Şimdi Ara

AeroCool, Xpredator X3'ün siyah-beyaz ve siyah-kırmızı versiyonlarını hazırladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  •  

    Bilgisayar kasası, güç kaynağı ve fan üreticisi AeroCool, Xpredator X3 modelinin siyah - beyaz (White) ve siyah - kırmızı (Red Devil) renk kombinasyonlarına sahip versiyonlarını hazırladı.


     

    Eylül ayı sonuna doğru boy göstermesi beklenen farklı renk seçenekli Xpredator X3, 533 mm x 223 mm x 527 mm ebatlarında tasarlanmış. Maksimum 186 mm yüksekliğinde işlemci soğutucularına, maksimum 310 mm uzunluğunda ekran kartlarına, su soğutma sistemlerine ve ITX, ATX, Micro ATX formundaki anakartlara destek veren kasa, 3 tane 5.25-inç'lik sürücüye, 8 tane 3.5-inç / 2.5-inç sürücüye ve 8 tane PCI / PCI-EX genişletme slotuna ev sahipliği yapıyor.


     

    İç kısmında lastikli kablo saklama kanalları bulunan Xpredator X3'ün ön kısmına 1 tane 200 mm'lik fan, üst kısmına 1 tane 200 mm / 2 tane 120 mm - 140 mm fan, şeffaf sol paneline 2 tane 120 mm - 140 mm fan, sabit disk bölmesinin arkasına 2 tane 120 mm fan, arka kısmına 1 adet 120 mm / 140 mm fan, alt kısmına 1 adet 120 mm / 140 mm fan takılabiliyor. Kasanın ön kısmına 200 mm'lik LED'li fan ile arka kısmına 140 mm'lik fan önceden takılmış durumda.


     

    Üst kısmında açılıp kapanabilen havalandırma kanallarıyla dikkat çeken kasa, 2 tane USB 3.0 portu, mikrofon girişi, ses çıkışı, 2 tane fan kontrolcü ve 3.5-inç sürücü standı (Hot Swap) ile donatılmış.


     




     




     




     




     




     











  • Arkadas tamam kasa guzelde kac sene oldu yeter artık hersene yeni rengini cıkarıolar :D Filli boya renk kartelasına dondu

  • eskiden bütün kasalar beyaz ve krem rengiydi. acer aspire siyah kasa ve siyah tüplü monitör çıkardı. sonra herkes siyaha döndü. herkese çok güzel gelmişti.

    şimdi bakıyorum beyaz kasa, beyaz monitör çok güzel geliyor. hatta beyaz tv beyaz cep telefonu vs.

    insanoğlu çok doyumsuz :))

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceo-tr

    eskiden bütün kasalar beyaz ve krem rengiydi. acer aspire siyah kasa ve siyah tüplü monitör çıkardı. sonra herkes siyaha döndü. herkese çok güzel gelmişti.şimdi bakıyorum beyaz kasa, beyaz monitör çok güzel geliyor. hatta beyaz tv beyaz cep telefonu vs. insanoğlu çok doyumsuz :))


    tabi kişiye göre değişir ama hala bana beyaz çirkin geliyo :D kirleniyo sararıyo vs vs siyah iyidir herzaman :=)

  • X3 White ilk seriden çok daha şık gözüküyor bence.
  • Alıcamda arkadaş çok pahalı ya
  • reset butonu hala eklenmemişse yuh artık...

  • İskelet değişimine gitmişler. PCI plastik kilitleri atılmış baba yadigarı vidaya dönülmüş. Daha güvenli ve sağlam.

    Kablo toplamaya yardımcı tırnakların konulması çok iyi olmuş ilk versiyonda eksikliğini hissediyorum şahsen

    HDD sayısı artmış ayrıca USB 3.0 header desteği gelmiştir umarım.

    PSU altına gelen ayakları küçük yapıp hava alınacak genişliği artırmak güzel fikir ilk kez görüyorum.

    Yan taraftaki fan sayısının azaltılması belki fiyata yansıyacaktır fakat yine de bir 180mm fan desteği sunulsaymış iyi olurmuş ya da HDD bölümündeki ızgaranın altına bir fan takılabilseymiş mesela?

    Hot swap desteği pek kullanışlı değil fakat yine de böyle bir seçeneğin olması güzel.

    Bu arada kasa ufalmış yeni gördüm. Ön taraftaki 200mm'lik fan yeterince performanslıdır umarım. Standart Xpredator'daki 230mm'lik fanların 49 CFM hava akışı pek etkili değil açıkçası. 234mm'lik genişlikten 223mm genişliğe düşmesi pek iç açıcı gelmedi fakat yine de birçok kullanıcıya yetecektir. Önemli olan üst taraftaki fanın anakarta yakınlığını azaltmış olup olmamaları ki bunu da kullanıcı incelemelerinde görürüz.

    Durmadan editliyorum ama HDD kafeslerinin çıkışına takılabilen 2x120mm fan girişi çok iyi düşünülmüş

    Güzel bir revizyon olmuş kısaca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2kol3bacak -- 23 Ağustos 2012; 16:49:03 >




  • Herkezde de muhtemelen olduğu gibi benim içinde göze çarpan ilk ayrıntı "tasarım" oldu özellikle siyah-kırmızı versiyonlu tasarım... Gerçekten çok etkileyici, albeni yaratıcak bir tasarım. Başka bir ayrıntıda üstlerdeki havalandırma kanalları.. Bugün kasanın fiziksel imkanlarına değilde daha çok tasarımına yorum yapmak daha oğru olur bu donanım için.. :)

  • harddsiklerin yerleşimi bu şekilde olmaya devam ettikçe bence yeterli soğutma sağlanamayacak ,eskiden kasalar küçükken hdd lerin yerleştirilmesi sorundu ama artık kasalar büyüdü ve bence eski dik konumda yerleştirmeye geçilmesi gerek ,şuanki şekilde öndeki fanın pek etkisi olduğunu düşünmüyorum ,harddsikler arası boşlukları ne kadar artırsalar dahi dik konunda direk fandan gelen hava üzerinden akarak gidiyor ve harddiskleri serinletiyordu ,güya serinletmesi açısından başarılı sayılan coolermaster rc 690 kullanıyorum ama harddsikler 50 c yi görüyorki buda üreticilerin riskli diye belirttiği bir sınır
  • Beyaz diyince corsair graphite 600t üstüne tanımam
  • Baktıkça daha da etkiliyor lanet olası kasa, sanki elimde Xpredator yokmuş gibi nasılda aç gözlü oldum yahu. Bu aralar düşündüğüm tek kasa Corsair C70 idi ama Xpredator X3 White kesinlikle beğenimi kazandı.

    Üstte ki HDD bildirim ışığının mavi/beyaz olması, kasanın siyah/beyaz renklere sahip olması, hdd arkasına iki adet fan takılabilmesi, yeni fan kontrolcüler, pleksi ve yan kapağın şekli, fan sayısının azalmasıyla pleksi üzerinde ki gereksiz ızgaraların verdiği kötü görüntüden kurtulma gibi bir çok neden bu kasayı almaya itiyor beni.




  • sıyah fansız kasayı 180 lıraya satıyorum burdan duyrulur :D

  • siyah kırmızı gerçekten çok güzel duruyor :)

  • Reset tuşu hala yok çok garip :)
  • Bugün kasanın fiziksel imkanlarına değilde daha çok tasarımına yorum yapmak daha oğru olur bu donanım için..

  • aylaklık zor iş boyayıp boyayıp yolluyorlar
  • kasa çok güzel gerçekten.şimdiye kadarki en beğendiğim kasa diyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 23 Ağustos 2012; 21:59:23 >
  • ben beyaz kasaları beğeniyorum. siyah kasalar çok çabuk toz tutuyor. şu an kullandığım HAF 912 kasayı 3-4 güne bir temizlemem gerekiyor. hele yaz günü, kapı ve pencereler açıkken hergün tozlanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 24 Ağustos 2012; 3:04:11 >
  • ama beyazda hakkten çirkin duruyor

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.