Şimdi Ara

adsl hattının sinyalini güçlendirme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
13.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gerekli açıklamalar şu sitede mevcud:http://www.kitz.co.uk/routers/dg834GT_targetsnr.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: omerkarakaya

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bende:

adsl configure --snr 150

ile komutu sorunsuz tanıyor. HELP yazarsanız zaten desteklenen komut görünüyor 'adsl' olarak. 150 sorun çıkarırsa 125 deneyin. 200'ü geçmeyin.

200 neden geçilmemeli. Ben 250 yaptım download snr sınırı 6 dan 16 ya çıktı.
    Peki eski haline döndürmek için hangi değeri gireceğiz.

Çünkü yaygın teamül maksimum 200 olması yönünde lakin daha fazlası alacağın hızı negatif yönde etkiliyor.

Eski haline dönmek için modemi reboot komutu ile yeniden başlat veya 100 değerini vermeyi dene.

hattımda iyileşmele oluyor kendiliğinden 2-3 gün önce 2mb ile bağlanırken şimdi modem 26mb i görüyor..

adsl hattının sinyalini güçlendirme

adsl hattının sinyalini güçlendirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_N_I_L_ -- 24 Ağustos 2012; 12:58:53 >

• ya arkadaşlar ben ne pytty ile ne de telnet ile modeme bağlanabildim.telnet hizmetini de yükledim.connection closed by remote host diyor kapanıyor putty.telnet ise işlem yapıyor gibi ama bir süre sonra c:> diyor kalıyor işlem yapmadan.modem dsmartın dlink 2640u modemi.port da açıyorum modemden 23 nolu port değilmi telnet portu?nerde hata yapıyorum acaba yada ne eksik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

ya arkadaşlar ben ne pytty ile ne de telnet ile modeme bağlanabildim.telnet hizmetini de yükledim.connection closed by remote host diyor kapanıyor putty.telnet ise işlem yapıyor gibi ama bir süre sonra c:> diyor kalıyor işlem yapmadan.modem dsmartın dlink 2640u modemi.port da açıyorum modemden 23 nolu port değilmi telnet portu?nerde hata yapıyorum acaba yada ne eksik?

D-SMART'ın modemi olduğu için telnet protokolünü devre dışı bırakmış olabilirler. d-link'in sitesinden veya forumlardan kilidi kırılmış özel firmware yükleyerek bu sorunu çözme ihtimalin var. 23 nolu port doğru porttur, evet. Anlattığım yöntemde puTTY ile doğru IP numarası girmiş iseniz ve kullanıcı adı ve şifreyi doğru ise bağlanması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Ağustos 2012; 21:44:47 >
  • Konuyla ilgili olarak D-Link Türkiye ofisini arayabilirsiniz. 0212 289 56 59
  • Ben de deneyeceğim bakalım, bizim hatta da sık sık kopmalar yaşanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexel -- 28 Ağustos 2012; 11:02:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.