Şimdi Ara

I Am Alive PC'lere Geliyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      2008 yılında duyurulan ve gecikmeler yüzünden ancak bu senenin mart ayında Xbox 360 için ve sonrasında ise PS3 için çıkış yapan I Am Alive, PC'lere geliyor.

Ubisoft tarafından yapılan bu duyuruya göre, I Am Alive'ın PC versiyonu, oyunun konsol versiyonlarına kıyasla yeniliklerle beraber geliyor. Bu yenikliklerden bahsedecek olursak, I Am Alive'ın PC versiyonu yüksek çözünürlüklere destek verecek, geliştirilmiş grafikler barındıracak ve oyuna 2 yeni mod eklenek.

I Am Alive, 13 Eylül'de Ubishop, Steam ve diğer dijital marketlerde satışa sunulacak.

• En sonunda tükürdeklerini yaladılar.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yaa benim pc ubisoft oyunlarını kaldırmıyo yaa.

• alçaklıktan başka bişey değil,baktılar satmıyor pcde de ne satarsak mantığı,yazık
  • Biliyordum! :)

• Satmaz UBİ boşuna getirme. şahsen ben zamanda PS3'den korsan oynamıştım pc ye geç çıkardığı için

• Oyun Ubi$oft'un ise asla orci almam.aldırtmam.Versin 15 lira'ya key o zaman bakarız.Korsandan yakıncaklarına gtx 690'ın hakkını verecek oyun çıkarsınlar haspalar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • From Dust gibi kötü kontrollerle çıkmasın da yeter.

• Fazla pahalı olmaz inşallah, Alan Wake seviyesinde olursa (Xbox'tan PC'ye geldiği için onu örnek verdim) alınabilir. Zaten pek yüksek notlar alamadı pek pahalı olacağını sanmam.
  • olacağı belliydi :)

• şu ubisoft laf atanları anlamıyorum. adamlar nerdeyse bütün oyunlarını pc ye çıkartıyorlar. gene yaranamıyorlar. okadar pc ye oyun çıkarmayan firmalar kimse hiç laf etmiyor.
  • Noldu Ubi konsoldan beklediğin para gelmedi bu oyunu bırak orjinal almayı torrentden bile indirmem sırf senin bu aç gözlülğün yüzünden ubisoft !!!!

• ubisoft kadar alçak bir firma görmedim
  • bende dicektim bunlara gerek yok bizim counterımız var die ama çıkması daha ii be :)
  • Sonunda ya ! Çok üzülmüştüm PC'ye gelemeyeceği için.

• konsoldan kazanamadı istediğini,şimdi aynı oyunu allayıp pullayıp PC'ye getirecek.

Hiç getirmeseydin Ubisoft,Nasılsa PC'de korsan kullanım oranı %95 ya
  • "Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır." atasözü bir kez daha doğrulanmış oldu.
  • zuhahaha...başlığı görünce patlattım kahkahayı...dün neler diyodun pc'ye şimdi oyunu getiriyosun pc'ye :D ee allahın sopası yok :) zaten pek adama benzer bir oyunda değil ya neyse gelsin bakalım

• Puhahahahh :D Olaya bak seeen :)

• belliydi böyle olacağı zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.