makbule geçer valla,şimdiden teşekkür ederim...

XTremeGamer
Hayat kısa,yaşananlar hiç olmadığı kadar gerçekken kim olduğumu sahaya indiğim zaman anladım ve oyuna başladığımda ise gerçekler canımı hiç olmadığı kadar çok yaktı...
İnandığım değer verdiğim herkes ve herşey aslında sadece yalandan ibaretmiş...
Bazen gurur'landığımız şeyler bir hayal gibi gözümüzün önünden kayan yıldız gibi olur!!!
Sevmek şuçmuş.Her sevdiğimde canım yandı.Artık kimseyi sevecek kadar ne sabrım kaldı ne de ömrümden ayıracak vaktim kaldı...
Bazen bir kere susmak,bin kere konuşmaktan daha iyidir!!!
muratt05

16 Mart 2008; 20:58:29 

Ya rakadaşlar,ben "Beowulf" adlı bi oyunu arıyorum.Linkini bilen,o oyuna sahip veya o oyuna sahip bi kişiye yönlendirecek biri varsa bana yazsın.

-Rock,
-Adrenalin,
-Teknoloji.....
Sitem:
www.nevarsabizde.tr.gg
OraLeTH_

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Mart 2008; 20:50:30 

quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

Arkadaşlar bir oyun vardı ya atari de oynardık zamanında gol ile ilgili futbol yani,böyle topa sert vurunca muz filan oluyordu yada bumerang kaleci filan tutamıyordu defans yıkılıyordu,şimşek çakıyordu herkesi süperdi oynayanlar ne demek istediğimi çok iyi biliyor acaba bu oyun pc için çıktımı ben önceki sayfalara bakmadım varmı tam olarak bilmiyorum ama eğer varsa bir link filan verirseniz acayip mutlu olucam.Eski günlerimi mumla arıyorum valla ne varsa çocuklukta varmış meğersem,neyse çok uzattım konu ile ilgilenen olursa çok makbule geçer valla,şimdiden teşekkür ederim...

Goal 3 işte. Konusu vardı bu bölümde

Emre_hitman47

19 Mart 2008; 12:54:13 

quote:

Orjinalden alıntı: muratt05

Ya rakadaşlar,ben "Beowulf" adlı bi oyunu arıyorum.Linkini bilen,o oyuna sahip veya o oyuna sahip bi kişiye yönlendirecek biri varsa bana yazsın.

Demo sürümünü bulabilirsin ancak bu bölümde.Ayrıca araştırdım sanırım demosu çıkmamış.Fakat çıkmış olsa bile çok büyük boyuttadır...

lev@
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

20 Mayıs 2008; 0:34:35 

saolun güzel oyunlar var içlerinde
Technics

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 0:17:25 

sende sağol yeni oyunlar eklenecek kısa zaman içinde
quote:

Orjinalden alıntı: lev@

saolun güzel oyunlar var içlerinde

Buratya_X

21 Mayıs 2008; 20:35:49 

ARKADAŞLAR BURSI SÜPER OLMUŞ AMA ASIL SORUM BU FATE MÜKEMMEL BİR OYUN ONA BİR ÇARE BULSAK.PARADA VEREMİYOZ.Bİ YOLU OLSA OYUN MÜKEMMEL

acaba imzama ne yazsam ??
nondeux

23 Mayıs 2008; 23:06:04 

Elinize sağlık çok güzel bir topic olmuş

Boşluğun içine baktığınızda o da sizin içinize bakar...

zeg392

Sisteme Gözat

24 Mayıs 2008; 13:46:08 

selamlar arkadaşlar bir sorunum var ben FarCry yeğennerim oynasın diye indirdim ama bir türlü kurulum yapamıyorum hep aynı hatayı veriyor ubi softan üyelik aldım alırken türkiyeyi seçmedim ingiltereyi seçti ama birtürlü olmuyor ss ekliyorum bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

muratgun

24 Mayıs 2008; 21:01:35 

quote:

selamlar arkadaşlar bir sorunum var ben FarCry yeğennerim oynasın diye indirdim ama bir türlü kurulum yapamıyorum hep aynı hatayı veriyor ubi softan üyelik aldım alırken türkiyeyi seçmedim ingiltereyi seçti ama birtürlü olmuyor ss ekliyorum bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim

Usta onun süresi bitti o zaten adware reklamlı yane artık indirsende kuramassın üye olsanda bendede oldu çünkü

Bozkırda dolaşır çiçek açarım BEN
Böğrüm kanar yanarım BEN
Zincire vurulamam asla
Bulaşana çok pis dalarım BEN
muratgun

24 Mayıs 2008; 21:10:13