Şimdi Ara

ACIL LUTFEN - Philips 47PFL7606k=2400tl, 46PFL5507K/12=2100tl hangisini alirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
11.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukaridaki kampanyali fiyatlari bulmusken artik alalim diyorum. 1 aydir arastir arastir tam karar veriyoruz ya stok bitiyor ya kampanya fiyati yukseliyor bastan arastirmak durumunda kaliyoruz..

46pfl5507k/12 ile 47pfl7606k arasinda 300tl fark var. 2 urunde acilmamis kutu. aradaki fark 5507de dahili uydu alici var digerinde yok diye biliyorum ve 5507 daha eski model olmasina ragmen daha cok
    begeniliyor panelinden dolayi diyorlar..

siz olsaniz hangisini alirsiniz? (evde kablo tv teledunya kullanilacak)

• quote:

Orijinalden alıntı: Explorer2001

yukaridaki kampanyali fiyatlari bulmusken artik alalim diyorum. 1 aydir arastir arastir tam karar veriyoruz ya stok bitiyor ya kampanya fiyati yukseliyor bastan arastirmak durumunda kaliyoruz..

46pfl5507k/12 ile 47pfl7606k arasinda 300tl fark var. 2 urunde acilmamis kutu. aradaki fark 5507de dahili uydu alici var digerinde yok diye biliyorum ve 5507 daha eski model olmasina ragmen daha cok
    begeniliyor panelinden dolayi diyorlar..

siz olsaniz hangisini alirsiniz? (evde kablo tv teledunya kullanilacak)

46pfl5507k/12 hocam bu modeli 2100 tl ye nerde buldun
  • 5507 OK dir,diğerini unut gitsin sadece!

Ayrıca eski model değildir,kim sallıyor bu bilgileri yaw

Phil de bu sene iki parti şeklinde Seriler çıktı/çıkıyor

5xx Serisi de 2012 ilk yarı/parti panelidir ve üretimi de bitmiştir ama Modeli 2012 dir,ayrıca Araba almıyorsunuz,Modeli
    önemli değildir,öyle olsaydı süper bir panel Tosh SV685 2008 Model olmasına rağmen hala satılıyor olamazdı!!

++
  • Merhaba Dostlar Philips 46pfl5507k bende bugun almak isterim 2100 e nereden oldugunu bildirirseniz memlun olurum tesekkurler.

azizerhoroz@gmail.com
  • 5507 de gozluk yoktur yani daha maliyetli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın Onu bilmiyodumTeşekkurler Çağlar.
  • Şayet 46" alınacaksa/düşünülüyorsa,2 adet gözlük fiyatına fazla takılmayın ve alın bu paneli!!!

Zaten bu gidişle bu panel çok kısa sürede bitecek yada fiyatı birilerini uyandırdığı zaman yükselecek
    Piyasa çakal dolu ve herkes 24 saat DH yi izliyor

Bu Serinin üretimi zaten çoktan bitti,düne kadar bilinmeyen-satılamayan panel son 15 günde acaip prim yaptı

Bizde dışarının aksine,bir şey gündemde oldumu(panel işinde)fiyatı ya yerinde sayar veya yükselir veya garip bir durumlar olur!

++

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 46PFL4418K/12
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Şayet 46" alınacaksa/düşünülüyorsa,2 adet gözlük fiyatına fazla takılmayın ve alın bu paneli!!!

Zaten bu gidişle bu panel çok kısa sürede bitecek yada fiyatı birilerini uyandırdığı zaman yükselecek
    Piyasa çakal dolu ve herkes 24 saat DH yi izliyor

Bu Serinin üretimi zaten çoktan bitti,düne kadar bilinmeyen-satılamayan panel son 15 günde acaip prim yaptı

Bizde dışarının aksine,bir şey gündemde oldumu(panel işinde)fiyatı ya yerinde sayar veya yükselir veya garip bir durumlar olur!

++

hocam yazdiklarimi yanlis anlamayin ama oncelikle 7606 47", 5507 ise 46".

2.ci olarak 7606 uretimi daha yeni saniyorum? ve yaninda 2 gozlukle geliyor.. 2sininde fiyati yakin gibi 2400civari..

7606 tepkime suresi 2ms yani kanal gecisleri gayet hizli fakat 5507 icin biraz yavas oldugunu okumustum.

7606 da dahili wifi var 5507 de yok..

bu sartlar altinda hem 1" daha ufak ekran olmasina ragmen sizi 5507 secmeye iten nedenler nedir?

dedigim gibi evde uydu yok teledunya kullanacaklar..

ek not: philipsin 5507 sine skype icin kamera takilabiliormu emin degilm ama 7606 ya takilabildigini biliorum..

5507 i tercih etme nedenlerinizi yazarsaniz ciddi ciddi verecem siparisi bugun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Explorer2001 -- 26 Ağustos 2012; 8:08:43 >

• 40 pfl 5507 kullanıyorum wifi özelliği var bunların paneli herhalde sharp yabancı bie sitede okumuştum

http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/5500-series-117-cm-46-inc-3d-dvb-t-c-s2-46pfl5507k_12/prd/ ürün özellilerine buradan bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragonReddevils -- 26 Ağustos 2012; 12:52:10 >
  • Cok Tesekkurler Albani Ve Aragon Diger arkadaslar. Gonlum Sharp da Kaldı :) ama adamlar bi turlu bizim ulke kazanclarına inmiyor.
    Dun bir 46 inc 830 E sharp alamadıgım icin. insallah ilerde. Albani kardesi zaten yıllardır okuyorum ellerine saglık bilgilerinin devamını dilerim.
    simdi gidip oglumla Philips PFL 5507 46 alacagım. 2400 dediler M M da en son olarak bu panelde ne sorgulaya bilirim sonra gozlukler bana kaca gelir ve saire iyi pazarlar tekrar
    tesekkurler ALBANI ve DOSTLAR.

Benim isim sundan cok zor is yeride gunde yaklasık 10 saat BARCO Monitorlere Baktim Yıllarca.Simdi ise Onun Yerine EIZO Ve QUATO Kullaniyorum.
  • @explorer

-Siz hangisini beğenirseniz onu alın tabiki

-Benim bahsettiğim şeyler ile seninkiler biraz farklı

Ayrıca bazı değişik başlıklarda fazla işin tekniğine kaçmadan ince ipuçlarıda verdim!!

Onun için 5507 alın dedim;sadace bana özel ulaşanlardan aldığım sayı şuanda(son 15 günde) 65/70 oldu!

-O senin gördüğün tepkime(RT değeri)külliyen "yalan",çünkü dünyada 2mslik bir Modül henüz üretilmedi yaw

RT nin en düşüğü sadece Sharp ın HQ olan ve Hi-End panellerinde kullandığı 4ms lik en düşük değer vardır,diğer tüm paneller
    6ms den başlar!!!(bunlarda Gray2Gray değeridir) Black2Black değerleri ise 15/20ms den başlıyor!

Takılmayın bu ayrıntılara şimdi,çünkü özellikle katalog bilgileri ya sallama yada hilelidir,çünkü Phil de bazı panellerde
    1ms vardır buda külliyen palavradır!!

-Bunlar üretim bitmiş stokları da bitirilen panellerdir ve hepside 2012 Model ilkyarı(aslında 2011 sonu)panellerdir,Phil üretimde biraz
    farklı çalışır diğerlerine göre

Şuanda yine 2012 model son/ikini-yarı panelleri geldi/geliyor 6/7/8/9 Serileri

++
    5507 40" için tekrar yazıyorum;Modül ya Sharp yada Samsung S_PVA çıkıyor!! her ikiside OK dir ama S_PVA daha iyidir!

5507 32/46/55 ler ise sadece Samsung S_PVA Modül kullanıyor!

Phil deki 42/47 ile bazı 55 ler LG nin IPS Modüllü olanıdır,bunu yerine Samsung veya Sharp Modüllü olan panelleri
    tercih edin!

Fiyat olarakda bazı arkadaşlar 47 için daha ucuz diyor ama maliyetileri farklı bu panelleri ve LGD Modülleri en ucuz
    iken Sharp en pahalısı ve Samsung ta panelin kalitesine göre oldukça pahalıdır!!

++
    Bunun haricinde S_PVA veya UV2a kullanılan 5507 panellerinde Contrast/Black çok çok iyi LG ile filan bunları
    mukayese etmeyin ltf+

Bunun haricinde diğer ıvır-zıvır özellikler v.s benim işim değildir ve ben paneli bunlara göre değerlendirmiyorum!
    Dolayısıyla kimileri için bu "diğer özellikler" çok önemliyse o zaman ona göre bir paneli alsınlar+

NOT;ben bu Phil 5507 panelini süper veya Referance v.s bir panel olduğu için tavsiye etmiyorum!!! kimse dalgaya düşmesin

Fiyatına göre şuanda piyasadaki en düzgün F/P panel olduğu için tavsiye ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 26 Ağustos 2012; 15:14:57 >

• bu aşam derbiyi dijitürk web tvden seyrettik inanın harika bir görüntüsü vardı komşunun çocuğu geldi görüntüye hayran kaldı normal lig tv almanıza gerek yok dedi tabii tercih senin inanın her tvde problemler var dört dörtlük bir tv yok zaten herkese göre bir şikayeti oluyor
  • quote:

@explorer

Ayrıca bazı değişik başlıklarda fazla işin tekniğine kaçmadan ince ipuçlarıda verdim!!

Onun için 5507 alın dedim;sadace bana özel ulaşanlardan aldığım sayı şuanda(son 15 günde) 65/70 oldu!

-O senin gördüğün tepkime(RT değeri)külliyen "yalan",çünkü dünyada 2mslik bir Modül henüz üretilmedi yaw

RT nin en düşüğü sadece Sharp ın HQ olan ve Hi-End panellerinde kullandığı 4ms lik en düşük değer vardır,diğer tüm paneller
    6ms den başlar!!!(bunlarda Gray2Gray değeridir) Black2Black değerleri ise 15/20ms den başlıyor!

Takılmayın bu ayrıntılara şimdi,çünkü özellikle katalog bilgileri ya sallama yada hilelidir,çünkü Phil de bazı panellerde

-Bunlar üretim bitmiş stokları da bitirilen panellerdir ve hepside 2012 Model ilkyarı(aslında 2011 sonu)panellerdir,Phil üretimde biraz

++
    5507 40" için tekrar yazıyorum;Modül ya Sharp yada Samsung S_PVA çıkıyor!! her ikiside OK dir ama S_PVA daha iyidir!

Phil deki 42/47 ile bazı 55 ler LG nin IPS Modüllü olanıdır,bunu yerine Samsung veya Sharp Modüllü olan panelleri
    tercih edin!

Fiyat olarakda bazı arkadaşlar 47 için daha ucuz diyor ama maliyetileri farklı bu panelleri ve LGD Modülleri en ucuz
    iken Sharp en pahalısı ve Samsung ta panelin kalitesine göre oldukça pahalıdır!!

++
    Bunun haricinde S_PVA veya UV2a kullanılan 5507 panellerinde Contrast/Black çok çok iyi LG ile filan bunları
    mukayese etmeyin ltf+

Bunun haricinde diğer ıvır-zıvır özellikler v.s benim işim değildir ve ben paneli bunlara göre değerlendirmiyorum!
    Dolayısıyla kimileri için bu "diğer özellikler" çok önemliyse o zaman ona göre bir paneli alsınlar+

NOT;ben bu Phil 5507 panelini süper veya Referance v.s bir panel olduğu için tavsiye etmiyorum!!! kimse dalgaya düşmesin

arkadaşım ben kliksadan 40 inç olanı aldım 3 ay oldu 1630 geldi kargo dahil kliksada 46 inç olanı bonus karta 100 tl veriyor 2099 geliyor 12 taksit imkanı ile link burada firma sağlam sabancının firması terdettüt etme 3 gün içnde teslim edildi ALBANİ usta senin mesaja alıntı yapmışım kusura bakma

http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900183398

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragonReddevils -- 27 Ağustos 2012; 0:39:37 >

• quote:

@explorer

++

tercih edin!

++
    mukayese etmeyin ltf+

süper bilgiler olmuş sayın albani.

artık 46pfl5507 de tereddütüm kalmadı.
    3d ve smart tv çok kullanmayacağım için bu bana yeter. asıl önemli olan görüntü kalitesi bana.
    batıya tayin olduğumda gider 55 sony hx850 alırım bunu da yatak odasına filan koyarım

• Hayırlı olsun şimdiden, Philips 46PFL5507 çok güzel bir televizyon, güle güle kullanın.Çok memnun kalacaksınız.
  • Philips 46" PFL 5507 de 3D ve Smart tv var. Guzel ve Dizaynı Şık bi Makina :)

Ama dün onu almaya gittim Sınırları Çok Zorladım Sharp 46" ile çıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerhoroz

Philips 46" PFL 5507 de 3D ve Smart tv var. Guzel ve Dizaynı Şık bi Makina :)

Ama dün onu almaya gittim Sınırları Çok Zorladım Sharp 46" ile çıktım.

sharp'in hangi modelini kaca aldiginizi sorabilir miyim?
  • 46" inc LE830E Aquos sharp quatron 3500 tl su sıralar oğlum evde kurduruyor. darısı bütün Sharp sevenlerin başına samsung 8000 serisi sınıfta kaldı.
  • merhaba 5507'nin 40" olan modelini buradaki yorumlar üzerine gidip philips bayine sordum, nakit 1500 taksitle 1580 liaraya verebileceklerini, bunun da kampanyalı fiyat olduğunu söylediler, albani üstadın önerisine uyup bende bir tane alacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosopt

merhaba 5507'nin 40" olan modelini buradaki yorumlar üzerine gidip philips bayine sordum, nakit 1500 taksitle 1580 liaraya verebileceklerini, bunun da kampanyalı fiyat olduğunu söylediler, albani üstadın önerisine uyup bende bir tane alacağım...

Hayırlı olsun, albani olmasa kimse bilmeyecekti herhalde. Güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.