Şimdi Ara

çözüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ö

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chicharito -- 22 Ağustos 2013; 12:25:02 >

• berbere git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 26 Ağustos 2012; 15:15:20 >
  • 60-70 liraya kaş seansı var git tedavi ol beğenmıyorsan
  • o kadar kötü değil ortasını temizle yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sargeras77

60-70 liraya kaş seansı var git tedavi ol beğenmıyorsan

• a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chicharito -- 22 Ağustos 2013; 12:25:27 >
  •  çözüm

konu dışı olsaydı ilk gelecek ss

sakın sen almaya çalışma önce gittiğin berber varsa ona söyle bi o usülünce hal eder.karı gibi almaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BanaMıDediniz -- 26 Ağustos 2012; 20:40:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direct3d Hatası Kesin Çözüm!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Değiştir

çözüm

sakın sen almaya çalışma önce gittiğin berber varsa ona söyle bi o usülünce hal eder.karı gibi almaz

konu dışında dalga geçen var tabi. hani dalga geçen geçsin gerçekten alınmam ama tavsiyede versin tavsiyeyi versin istediği kadar geçsin dalgasını.

berberler kökten halledermi hocam sizce bu işi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chicharito

quote:

çözüm

konu dışında dalga geçen var tabi. hani dalga geçen geçsin gerçekten alınmam ama tavsiyede versin tavsiyeyi versin istediği kadar geçsin dalgasını.

abi adamlar bu tarz konulardan iyi çakıyor.şimdi sen direk lazerle girişirsen bu işe çok sırıtır o yüzden berberi tavsiye ettim berber de 3-5 defa denk geldim adam düzeltiyordu adamın kaşlarını.bir de sen de ince kaşların iyi durup durmayacağını nerden biliyon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BanaMıDediniz -- 26 Ağustos 2012; 21:36:37 >

• quote:

çözüm

• quote:

quote:

quote:

çözüm

abi adamlar bu tarz konulardan iyi çakıyor.şimdi sen direk lazerle girişirsen bu işe çok sırıtır o yüzden berberi tavsiye ettim berber de 3-5 defa denk geldim adam düzeltiyordu adamın kaşlarını.bir de sen de ince kaşların iyi durup durmayacağını nerden biliyon?

oda doğru

• kalin kas yurt disinda baya isine yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen o kaslara kalin diyosan ohooo ooo ben bahce makasini alip kafami ucurayim ben birtek ortasini aliyorum o kadar onlar da azaliyor zaten zamanla ayrica Allah herkese yakisacak sekli veriyor. Kalin kas daha erkeksi ;) kadinlar daha cok tercih ediyor ama 14-15 yasinda gecerli degil pek herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alma dursun ortasını falan da hıc dokunma cırkın durmuyor ve Allahın yarattıgı gıbı kalsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hani çok değil biraz inceltmek istiyorum zaten biliyorum Allah Vergisi ama moralimi bozuyor bazen.

nerede yapabilirim böyle hafif incelttirsem tabi birde alındığı belli olmayacak şekilde
  • quote:

Arkadaşlar hani çok değil biraz inceltmek istiyorum zaten biliyorum Allah Vergisi ama moralimi bozuyor bazen.

nerede yapabilirim böyle hafif incelttirsem tabi birde alındığı belli olmayacak şekilde

Hocam erkek kuaförleri yada işini bilen berbere git. Onlarda yanak kılları burun kulları vs. için kullanılan ufak makineler var pilli. Senin kaşları o makineyle düzeltsin sağından solundan ayar çeker o fazla belli olmadan hem incelir hem düzelir. Hafta da bir böyle yaptır anlat adama da bir kaç hafta sonra incelmiş ve şekilli kaşların olur istediğin üzere. Aralıklarla ince ince yapıldığı için de göze batmadan düzelir sende istediğin şekle gelince lazer yaptırırsın göze batmadan kurtulmuş olursun bu işten

• quote:

Orijinalden alıntı: Sharingan Effect

quote:

Arkadaşlar hani çok değil biraz inceltmek istiyorum zaten biliyorum Allah Vergisi ama moralimi bozuyor bazen.

Hocam erkek kuaförleri yada işini bilen berbere git. Onlarda yanak kılları burun kulları vs. için kullanılan ufak makineler var pilli. Senin kaşları o makineyle düzeltsin sağından solundan ayar çeker o fazla belli olmadan hem incelir hem düzelir. Hafta da bir böyle yaptır anlat adama da bir kaç hafta sonra incelmiş ve şekilli kaşların olur istediğin üzere. Aralıklarla ince ince yapıldığı için de göze batmadan düzelir sende istediğin şekle gelince lazer yaptırırsın göze batmadan kurtulmuş olursun bu işten

tamam hocam teşekkür ederim ankara'da bildiğiniz berber varmı bu işi iyi yapan

• bir kere aldırırsan berberde falan,bir daha hep aldırman gerekir yalnız.çok uğraşırsın.o yüzden ben aldırmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

bir kere aldırırsan berberde falan,bir daha hep aldırman gerekir yalnız.çok uğraşırsın.o yüzden ben aldırmıyorum.

epilasyonda peki berberin yaptığı gibi hani hafif inceltirip şekil vererek aldırıldığının belli olmaması gibi bir olay varmı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

bir kere aldırırsan berberde falan,bir daha hep aldırman gerekir yalnız.çok uğraşırsın.o yüzden ben aldırmıyorum.

epilasyonda peki berberin yaptığı gibi hani hafif inceltirip şekil vererek aldırıldığının belli olmaması gibi bir olay varmı ?

benim gördüğüm kadarıyla çok belli oluyor.ve iğrenç duruyor.bence dokunmamak en iyisi.arasını cımbızla alsan arada bir yeterli.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.