Şimdi Ara

Mercedes A class alma ihtimali olanlar grubu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
5
Favori
11.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arac sanirim fuardan sonra satisa cikacak.ve ocaktan itibaren de tr ye gelmeye baslar gibi duruyor.
    a class ana konusunda gordugum kadari ile gercekten bu araci almayi dusunen baya kisi var.
    Bugune dek butun araclarda saglam indirim almisimdir.Bu yuzden topluca hareket edersek daha cok indirim alabiliriz gibi duruyor..
    Fakat bu bir ekran karti veya cep telefonu degil.
    bunun icin buraya her aliyorum diyenin ismini yazmayacagim.eger gercekten almak istiyorsaniz bana cep telefonunuzu adinizi soyadinizi yasadiginiz il/ilce yi pm olarak atmanizi rica ediyorum.ben sahsen istanbulda oturuyorum ve butun mercedeslerden fiyat alabilirim.
    arac fiyat/donanim fiyatlari ciktiginda herkesden istedigi aracin donanim ve butun ozelliklerini buraya yazmasiniz isteyecegim.cunku ona gore fiyat alacagim.ve hatta size en yakin mercedese gidip teklif formu alirsaniz onunla karsilastirma yapmaniz daha uygun olacaktir.
    Onemli not.acikcasi bana gore her aracin bir degeri vardir.bu aracin dizel baz fiyati 80 + olarak baslarsa istedigim donanimla beraber arac 100 e gelir bu fiyatada gider yeni 3 serisi veya ds5 alirim.

31.08.2012 tarihi itibari ile fiyatlar belli oldu..

EDIT:

fiyatlar su sekilde..hepsi belirlenmis.

prime paket 67.400
    still paket 73.100
    xenon far 4000 tl ( +-500 )
    sunroof 4500 tl ( +- 500 )

yani benim istedigim arac anlasilan 81.000 tl (+-1000) olacak.

Alacak olanlarin listesi :

1.Shafter
    2.Ozer45
    3.Efe01
    4.Semin1907
    5.Drmehmetefe
    6.Mu72

EDIT :

arkadaslar bugun avrupa yakasinda ki butun mercedes bayileri ile gorustum.
    iclerinden 2 tanesi araclarin satisindan memnunuz ve kesinlikle hic bir indirim yapmayacagiz dedi.

1 tanesi ise amg200 + cam tavana 85000 lira fiyat verdi.liste fiyati 89 kusur.
    fakat acikcasi ist icinde 10-11 litre yakit bana gore degil..tamam amg paket cok guzel ama yakita dunyanin parasini veridkten sonra,istedigim gibi gezemedikten sonra ne yapayim arabayi..once kiaracim a3 u 4 snee sonunda 20000 km de atmistim cunku 50 kr yakiyordu.son aracim dizel qashqai yi ise 1 senelik araci 30.000 km de satmistim dusunun yani..zaten bu mercedeste qashqai de ki motoru kullaniyor.bana gayet yeterliydi.

benim asil almayi dusundugum araca gelince.
    dizel
    style paket
    gece paketi ( karartilmis camlar + 18 " yonca seklinde jantlar-bana gore en mukemmel jant seceneklerde ki )
    xenon far
    sunroof

80.000 lira fiyat aldim.
    3-4 bin lira indirim soz konusu.

fakat asil indirimi krediyi cekerken yasayacagim.bu firma 0.95 ile kredi vermeyi teklif etti.ben hepp 1.15 lerden filan hesapliyordum.ve bu 2 oran arasinda zaten aracin yarisi icin kredi ceksem 5000 lira oynuyor.
    yani toplamda kendime gore 8-9 bin lira indirim almis oldum.

eger ilgilenenler olursa bu bayii nin bilgilerini paylasabilirim.veya berabr gidip arac alisi gerceklestirebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 17 Eylül 2012; 18:39:45 >

• İyi bir düşünce umarım başarılı oluruz.pm gönderdim.Kısa sürede gercek bir ekip oluşturabilirsek lansman indiriminden de faydalanabiliriz.(birden fazla araç filo indirimine girer mı bilmiyorum ama volvo 2 arac için ilave %2 indirim yaparım demişti.bunu belirttim çünkü , mercedesin bu segmentte ciddi rakiplerinden biriside v40 olabilir.bayilerden fiyat alırken volvo nun böyle bir indirim yaptığını belirtmek pazarlık gücümüzü arttirablir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozer45 -- 25 Ağustos 2012; 21:28:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • acikcasi bende onu dusundum belki mercedes icin toplaniriz ama kismet baska arabada olabilir..
    a3-v40 vs.
  • Bende varım dizel manuel alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar 80 i geçerse c180 alınır amg paketin satiş fiyatı pazarlık yapmadan 110 zaten.volvo v40 dan da haber yok hala.kasıma kadar daha cok atip tutarız fiyat konusunda
  • 30000 34000 arası dediler

• BENİDE EKLEYEBİLİRSİNİZ LİSTEYE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir kaç bayi ile görüştüm , istediğimiz sayıda araç bulabilmek sıkıntı olacak gibi...
  • Şimdi gördüm , geldim ve bende varım
  • dizel otomatik amg paketi geldimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: glocky

dizel otomatik amg paketi geldimi?

2013 yazinda gelecekmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar farkindaysaniz her bende aliyorum yazani eklemiyorum listeye..
    1. mesaji dikkatli okuyunuz..
    burda 3-5 liralik birsey almiyoruz.yarin gidip misal 10 kisi icin pazarlik ettigimde sadece 2 kisi alirsak bu sefer ben magdur duruma duserim.bu yuzden gercekten alacak/alma durumu olanlar 1. mesajda ki seylere dikkat etsin..
  • Alacağımız araç sayısı 2 oldu.(kendi adıma)Bayilerle yaptığım görüşmelerde araçlar farklı kişiler adına olursa istenilen filo indiriminden faydalandıramadıklarını belirttiler.Bu hususu nasıl aşabiliriz fikri olan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozer45 -- 29 Ağustos 2012; 11:49:55 >
  • Bence bu toplu alim icin bosuna ugrasiysnuz filo indirimi alamazsiniz kimin ustune olacak araclar sirket mi kuracaksiniz. Bekleyin siz hersey netlessin ben fiyatalra gore iyi bir indirim koparirim sizede emsal olur.

• Toplu almasak bile aldığımız indirimleri burda paylaşırsak bile alırken kazanırız...Yazdan babama i30 almıstık...Bu forumda herkes aldıgı fıyatı yazınca en azından kazıklanmadık...
  • Filo indirimi için şirket şart değil , aynı kişi üzerine olması yeterli.Kimin üzerine alınabilinir orası muamma , kendi adıma ortağımla beraber 2 adet almayı düşünüyoruz.Sanırım yüzde 1 veya yüzde 2 gibi filo indiriminden de faydalandıracaklar.
    Bu arada sayın karti ; sizin indirim oranınız umarım iyi olur ve hepimiz için bir emsal teşkil eder.
    (Filo indirimi konusunda son bilgi ; aynı kişiye 3 araç alındığında yüzde 3 ek indirim sağlıyorlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozer45 -- 29 Ağustos 2012; 17:05:10 >
  • takip
  • 31.08.2012 tarihi itibari ile fiyatlar belli oldu..

prime paket 67.400
    still paket 73.100

bu arada prime da jantlar kapakli gelecekmis..donanim olarakda ha tofas sahin ha prime yani...adam kullukten filan bahsetti o kadar yani..ici baya bos olacakmis..

ayrica onemli not : mercedes b serisinde su an kredi kullandirtmiyormus..a serisinde de kullandirtmama ihtimali varmis..yani bankanizdan kendiniz cekeceksiniz krediyi.oyle uygun fiyatli kredileri yokmus bu tur araclarda.sadece c serisine 0.84 mu ne o oranda kredi veriyorlarmis..bu da kotu tabii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 31 Ağustos 2012; 18:14:24 >
  • simdi ortada buyuk bir sorun var...

80 bin e bu mu..

Mercedes A class alma ihtimali olanlar grubu  Mercedes A class alma ihtimali olanlar grubu

yoksa 90 bin e bu mu..

Mercedes A class alma ihtimali olanlar grubu  Mercedes A class alma ihtimali olanlar grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 31 Ağustos 2012; 18:12:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

31.08.2012 tarihi itibari ile fiyatlar belli oldu..

prime paket 67.400
    still paket 73.100

bu arada prime da jantlar kapakli gelecekmis..donanim olarakda ha tofas sahin ha prime yani...adam kullukten filan bahsetti o kadar yani..ici baya bos olacakmis..

ayrica onemli not : mercedes b serisinde su an kredi kullandirtmiyormus..a serisinde de kullandirtmama ihtimali varmis..yani bankanizdan kendiniz cekeceksiniz krediyi.oyle uygun fiyatli kredileri yokmus bu tur araclarda.sadece c serisine 0.84 mu ne o oranda kredi veriyorlarmis..bu da kotu tabii...

hocam kaynak neresi? çok acil cevap bekliyorum. bu arada donanım paketleri Almanya ve Türkiye sitesinde Style, Urban, Amg Sport olarak geçiyor. Bu Prime, Stil ne oluyor?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.