Şimdi Ara

Fujifilm S2960 mi Yoksa Canon SX150 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Her İki Makineninde Kendine Has Güzel Özellikleri Var.

Net Fotoğraflar Çekmek İstiyorum. Zoom Fazla Önemli Degil. Çekecegim Fotoğraflar SLR Kadar Olmasada SLR Kalitesine Yakın Olmalı.

Makineleri Kasa Olarak İncelersek Fujifilm Daha Ağır Basıyor.

Makineleri Görüntü Kalitesi Olarak İncelersek Canon Daha Ağır Basıyor.

Aslında Benim İstediğim Vizörden Fotoğraf Çekmek Ama Canon Compact Makine Olduğu İçin Vizör Mevcut Degil.

Genellikle Otomobil, Portre, Doğa Fotoğrafı Çekecegim. Siz Olsanız Hangisini Tercih Ederdiniz ?

Edit: İlk Mesajımı Saçma Buldum Bu Şekilde Yeniden Düzenledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corpsecrazy -- 25 Ağustos 2012; 3:00:17 >

• Demek ki insanlara caka atmak önemli olan. E siz kararınızı vermişsiniz. Amaç belli hedef belli. Alın bu makinayı, çıkın insan içerisine gösterin makinanız ile kendinizi insanlara. Millet "fotoğrafçı" görsün. Fakat çektiklerinizi göstermeyin(de diyemem) :) Çünki sizin gibi düşünen epey de bir insan olduğu için eden bulur, ee şey kör satıcının topal alıcısı olur imiş. Yani bu makina ile insan içine çıkınca illa ki birileri "Vay bee, adam almış makinayı fotoğrafçılık yapıyor işte" diyecektir.

İlginçtir insanın ürettiği ile değil de satın aldığı ile kendini gösterme, ispatlama çabası !.. Bu tıpkı paranın gücü yetebildiğince bir nevi o günün popüler ayakkabısına, gözlüğüne, parfümüne, arabasına sahip olarak bir sosyal alanda yer edinme girişimidir. Fakat alınan ve bünyede sadece aksesuar olarak duran bu gibi şeylerin modası çabuk geçer ve sizin de bunları güncellemeniz gerekir. Diğer yandan aksesuarlar ile kendinizi her ne kadar birşeymiş gibi göstermeye çabalasanız da bunu yiyen bir azınlık olabilse de kendiniz bile ne olduğunuzu bildiğinizden kurduğunuz bu sahte dünyanızda gittikçe daha derinlere inersiniz. Çünki aslında gittikçe insanlardan uzaklaşıp materyalist bir Dünya'da maddi gücünüze bağlı olarak var olursunuz.
    * Göstermelik hayat, vitrindeki manken kadar boş olmak !.. Üzerine takıp takıp insanlara orada bir şey varmış gibi göstermek, bir şey yapıyormuş gibi göstermek işte !..

Sözüm size değildir. Yanlış anlaşılmasın...
    Sonuçta elbette ki kişi saat alırken saati öğrenmek için alır ama saat var, saat var. Kişi bir saat alır o saat kendisi için saati öğrenmekten öte bir aksesuardır, bir gösteriş objesidir. Siz de fotoğraf makinasını asıl amacından farklı bir amaca da hizmet etmesi için tercih edebilirsiniz pek tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 25 Ağustos 2012; 2:42:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Demek ki insanlara caka atmak önemli olan. E siz kararınızı vermişsiniz. Amaç belli hedef belli. Alın bu makinayı, çıkın insan içerisine gösterin makinanız ile kendinizi insanlara. Millet "fotoğrafçı" görsün. Fakat çektiklerinizi göstermeyin(de diyemem) :) Çünki sizin gibi düşünen epey de bir insan olduğu için eden bulur, ee şey kör satıcının topal alıcısı olur imiş. Yani bu makina ile insan içine çıkınca illa ki birileri "Vay bee, adam almış makinayı fotoğrafçılık yapıyor işte" diyecektir.

İlginçtir insanın ürettiği ile değil de satın aldığı ile kendini gösterme, ispatlama çabası !.. Bu tıpkı paranın gücü yetebildiğince bir nevi o günün popüler ayakkabısına, gözlüğüne, parfümüne, arabasına sahip olarak bir sosyal alanda yer edinme girişimidir. Fakat alınan ve bünyede sadece aksesuar olarak duran bu gibi şeylerin modası çabuk geçer ve sizin de bunları güncellemeniz gerekir. Diğer yandan aksesuarlar ile kendinizi her ne kadar birşeymiş gibi göstermeye çabalasanız da bunu yiyen bir azınlık olubilse de kendiniz bile ne olduğunuzu bildiğinizden kurduğunuz bu sahte dünyanızda gittikçe daha derinlere inersiniz. Çünki aslında gittikçe insanlardan uzaklaşıp materyalist bir Dünya'da maddi gücünüze bağlı olarak var olursunuz.

Sözüm size değildir. Yanlış anlaşılmasın...
    Sonuçta elbette ki kişi saat alırken saati öğrenmek için alır ama saat var, saat var. Kişi bir saat alır o saat kendisi için saati öğrenmekten öte bir aksesuardır, bir gösteriş objesidir. Siz de fotoğraf makinasını asıl amacından farklı bir amaca da hizmet etmesi için tercih edebilirsiniz pek tabi.

Mesajınız İçin Teşekkür Ederim. Yazdıklarınız Çok Doğru. Yaşım 17 Yaşıma Verin. Alacağım Makine İle Ortaya Net Fotoğraflar Çıkarmak İstiyorum. Gönül SLR Makine Almak İstiyor Ama Şuan Bütçem Buna Uygun Değil.

Fuji S2960-Canon SX150 Arasında Gidip Geliyorum. İnanın Kafam Çok Karıştı.

Bu Yaz Tatilinde Belli Bir Müddet Staj Yaptım. Birazcık Para Aldım. Bu Parayıda Sevdiğim Bir Hobiye Harcamak İstiyorum. Genellikle Otomobil, Portre, Doğa Fotoğrafları Çekeceğim.

Bu Yazdıklarınız Beni Utandırdı Diyebilirim. Fakat Okadar Para Verdikten Sonrada Vizör Arıyorum Tabiki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corpsecrazy -- 25 Ağustos 2012; 2:48:46 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_56414131/tm.htm

dün sx150 aldım. Webdensiparis.com bir günde geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakkin

http://forum.donanimhaber.com/m_56414131/tm.htm

Teşekkür Ederim. Bu Benim İnternetten İlk Alışverişim Olacak. Öyle Webdensipariş Gibi Sitelere Güvenemiyorum Çünkü Kredi Kartı Numarası Falan Verilecek Siteye.

Nasıl Makinadan Memnunmusunuz ? İstediğiniz Kareleri Yakalayabiliormusunuz ?
  • Fujiden uzak durun. Aynı modelin lens kenarında pembelik olduğu için servise gönderdim, benden 200 tl istediler. yarı fiyatına minicik parça mı değişilirmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: geryeon

Fujiden uzak durun. Aynı modelin lens kenarında pembelik olduğu için servise gönderdim, benden 200 tl istediler. yarı fiyatına minicik parça mı değişilirmiş...

Geçmiş Olsun. Makinenizin Garantisi Mevcut Değilmiydi ?

Bende Artık Canon SX150 Araştırıyorum. İnternetten Almak İstemiyorum Aslında, Ama Tekonoloji Marketlerinde En Ucuz 500 TL. Hepsiburadada İse 399 TL. Üzerine 2 Adet Pil Ekleyince 389 TL Oluyor Nedense ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon d3100 alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Canon 70D mi 6D mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pentax K100D Super / K200D / K10D
    Canon 300D / 350D / 400D / 20D / 30D
    Nikon D40x / D50 / D60 / D70 / D70s

500 lira civarı bu makinaları bulabilirsiniz. 30D, D70s, K10D tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpsecrazy

quote:

Teşekkür Ederim. Bu Benim İnternetten İlk Alışverişim Olacak. Öyle Webdensipariş Gibi Sitelere Güvenemiyorum Çünkü Kredi Kartı Numarası Falan Verilecek Siteye.

alışverişlerimi çoğunlukla internetten yaparım. Sanal kart kullanırım genellikle.Havale ile ödemeleride mevcut akşam 17.30 sipariş verdim ertesi gün ulaştı elime.Sx150 yi uygun fiyata satıyorlar.İlgililerde..
    http://forum.donanimhaber.com/m_44556578/mpage_59/f_/key_//tm.htm#65013832
    ilk resim yüklemem..

• quote:

quote:

quote:

alışverişlerimi çoğunlukla internetten yaparım. Sanal kart kullanırım genellikle.Havale ile ödemeleride mevcut akşam 17.30 sipariş verdim ertesi gün ulaştı elime.Sx150 yi uygun fiyata satıyorlar.İlgililerde..
    http://forum.donanimhaber.com/m_44556578/mpage_59/f_/key_//tm.htm#65013832
    ilk resim yüklemem..

Gerçekten Güzel. Dün Mediamarktte Envai Çeşit Makineye Baktım. Baktıklarım Dijitaldi. 1 Kaç Fotoğraf Çektim Gerçekten Çok Hoşuma Gitti.

Birde Gittim Teknosada Fujifilm S2980e Baktım. S2980 İçime Sinmedi..

Ben Artık Kararımı Verdim Canon SX150. Yarın Bir Yerden Para Gelicek. O Gelsin Vatana Gidecegim 399 TL İse Alacağım. Degilse HB'den Alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Pentax K100D Super / K200D / K10D
    Canon 300D / 350D / 400D / 20D / 30D
    Nikon D40x / D50 / D60 / D70 / D70s

500 lira civarı bu makinaları bulabilirsiniz. 30D, D70s, K10D tavsiye ederim.

Teşekkür Ederim Fakat, Ne 500 Liraya Çıkabiliyorum Nede 2. El SLR Düşünüyorum.

Aslında 400 TL'ye Sony ALPHA A100 Var. Üzerinde Objektifi İle Birlikte. Ama Gel Laki Güvenemiyorum. Çünkü Bu Makinelerin Perde Ömrü Var.
  • bu forumda 2. el makine alan bir çok kişi var.ayrıca satıcıyla aynı şehirde iseniz kamerayı elden alabilirsiniz bu sıradada herhangi bir bilgisayardan fotoğraf amkinesinin perde sayısını rahatlıkla görebilirsiniz.alpha 100 ve sx150 kıyaslanacak kulvarda değiller.biri dlsr biri like .

important hocam pentax k200d,canon eos 30d ve pentax k10d lensleriyle birlikte mi o fiyata
  • quote:

quote:

Fujiden uzak durun. Aynı modelin lens kenarında pembelik olduğu için servise gönderdim, benden 200 tl istediler. yarı fiyatına minicik parça mı değişilirmiş...

Bende Artık Canon SX150 Araştırıyorum. İnternetten Almak İstemiyorum Aslında, Ama Tekonoloji Marketlerinde En Ucuz 500 TL. Hepsiburadada İse 399 TL. Üzerine 2 Adet Pil Ekleyince 389 TL Oluyor Nedense ?

Teşekkürler. Mevcuttu fakat garanti kapsamına girmiyormuş. Çok uğraştım ama o dönem yeni işe girmiştim ve peşinde koşacak vaktim yoktu. Kısacası fujide muhatap bulamıyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler. Mevcuttu fakat garanti kapsamına girmiyormuş. Çok uğraştım ama o dönem yeni işe girmiştim ve peşinde koşacak vaktim yoktu. Kısacası fujide muhatap bulamıyorsunuz.

Biraz Önce Evimin Yakınındaki Teknosaya Gittim. Fujiyi İnceledim Görüntü Kalitesi Çok Berbat Makine. Fujiyi Tamamen Sildim Aklımdan. Canon SX150 Forever :)

• quote:

Orijinalden alıntı: XacerX

bu forumda 2. el makine alan bir çok kişi var.ayrıca satıcıyla aynı şehirde iseniz kamerayı elden alabilirsiniz bu sıradada herhangi bir bilgisayardan fotoğraf amkinesinin perde sayısını rahatlıkla görebilirsiniz.alpha 100 ve sx150 kıyaslanacak kulvarda değiller.biri dlsr biri like .

important hocam pentax k200d,canon eos 30d ve pentax k10d lensleriyle birlikte mi o fiyata

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-sony-a-100-lens-canta-cok-ucuz-97281969/detay/

İş Görürmü ? Başımıza Bela Almayalım :)

• güzel görünüyor ama perde sayısı ve lens in ve kamera nın detaylı resimleri olmadan kesin bir şey söyleyemem.bütçenizi biraz arttırabilirseniz bu makine daha iyidir.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-sony-a230-temiz-96985143/detay -->500 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: XacerX

güzel görünüyor ama perde sayısı ve lens in ve kamera nın detaylı resimleri olmadan kesin bir şey söyleyemem.bütçenizi biraz arttırabilirseniz bu makine daha iyidir.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-sony-a230-temiz-96985143/detay -->500 tl

Teşekkür Ederim, Fakat Hem Bütçemi Aşıyor, Hemde İstanbulda. Ankarada İkamet Ediyorum :)

• o kısmı atlamışım o zaman satıcıdan detaylı resimleri alır ve perde sayısını öğrenebilirseniz makine hakkında yorum yapabiliriz
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_65032842/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65033496

Çektiğim resimleri paylaşıyorum. SX150 IS

Gerçekten Güzel Makine. Güzel Fotoğraflar. Teşekkür Ederim.

Samsunda Oturuyorsunuz GALİBA ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.