Şimdi Ara

Ipad 3-32GB vs Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversiteye başladım gönlümden Ipad 3 - 32gb(4gsiz) almak geliyor.

Ancak bir taraftan ASUS 56VZ-S4016V veya CASPER NIRVANA CNY.3610-BT35P ye bakıyorum ancak tercih yapmak gerekiyor.
    Daha önce de iphone 3gs kullandım jailbreak falan yani apple benim için sorun olmaz ama; ipad varsa yine bir laptop gerekiyor sanırım senkronizasyon vs.

Tabi fiyat farkını biliyorum ancak ipad alırsam telefon alma şansım da olacak.

Mesela Samsung Galaxy S III 16GB(1467tl)+Ipad 3-32gb-4g siz(1353tl) toplam 2800 lira.Ancak sadece Asus N56VZ 2.500 lira ki ipad kullanırken laptop da şart.

Farklı Tekliflere de açığım.

Çok kararsızım arkadaşlar.

Edit:Laptopum şuan yok.!

Apple Ipad 3
    64gb 4g 1849+
    ********32gb 4g 1639+
    16gb 4g 1202+
    64gb - 1731+
    ********32gb - 1353+
    16gb - 1098+

Apple Iphone 4S
    64gb 2256+
    32gb 2140+
    16gb 1749+

Iphone 5 beklemek + 2250-2500+

Samsung Galaxy S III
    ********16gb 1467+
    32gb 2000+

Htc One X
    32gb 1619+

Casper Nirvana 1800-2000

Asus n56vz-s4016v 2467+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 27 Ağustos 2012; 14:10:01 >

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Casper bilgisayar almak ne kadar mantıklı? Onu bir düşün derim. Kullanıp memnun olan illa ki vardır(Tıpkı ısınan HP'leri mutlu mutlu kullananlar gibi) fakat CASPER yani?? Bir de illa ki sıfır mı alacaksın? Diğer önemli nokta da o. Asus N56VZ'nin yanında Casper, Samsung TV'nin yanında Regal gibi olur :)
    Corsair 380T | Asus Z170I Pro Gaming | Intel i7 6700K Corsair H100 | Kingston Hyperx Fury 2x8GB DDR4 | Asus GTX980 Strix 4GB 256Bit | Samsung 950 Pro 512GB | Asus PG279Q | Logitech K360 | Logitech G9x
  • quote:

Orijinalden alıntı: erjunt

Öncelikle Casper bilgisayar almak ne kadar mantıklı? Onu bir düşün derim. Kullanıp memnun olan illa ki vardır(Tıpkı ısınan HP'leri mutlu mutlu kullananlar gibi) fakat CASPER yani?? Bir de illa ki sıfır mı alacaksın? Diğer önemli nokta da o. Asus N56VZ'nin yanında Casper, Samsung TV'nin yanında Regal gibi olur :)

hocam aslında niyetim ipad almak ama haklısınız regal tv :)

Orijinalden alıntı: emrenaz

quote:

Orijinalden alıntı: erjunt

Öncelikle Casper bilgisayar almak ne kadar mantıklı? Onu bir düşün derim. Kullanıp memnun olan illa ki vardır(Tıpkı ısınan HP'leri mutlu mutlu kullananlar gibi) fakat CASPER yani?? Bir de illa ki sıfır mı alacaksın? Diğer önemli nokta da o. Asus N56VZ'nin yanında Casper, Samsung TV'nin yanında Regal gibi olur :)

hocam aslında niyetim ipad almak ama haklısınız regal tv :)

Vallahi bana sorarsan madem niyetin iPad almak, al bi iPad 64GB 4G'li. Hem her yerde internetine girersin, hem 64GB laptop gibi kullanırsın. FullHD film bile indirsen torrentten indirirsin yani Bi tane all-in-one adaptör alırsın. Kart okuyuculu-USB girişli-TV çıkışlı. Bi tane de VGA adaptör alırsın(okulda sunum için falan gerekirse. Yoksa hiç gerek yok VGA adaptöre). 10 numara 5 yıldız olur diye düşünüyorum. 2800 değil 1800 verirsin. Sonra ister yeni iPhone'u bekle ister 4S al geç. Sana kalmış :) Bide artık bilgisayara ihtiyacın yok. iOS cihazların aktivasyonu için falan gerekiyordu bilgisayar. Okulun kütüphanesine veya bir internet kafeye git. Götür iPad'ini de giderken. Jailbreak'ini yap. Jailbreak sonrasında bilgisayara bağlamak falan hak getire zaten
    Corsair 380T | Asus Z170I Pro Gaming | Intel i7 6700K Corsair H100 | Kingston Hyperx Fury 2x8GB DDR4 | Asus GTX980 Strix 4GB 256Bit | Samsung 950 Pro 512GB | Asus PG279Q | Logitech K360 | Logitech G9x

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • galaxy s3 kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    kalitesi düşük , 1 yıl sonra çöp olacak bir alet
    alanlar sırf ekran ve tasarımı için alyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ipadi al derim Jb taraftarı değilim ama sen yaparım demişsin jb yapılınca flash destediğinde olucak dilediğini yaparsın gibime geliyor.:) Alırsın yanınada bir android telefon s2,s3,arc s,iphone4/4s, sana kalmış bu kadar.Ve yanılıyorsun bence İpadte pcye fazla ihtiyacın olucağını sanmam.Sonuç itibariyle tabletler bilgisayar dünyasını ilerletme,kullanıımı kolaylaştırma amaçlı çıktı.Tableti bir kitap gibi ordan oraya götürmek var birde laptopu alıp taşımak var üstüne fan falan(soğutucu) alıcaksın laptop için dizimde kullanırım diyorsan bence şart soğutucu ama masaüstü kullanırım bana dokunmaz ozaman problem yok.Umarım aklını daha fazla karıştırmamışımdır bu yolla inşallah ipad yolunu bulursun diyorum. :P Sana iyi şanslar gerçi hangisini seçersen seç keşke almasaydım demezsin.

• S.A öncellikle orta halli bir laptop + kesinlikle ipad

Orijinalden alıntı: dark-knight

galaxy s3 kesinlikle tavsiye etmiyorum.

neden hocam ?

edit:alanların çoğu memnun gibi gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 27 Ağustos 2012; 22:08:03 >

Orijinalden alıntı: befuzorro

İpad 3 16 gb nerede 1098e satiliyor ?

http://www.akakce.com/bilgisayar-tablet-pc/en-ucuz-apple-yeni-ipad-3-16gb-wi-fi-siyah-tablet-bilgisayar-fiyati,759577.html 1138

haklısınız hocam ama şuan değişmiş fiyatlar, sabah 1098di

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 27 Ağustos 2012; 22:10:16 >

• Laptop veya pc kesin lazım .. İpadi restore etmek için lazım .. Büyük dosyaları indirmek için lazım ((20mb tan büyük dosyalari mecbur kalmadikca ipad iphone gibi mobil cihazlardan indirmek hem pil omru hemde wifi modulunu direkt omrunden yer ))muzik video foto Uygulama oyun kopyalamak aktarmak yedeklemek için lazım .. İpadi minimum 32gb 4g almak lazım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannn -- 27 Ağustos 2012; 22:43:34 >

Orijinalden alıntı: Joyeux

Kesinlikle 4G'li iPad alın pişman olmazsınız.

hocam elde ipad konuşamam ki ? sadece 3g olacak onada 1gb için ayda kaç lira vereceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

Kesinlikle 4G'li iPad alın pişman olmazsınız.

hocam elde ipad konuşamam ki ? sadece 3g olacak onada 1gb için ayda kaç lira vereceğim.

Yalnız disarda hemen hemen hiç bir yerde ücretsiz wi-fi hizmeti yok yani ipadinizi internete bağlamak icin kablosuz İnternet'e sahip bir mekanınız olacak. Ya da telefonuzuzdan varsa interneti ipad'e paylaştırip oyle de kullanabilirsiniz.

iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue | İletişim için iMessage : gopgop7@gmail.com | ★★ Steam ★★ ★★ Twitch ★★
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

galaxy s3 kesinlikle tavsiye etmiyorum.

neden hocam ?

edit:alanların çoğu memnun gibi gözüküyor

onlar genelde hayatında ilk defa smartphone alan kişiler

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.