Şimdi Ara

firewall önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana şöle güvenilir firewall ve antivirus programı sölermisiniz?

• Zone aLarm Pro yada Norton.
  • Antivir kullanıyorum. Güvenlik duvarı için winxp'ninki ve modemdeki yetiyor bana.
  • Firewall olarak Zone Alarm Pro iyidir. 20-25MB civarında ram harcaması vardır. Kerio, Outpost, Sygate de tercih edilebilir.

Güvenilirden kasıt zararlı bulma, silme özelliği diyorsan ve bilgisayarın zayıf değilse Kaspersky Antivirüs öneririm. Proaktif koruma (bilinmeyen zararlılara karşı korunma) özelliği de vardır. Paket olarak Kaspersky İnternet Security 6 kullanırsan Antivirüs, güvenlik duvarı ve birkaç özellik de biraradadır.

Ücretsiz Antivirüslerden ise bence de Antivir güvenlik özellikleri açısından iyidir. Ama güvenlik duvarı olarak XP'nin güvenlik duvarına asla güvenmeyin, dışarıya bilgi sızmasını önleme özelliği yoktur!
  • Look'n' stop firewall olarak ve nod32de antivirüs
  • Kerio firewall

kaspersky anti vir
  • agnitum outpost...www.9down.com dan bulabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Antivirüs Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    VPN Programı tavsiyeleriniz?
    12 yıl önce açıldı
    VPN önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende bilgisayar dergisi cdsinden çıkan antivirus yazılımları var ama bunlar yeterli gelir mi bilmiyorum.norton da var full sürüm ama o da çok kasıormuş makineyi duyduğuma göre.bişi daha sormak istiyorum bende airties rt-110 modem var ve modemin firewall özelliğini kullanamıyorum .kullanamamaktan kasıtım etkinleştirdiğimde ağdaki diğer bilgisayarlar ve benim sahip olduğum bilgisayarların internet bağlantısı kopuyor bu nasıl açılır püf noktaları varmıdır ne yaptıysam çözemedim bitürlü yardım ederseniz sevinirim ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: celcin

Firewall olarak Zone Alarm Pro iyidir. 20-25MB civarında ram harcaması vardır. Kerio, Outpost, Sygate de tercih edilebilir.

Güvenilirden kasıt zararlı bulma, silme özelliği diyorsan ve bilgisayarın zayıf değilse Kaspersky Antivirüs öneririm. Proaktif koruma (bilinmeyen zararlılara karşı korunma) özelliği de vardır. Paket olarak Kaspersky İnternet Security 6 kullanırsan Antivirüs, güvenlik duvarı ve birkaç özellik de biraradadır.

Ücretsiz Antivirüslerden ise bence de Antivir güvenlik özellikleri açısından iyidir. Ama güvenlik duvarı olarak XP'nin güvenlik duvarına asla güvenmeyin, dışarıya bilgi sızmasını önleme özelliği yoktur!

zone alarm bende çok kasyıyo yaa yükledim mi PCe dolanamıyorum

şu anda güvenlik duvarı olarak windowsun kendi güvenlik duvarını ve modeminkini kullanıyorum

• win xp nin firewall'una fazla güvenme derim, eğer sistemin iyi ise zone alarm kullanmanı tavsiye ederim virus olarak ta kaspersky kullanmanı tavsiye ederim yok ikisi bir arada olsun sistem de fazla kasılmasın diyorsan bit defender kullan kendi içerisinde firewall özelliği bulunur
  • Bende Kaspersky sadece tararken hafif bir zorlama yapıyor ama Zone Alarm bende hiçbir durumda kasmadı şimdiye dek. Sadece sürekli onay istiyor ki benim istediğim bu. "iSafer Winsock Firewall" diye açık kaynak kodlu ücretsiz bir firewall var. Güvenlik testi yapmamıştım ama çok az ram kullanıyor, sürekli geliştiriliyor, incelemeni öneririm.

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

zone alarm bende çok kasyıyo yaa yükledim mi PCe dolanamıyorum

şu anda güvenlik duvarı olarak windowsun kendi güvenlik duvarını ve modeminkini kullanıyorum
  • 1.SEÇENEK kaspersky internet security 6
    2.SEÇENEK kaspersky 6+ zone alarm pro
    3.SEÇENEK nod32+ zone alam pro

teker teker dene, artık hangisine alışırsan: hangisi sana daha kolay gelirse..
  • 1.SEÇENEK kaspersky internet security 6.0.299 + Türkçe dil yaması ile süper... Tek geçerim....
  • zone alarm gayet iyidir...kampsamlı bi firewall ben çok memnunum aynı zamanda spy desteğide var
  • http://www.sunbelt-software.com/Kerio.cfm
    yillardir kerio ve NOD32 ikilisini kullaniyorum valla cok memnunum eskiden zonealarm kullanirdim bazi programlarda giciklik yapiyordu soguttu beni
  • kaspersky anti-hacker
  • anti-virus olarak nod32 diyorum başka da bişey demiyorum.
  • ya konu dışında bir şeye denyinecem ama ben bu "işimi görür"uslubünü anlamıorm senin sağlam bi firewallun yoksa işinin büyüklüğü ne olursa olsun bilgisayarına virüs girebilir.Nasılsa internette surf yapmıyomusun?Bunun yanında:biri senin dial up şifreni firewallun olmadığı için bilgisayarına soktuğu keyloggerlarla sana hayat boyu ödeyemiyeceğin bir dial p faturası çıkarabilir öyle değil miİşin kötüsü artık windows firewallu aşabilen milyonlarca keylogger ve virüs var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdisarkar -- 4 Nisan 2006; 20:21:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hamdisarkar

ya konu dışında bir şeye denyinecem ama ben bu "işimi görür"uslubünü anlamıorm senin sağlam bi firewallun yoksa işinin büyüklüğü ne olursa olsun bilgisayarına virüs girebilir.Nasılsa internette surf yapmıyomusun?Bunun yanında:biri senin dial up şifreni firewallun olmadığı için bilgisayarına soktuğu keyloggerlarla sana hayat boyu ödeyemiyeceğin bir dial p faturası çıkarabilir öyle değil miİşin kötüsü artık windows firewallu aşabilen milyonlarca keylogger ve virüs var

Dostum bende kaspersky anti-hacker kurulu ve ben izin vermedikçe kimse bana trojen ya da spy yediremez. Bunları yemek aslında sadece güvenlik duvarına bağlı değil. Birazda kişinin kendi elinde

• Güvenlik duvarının spy, virüs önleme veya temizleme gibi bir asli görevi yok zaten. Sadece bilgisayara gelen ve bilgisayardan çıkan veriyi kontrol eder. Bilgisayarda bulunan bir zararlı, duvarı kapatmadıkça veya kandırmadıkça dışarı bilgi sızıntısı olmaz. Ama şu da var: En iyi güvenlik programları kurulsa bile eğer doğru ayarlanmazsa herşey daha kötü olabilir. Çünkü kişi kendini çok güvende zannederken, başkaları o kişinin bilgisayarınızı ele geçirmiş bile olabilir. Bu yüzden kullanılan güvenlik programlarının "hepsinin" tüm artı ve eksi yönlerinin ve de tüm ayarlarının öğrenilmesi çok önemlidir. Özellikle de güvenlik duvarının ayarları çok önemlidir. Çünkü güvenlik duvarı, hem antivirüs yazılımının hem de antispyware yazılımının bulamadığı veya temizleyemediği zararlıların faliyetlerini engelleyebilir. Hamdisarkar arkadaşın dediği gibi "işimi görür" mantığı ile davranmak güvenliğinizin sağlam olduğunu göstermez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.