slm arkadaslar forma yeni uye oldum ama bayadir takip ediyorum lineage hakkinda herseyi burdan ogrendim herkese tesekkurler ext. stariste oynuyorum 3 tane cucem var once onlari kastim para kazanmak icin ardindan s.hower actim gercekten cok guclu bi mage sinifi fakat cok yavas kalio ve pvp de cok basarisiz silence var fakat mental bufu olan mageler yemio:9 ve yuksek lvl zaten bufsuz pek gezmio fakat cok super lvl kasio 4 .gununde lvl 63 oldu ama pvp de sifir okcu icin b grade set duzdum bop yaptim +3 hersey hazir simdi sira benim sorumda okcu acicam ama s.rangermi howkeymi formu bastan sona okudum pek aciklayici cevaplar yok bence bizim serverda oyun magelerin elinde savaslara katildim arenaya giitim mageler cok tehlikeli onlarida sadece okcular indiriyo lutfen polemik yaratmadan yapici yardimlarinizi bekliyorum s.r howkeymi ve neden okcu ile uzmanlasmis arkadaslar simdideden tesekkurler
hawkeye in özelliği anti-archer olması, sen genel pvp leri ve özellikle mage avlamayı istiyorsan SR kasmalısın. iyi eylenceler.
saol fistan skillerine baktim ikisininde eflde magic resistans var sanirim insan okcudada atc. ve defans artıran skiller var acalim bakalim bi elf okcu :9
elflerde belirttiğin gibi sprit barrier isimli mdef arttıran bir skill var, bu prophet in mdef buff unun aynısı, ama prop bulamadığın zamanlarda kurtarıcın olacaktır, bunun dışında silver ranger , hawkeye dan daha çok crit vurduğu için, genel olarak düşük hp sahibi caster class larını daha rahat alabiliyor.
herzaman derim şimdide diyeceğim şudur okçu kascaksan elf okcudan şaşma(s.r) bunu anlatmak uzun sürer oynayınca arenalarda pvp de göreceksin.
SR oynamak biraz yetenek ister öle önüne gelen SR ile oynayamaz cunku hpsi az vede zamanı gelince topuklamayı arayı acınca cakmayı bileceksin mageleri güle oynaya alırsın THlerde biraz zorlanırsın ama kale savasında cok mnyak mage devirirsin
hele entagle'ı yokmudur.. (çok iyi cüce kesiyor inan bana)
ben herkes niye magelerden bu kadar korkar anlamadım. eger gercekten bir mage ilke pvp yapcaksan bufflarının arasına m defans verenlerini alman ve takılarının saglam olması yeterlidir. yine sana yuksek dmg vurabilir ama tekte alamazve ondan sonra senin vuracagın crt ler işi bitirecektir.bende hala adamantite takı set olmasına ragmen bu buffları aldıgımda pek bisey yapamıyolar tabi senin leveline yakın olmak şartıyla
bence Hawkeye PVP'de SR karşı daha şanşlı cunku HE'da bulunan hawkeye[self buff] sayesinde SRı ıskalaması zorlasır... + HE stunu SRdan daha fazla tutuyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme