Şimdi Ara

Zotac GeForce GTX 660 Ti Extreme Edition'ın detayları netleşiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Zotac GeForce GTX 660 Ti Extreme Edition'ın detayları netleşiyor


     

    Zotac'ın özel tasarımlı GeForce GTX 660 Ti Extreme Edition modeline ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Nvidia'nın 28nm üretim teknolojisiyle geliştirdiği GK104 grafik yongasından güç alan yeni model, baskılı devre kartından komponent kalitesi ve soğutucu tasarımına kadar pek çok noktada özelleştirilmiş detayları ile referans kartından ayrılmayı başarıyor.

     

    Siyah katı kapasitörler ile donatılan ekran kartında, hız aşırtmacılar için yüksek frekans denemelerinde stabilitenin korunması adına International Rectifier GaNpowIR  sürücü MOSFET'lerine, sunucu seviyesi tantalum kapasitörlere ve çok fazlı FCAP kapasitörlere yer veriliyor. Bu komponentlerin yönetimi için CHiL CHL8318 VRM kontrolcüsüne yer verilen ekran kartı ihtiyaç duyduğu gücü 13+2 fazlı PWM tasarımından alıyor. 

     

    Üzerinde biri 8pin diğeri ise 6pin olmak üzere iki adet güç konnektörüne yer verilen kartı 192-bit bellek veri yolu desteği, 1344 adet paralel işlem birimi ve 2GB GDDR5 bellek ile geliyor. Grafik işlem biriminin standart çalışma frekansı 1100MHz olarak belirlenen Zotac GeForce GTX 660 Ti Extreme Edition, GPU Boost ile 1202MHz'e otomatik olarak çıkabiliyor. Beş adet ısı borusuna ve 9cm çapında iki adet fana sahip özel soğutucusu ile kaslı bir görünüm sergileyen ekran kartında ilginç bir detay olarak OC+ Modülü de bulunuyor.

     

    Voltaj regülasyonu ve frekans kontrolüne izin veren bu modül ile birlikte kartın var olan çalışma frekansları daha ileri seviyelere zahmetsizce çıkartılabiliyor. Hem daha iyi soğutma hem de komponentlerin korunması adına arka kısmında da metal plaka kullanılan ekran kartında görüntü aktarımı için iki adet DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörlerine yer veriliyor. Yüksek frekans değerleri ile dikkat çeken Zotac GeForce GTX 660 Ti Extreme Edition'ın önümüzdeki ay içerisinde satışa sunulması beklenirken, fiyatı ise açıklanmadı.

     

     


    Zotac GeForce GTX 660 Ti Extreme Edition'ın detayları netleşiyor

     


    Zotac GeForce GTX 660 Ti Extreme Edition'ın detayları netleşiyor


     








  • Asus tan daha güzel.
  • Malesef Çin dışına pek çıkmaz bu kartta diğer extreme editionlar gibi.
  • pcb si falan normaller gibi kısa degil guzel ürün yapmışlar bakalım fiyatı ne olacak daha önemlisi ülkemize gelecek mi?
  • utanmadan gamer force diye logo atmışlar bir de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.