Şimdi Ara

fırat ısıcam konfort

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evime yaptıracagım fırat pen e ek maliyet olarak 300 tl gibi fark oderseniz fırat konfort ısıcamlı yaparız dediler kararsız kaldım işe yararmıi yakıtta tasarruf saglarmı gerçekten ? ozelliklerini siteden indirdim bu camın anladıgım yazın içeri ısıgı suzdugu için az alıyor ve içerisini serin tutuyor , kışın da dışarıya ısı zor veriyormus, siz ne dersiniz.camlar normal camlara gore hafif yeşil duruyormus, dışarısını yemyeşil gormeyelim yaptıranınız var mı arkadaslar..


    sitelerindeki bilgi :

    Şişecam'dan Yeni Nesil Yalıtım Camı, Isıcam Konfor. TRC Ecosol Kullanılarak üretilen Isıcam Konfor, Fıratpen ürünlerinin tümüyle uyumlu Enerji Tasarrufu sağlayan yalıtım camı ünitesidir.

    Kış dönemi Isı Kontrolü, Yaz dönemi Güneş Kontrolü özelliği olan Isıcam Konfor, kış döneminde iç ortam ısısını geri iç ortama yansıtan, yaz döneminde ise güneş ışınlarını dış ortama geri yansıtan ısı kontrol kaplamasına sahiptir. Böylece Kış Dönemi Isıtma, Yaz Dönemi Soğutma-Klima giderlerinde %45'e varan tasarruf sağlar. Üstelik Tüm Bu Fonksiyonları Gün ışığından ödün vermeden sizlere sunar.

    Fıratpen ürünlerinin tümüyle uyumlu olan Isıcam Konfor, Sektörde kullanılan Ortalama 2.9-3.4 W/m²K Isı Geçirgenlik Oranına sahip diğer çift camların aksine, 1.1 W/m²K Isı Geçirgenlik Oranına sahiptir.
    Yansıtıcı Isı Kontrol Özelliği ile Isıcam Konfor, kış döneminde pencere önlerinde oluşan soğuk bölgeleri, yaz döneminde ise pencere önü sıcak bölgeleri önemli ölçüde azaltarak ortam sıcaklığını homojen hale getirir. Sağladığı Enerji tasarrufu ile Isıcam Konfor, Satın alınırken yapılan yatırımı ortalama 2-3 Yılda Size Geri Kazandırır.
    Fıratpen ürünleri ile sizlere sunulan tüm Isıcam Konfor cam üniteleri, 24 mm kalınlığında (4+16+4) ve ARGON gazlı olup, 10 Yıl Garantilidir. Garanti Belgesi uygulama sonrasında size mutlaka teslim edilir. Isıcam Konfor markası ve hologramı mutlaka üzerinde bulunur.
    Yalnızca Şişecam yetkili kapsamlı Isıcam üretim merkezlerinde üretilen Isıcam Konfor, El değmeden CNC teknolojisi ile üretilir. Kapsamlı Isıcam Üretim Merkezleri, sürekli ve periyodik olarak Şişecam tarafından denetim-kontrol altındadır.
    Fıratpen-Şişecam işbirliği ile Isıcam Konfor, Yeni Nesil Cam Teknolojisi…







  • merhabalar sanırım bizim web sitemizden incelemişsiniz. belkide bizden fiyat aldınız. ancak konfor camda yeşil görünme olayı dışarıdan olur içerden olmaz.

    facebook.com/batipvc adresindeki uygulama resimlerimizin tamamı argon gazlı konfor camdır. dilerseniz bakabilirsiniz.

    "Isıcam Konfor, Sektörde kullanılan Ortalama 2.9-3.4 W/m²K Isı Geçirgenlik Oranına sahip diğer çift camların aksine, 1.1 W/m²K Isı Geçirgenlik Oranına sahiptir."

    kaynak: şişecam.
  • yok bursa daki bir firmanın sitesinden almıstım, peki yararı gerçekten oluyor mu siz ne dersınız
  • sdadsads
  • Merhabalar, bahsettiğiniz ürün Isıcam Konfor hem klima hem de doğalgaz yakıtınızda tasarruf sağlar. Ödediğiniz ek ücret en geç 2 yıl içinde kendini çıkarır ve size avantaj olarak döner. Renginin yeşilliğine gelecek olursak ancak düz cam ile yan yana geldiğinde ancak dikkatli bakılırsa anlaşılır, aksi durumda camcının bile renk farkını anlaması kolay değildir.

    Detaylı bilgi için:http://www.avcioglucam.com/urunlerimiz/isicam/isicam-konfor.html sayfasından performans değerlerine göz atabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.