Şimdi Ara

Digiturk Yayın Kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar digiturkü bugün aldık çok şükür yalnız ben birşey farkettim.HD kanallar dışında , birçok kanalın görüntü kalitesi uydudan aldığımız görüntü kalitesinden düşük bunu yaşayanlar var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gncmasum

Arkadaşlar digiturkü bugün aldık çok şükür yalnız ben birşey farkettim.HD kanallar dışında , birçok kanalın görüntü kalitesi uydudan aldığımız görüntü kalitesinden düşük bunu yaşayanlar var mı ?

Digitürke hoşgeldiniz, izlediğiniz yayınlar eutelsata tekrar uplink edildiği için ve türksattaki bant genişliklerinden daha düşük genişlikte olduğu için görüntü kalitesi biraz daha kötüdür.
  • Aynı sorundan ben de şikayetçiyim. Eski televizyonumda hiç göze batmıyordu sd yayın kalitesi. Şimdiyse yeni aldığım 46 inç televizyonda çamur gibi bir görüntü var. Hd dışında diğer kanalları izlerken insan rahatsız oluyor.
  • aynen bizede dün baglandı hd yayınlar kaliteli ama sdler çok kötü scart kablola izliyoduk daha önce daha iyidi pürüzsüzdü çözümü yok mu bunun
  • Yayın kalitesinden yakınan arkadaşlar, Televizyonunuz'un modeli ne ? LCD ? LED ? PLAZMA ? hangisi ?
  • Digitürk için Plazma panel kullanmanızı tavsiye ederim. SD yayınların cam gibi olduğunu göreceksiniz. LCD tabanlı LED veya Floresan aydınlatmalı paneller TV seyretmeye uygun paneller değil. Zaten bnunu LCD tabanlı panel kullananlar fark ediyor ki özellikle SD yayın konusunda sadece Digitürk'te değil diğer platformları ve normal uydudan seyredenler de sıkıntılı. Ben 60 inç plazmada SD yayınları piksellenme bile olmadan izleyebiliyorum. LCD tabanlı TV panelimde ise aynı kaynakları maalesef zevkle izleyebildiğim söylenemez. O nedenle LCD tabanlı panelimi elden çıkarıp ikinci panelimi de plazma yapmayı düşünüyorum.
  • Bende de aynı problem oldu.LG LM615s kullanıyorum.Görüntü ayarlarından Sport moduna aldım.Kontrast,renk ve keskinlik ile oynadım.Şimdi süper oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Go Kalitesiz Yayın
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • digitürkün görüntü kalitesi koskoca bir SIFIRRR...
  • turksat üzerinden alıyorum görüntü kalitesi kötü barça maçı için sunny 9080 receiveri taktım sd yayın ama digitürkten sonra hd yayın gibi geldi artık sadece haftasonlarında takcam digi kutuyu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.