Şimdi Ara

Donanım Haber Türkçüler Otağı(600+ Türkçü Bu Otağıda) (154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.687
Cevap
91
Favori
161.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Italoman


    quote:

    Orijinalden alıntı: Insurrection

    quote:

    Orijinalden alıntı: Italoman

    Türkçülerin yaklaşan seçimlerde destekleyebilecekleri tek parti Vatan Partisi'dir. Sentezci, ümmetçi ve orduya kurulan kumpası destekleyen tabela milliyetçileri ile işi olamaz.

    Ahahaha. Vatan Partisine oy atan birisi Türkçüyüm diye gezmesin. Hatta Türk' üm bile demesin. Ha Türkçülerin desteklemesi gereken parti mevzusuna gelirsek kesinlikle bu HEPAR'dır.

    Her neyse, ben buraya üye olduğumu zannediyordum, değilmişim. Eklerseniz sevinirim.
    Tengri biz menen.

    Pamukoğlu komutan bağımsız aday, ne yapacaksın şimdi?

    Conilere çuval geçiren, gezi eylemlerinde apocuları alanlardan kovan, Çanakkale'ye yürüyüş düzenleyen Türk Gençleri'nin Türk olmadığını mı söylüyorsun?

    Bağımsız aday olması Hepar' la bir ilişkisinin olmadığını mı gösteriyor?

    Yahu bana Perinçek' i savunma be arkadaş.




  • Pamukoğlu komutanın gerek orduda gerekse siyasi hayatında kürt terörüne karşı verdiği mücadeleyi ve söylemlerini önemli buluyorum. Ama hedefe emperyalizmi koymadan ve onunla mücadele etmeden, salt onun taşeronu olan bir örgütle mücadelede başarılı olunamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüzdeki seçim çok kritik.İstanbul 3.Bölgede Osman Pamukoğlu'na ülkenin geri kalanında da Mhp'ye oy vermek en iyi seçenek gibi duruyor.Baraj altına veya seçilemeyecek bağımsızlara oy vermek iktidara yarayacak.
  • Ben buraya nasıl daha önce katılmadım.

    Benide eklerseniz sevinirim.
  • beni de ekler misin?

    Ayrıca karakalpaklılar grubunda yer alan arkadaşlar var mı forumda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: filinte

    beni de ekler misin?

    Ayrıca karakalpaklılar grubunda yer alan arkadaşlar var mı forumda?

    Herhangi bir oluşumun içinde değilim ama KKGH güzel işler yapıyor. Onların dışında Turancı Hareket Platformu da çok güzel çalışıyor. Yakın zamanda adlarının daha çok duyulacağını düşünüyorum.
  • Başlığı biraz canlandıralım. Birkaç ay önce Yunanistan'da seçimleri kazanıp başa gelen bir Syriza vardı. Türkiye'de de çok sevimli gösterilmişler ve epey destekçi bulmuşlardı. İşte gerçek yüzünü gösteren Syriza'nın savunma bakanından bir açıklama:


    Yunan Bakan: Ege'yi Türklere mi bıraksaydık?

    Yunan Savunma Bakanı Panos Kammenos, muhalefeti kızdıran 500 milyon Euro'luk uçak anlaşmasını, "Türklerin Ege'de uçak uçurmalarına izin mi verseydik" sözleriyle savundu.
    Borç batağı içindeki ülkede Başbakan Aleksis Çipras'ın gizlice imzaladığı uçak anlaşmasına tepkiler çığ gibi. Ülkesinin IMF'ye olan borcunun 450 milyon Euro'luk taksidini ödemesi gereken Çipras'ın, 2009'da emekliye ayrılan Yunan Donanması'na ait 5 adet P-3 Orion tipi uçağın modernizasyonu için Lockheed Martin ile 500 milyon Euro'luk bir anlaşma imzaladığı ortaya çıkmıştı. 15 Mart'ta Dış İlişkiler ve Savunma Konseyi'nce onaylanan anlaşmaya Çipras'ın dışında Kammenos da imza atmıştı. Eleştirilere cevap veren Kammenos "Biz de imzaladık, Türk uçaklarının Ege üzerinde uçmalarına izin veremezdik" dedi.

    09.04.2015 00:38 - Yeniçağ Gazetesi

    Ha bir de şunlar var:
    http://www.milliyet.com.tr/syriza-hdp-yi-ziyaret-etti/siyaset/detay/2019938/default.htm
    http://www.ntv.com.tr/dunya/yunanistan-avrupayi-isidle-tehdit-etti,0pm60F97AEGERIiK_rhXQw
    http://haber.sol.org.tr/dunya/kke-yeni-anlasmalara-karsi-halk-sokaga-108680




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkoğlu35

    quote:

    Orijinalden alıntı: filinte

    beni de ekler misin?

    Ayrıca karakalpaklılar grubunda yer alan arkadaşlar var mı forumda?

    Herhangi bir oluşumun içinde değilim ama KKGH güzel işler yapıyor. Onların dışında Turancı Hareket Platformu da çok güzel çalışıyor. Yakın zamanda adlarının daha çok duyulacağını düşünüyorum.

    onları da takipteyim. ayrıca bir de Türk Milliyetci Cephe adında oluşum var. Onlarda bayağı aktif durumdalar.
  • Din arabın, hukuk sizin, harp Türklüğündür. - Nihal Atsız

    Ekle kardeşim.
  • Türkçüler okuyun.

     Donanım Haber Türkçüler Otağı(600+ Türkçü Bu Otağıda)
  • Ekle kandaşım..
  • yaz beni de
  • Arkadaşlar bu iki sayfamiza destek verelim,yayalim.


    https://m.facebook.com/TurkcuTasarim

    https://m.facebook.com/TurkcuSokak2014

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IExpectedBetterFromYou I kullanıcısına yanıt
    Ne demek istediğini anlayamıyorum? Anladığım kadarı ile provoke etme gibi bir amacın var.

    Lütfen dediklerini biraz daha açıkla ya da mesajlarının silinmesi için şikayette bulunacağım.
  • herdogan80 kullanıcısına yanıt
    Hocam o arkadasin sorunlari var,



    Yukarida paylastigim sayfa linklerini ilk sayfaya koyabilir misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #OSMANPAMUKOĞLU

    #HEPARMECLİSE
  • herdogan80 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ekler misin?

    Edit:...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litendria -- 12 Nisan 2015; 8:26:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esenlikler Olsun.

    Daha önceden size bir kitap listesi sözü vermiş ve uzun uzadıya bir yazı yazmış idim. Maalesef bilgisayar sahibi olmadığım için sizlere yazamadım. Şimdi size kitap listesini paylaşmak istiyorum. Liste daha çok Osmanlı öncesi Türk Tarihi üzerine olacak. Bunun sebebi de malum. Osmanlı üzerine yazan Halil İnalcık, İlber Ortaylı, Erhan Afyoncu gibi tarihçileri herkes tanıyor. Daha çok Osmanlı öncesi için kitaplar paylaşmak istiyorum.


    Türk Tarihi Okuma Listesi-I Giriş Seviyesi

    Jean Paul Roux-Türklerin Tarihi: Türk tarihine dair genel bilgi veren, akademik olmakla beraber çok hafif bir dili olan ve sizde iyi bir temel oluşturacağını düşündüğüm bir kitap. Yazarı da Türk kültürü üzerine önemli araştırmalar yapmış bir Fransız Türkolog.

    Ahmet Taşağıl-Gök Tengrinin Çocukları: Bu kitap da tıpkı üstteki gibi bir çok konuyu temelde ele alan bir kitap. Çok derinlemesine yazılabilecek konular bir kaç sayfa ile özetlenmiş durumda. Hem akademik hem de genel oku

    Ali Ahmetbeyoğlu-Sorularla Eski Türk Tarihi: Eski Türk Tarihine dair sorular var, adından da belli zaten. İçinde güzel sorular ve bölümler var.

    İbrahim Kafesoğlu-Türk Milli Kültürü: Bu bölümün temel kitabından birisi sayılabilir. Bu kitap yıllardır üniversitelerde ders kitabı olarak okutulan, bozkır tarihi üzerine çalışma yapanların başucunda duran, yine bir çok araştırma bibliyografyasında yer alan bir kitap. Belki de akademik eser olup da 30'dan fazla baskı yapılan tek kitap budur.

    Amin Maalouf-Arapların Gözünden Haçlı Seferleri: Sultan Kılıç Arslan'dan Salahaddin'e Haçlılar'ın Anadolu ve Orta Doğu'daki yürüyüşlerini Araplar'ın gözünden anlatan müthiş bir kitap. Şu ana kadar okuduğum en güzel, en tatlı kitap diyebilirim.

    Ramazan Şeşen-Haçlılar Önünde Sultan Baybars: Ünlü Memlük Sultanı Sultan Baybars'ın hayatını anlatan kısa, güzel ve önemli bir eser. Bu tarz kitapların çoğalması temennisi ile.

    Jean Paul Roux-Cengiz Han ve Moğol İmparatorluğu: Moğollar Türk değil malumunuz. Ancak Türk tarihinde de yeri var ve kesinlikle okunması gereken bir tarih diye düşünmekteyim. Bu kitap kuşe kağıda basılmış, içinde fotoğraf, resim ve minyatürlerin olduğu bir eser. İnce ve hafif dilli, Moğol İmparatorluklarını (Altın Orda, Büyük Hanlık, Çağatay Hanlığı, Kubilay Hanlığı ve İlhanlılar) temel düzeyde anlatan nefis bir eser.


    Yukarıda Moğollar, Memlükler, Haçlı-Müslüman Çekişmesi ve Eski Türk Tarihine dair eserler tanıtmış olduk. Bundan sonraki ortaya seviye için genel olaylar yerine daha çok devlet tarihleri ve biyografiler üzerinde duracağız. İleri seviyede bu derinleşecek. Orta Seviyede Selçuklu, Hazar, Moğol, Safevi üzerine eserler paylaşmaya çalışacağım.




  • Hocam sagolasin bahsettigin kitaplari en yakin zamanda temin edip Türk Tarihi uzerine kitaplar okuyacagim.Peki dusuncelerimizin gelismesi icin hangi yazarlari onerirsiniz ? Su an Nihal Atsiz'in kitaplarini okuyorum,sonra Ziya Gökalp dusunuyorum sizin tavsiyeniz nelerdir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Livemau5

    Hocam sagolasin bahsettigin kitaplari en yakin zamanda temin edip Türk Tarihi uzerine kitaplar okuyacagim.Peki dusuncelerimizin gelismesi icin hangi yazarlari onerirsiniz ? Su an Nihal Atsiz'in kitaplarini okuyorum,sonra Ziya Gökalp dusunuyorum sizin tavsiyeniz nelerdir ?

    Ben Galiyevciyim. Biraz ters düşüyor diğer Türkçü ve Ülkücüler ile. Ama okumak istersen onun hakkında yazılan kitapları okuyabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.