Şimdi Ara

Logitech Z906 Kutulu Garantili(Büyük İndirim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
5.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlan başlığında belirtilen ürün satılıktır..Mediamarket faturalıdır.Hiçbir eziği çiziği yoktur toplamda 1 ay kadar kullanılmıştır. Kutusu aparatları vardır Poşet ve köpüklerine kadar duruyordur.daha 14 ay garansini vardır fiziksel olarak 10 üzerinden 10 alır yanında hediye olarak Optik kablo göndereceğim.Kargo alıcıya aittir.Ankaradan elden teslim edilir Dileyen gelir test eder alır gider gönlü rahat olur.Zaten ürünü bilen biliyor Multimedia olarak dünyada sertifikalı ürünlerdendir.

SATILMIŞTIRl..! Kargo alıcıya aittir.Gereksiz yorumlara kapalıdır...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMCNR -- 11 Şubat 2013; 14:31:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 3. resimde subwoofer ın üst köşesi çizikmi banamı öyle geliyor

• 5. Resimde işaretlediğiniz yer net bir şekilde görünüyor.
    TErtemiz sistem, güzel fiyat, hayırlı satışlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

3. resimde subwoofer ın üst köşesi çizikmi banamı öyle geliyor

Yok çizik değil sadece bulunduğu yerden çıkarırken kireç olmuş sildim şu anda sıkıntı yok prüzsüz.

quote:

5. Resimde işaretlediğiniz yer net bir şekilde görünüyor.
    TErtemiz sistem, güzel fiyat, hayırlı satışlar dilerim.

Teşekkürler İyi dilekleriniz ve yorumunuz için

• 14 ay garantisi kalmış,bu da demek oluyor ki satınalınma üzerinden 10 ay geçmiş.Aşşağıda vatan ve teknosada z-906 nın sıfırının 700 tl olduğuna dair linkler var.Demem o ki bu ürünün satışı için fiyatta revizyon şart (bana göre tabi).

Şimdi kesin beni eleştiren bir yorum gelir :) ,hayırlı satışlar...

http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparlör%20(Speaker)/logitech-980-000468-z-906-5+1-500w-thx-speaker/productdetails.aspx?I_ID=56018

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/bilgisayar_hoparloru/656/125340238/logitech_z906_5_1_ses_sistemi

• İsteyen dilediği yerden alabilir.Biz insanlara bıçak dayayıp alcaksın demiyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: By CrAzY

İsteyen dilediği yerden alabilir.Biz insanlara bıçak dayayıp alcaksın demiyoruz..

İşte beklediğim eleştiri buydu.

Hocam elbette kimse kimseye zorla mal satmıyor ve insanlar istedikleri yerden mal alabilirler...

İyi satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam şöyle bir durum var. Eleştiri olarak algılarsınız veya algılamazsınız, ancak amaç kalp kırmak değil. Yanlış anlamayın sözümü.
    Alacak kişi zaten pm atar kardeşim 600'e olur mu veya aklındaki fiyat her neyse pm aracılığıyla sorar.
    Ya da siz böyle fiyatla ilgili bir linki arkadaşa pm yoluyla düzgün bir üslup ile ( buradan üslubunuz bozuk anlamını çıkarmayınız lütfen) durumu ifade ettiğinizde çok daha uygun olur diye düşünüyorum.
    Bu forum her şeyiyle iyi, güzel, hoş ancak 2. el bölümünde bu hep yapılıyor ve hoş olmuyor.
    Bir kimsenin ilanına burada fiyat bu kadar, fiyatını düşür demek yerine, çok daha uygun şekilde dile getirilebilir.

Umarım yanlış anlaşılmamışımdır. Herkese iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pusu47

Hocam şöyle bir durum var. Eleştiri olarak algılarsınız veya algılamazsınız, ancak amaç kalp kırmak değil. Yanlış anlamayın sözümü.
    Alacak kişi zaten pm atar kardeşim 600'e olur mu veya aklındaki fiyat her neyse pm aracılığıyla sorar.
    Ya da siz böyle fiyatla ilgili bir linki arkadaşa pm yoluyla düzgün bir üslup ile ( buradan üslubunuz bozuk anlamını çıkarmayınız lütfen) durumu ifade ettiğinizde çok daha uygun olur diye düşünüyorum.
    Bu forum her şeyiyle iyi, güzel, hoş ancak 2. el bölümünde bu hep yapılıyor ve hoş olmuyor.
    Bir kimsenin ilanına burada fiyat bu kadar, fiyatını düşür demek yerine, çok daha uygun şekilde dile getirilebilir.

Söyleyeceklerime tercüman olmuşsun güzel ve anlayışlı yorumun için çok teşekkür ediyorum...

Pm'e cevap verdim.

Satış güncel

• 2 gündür bir alet aradığım için sürekli geziniyorum bu forumda.Gözlemler neticesinde çoğu kişi değil ama bazı kişiler kafalarına göre fiyat veriyor.Piyasa araştırması yapmadan.Daha demin gördüm birisi İ3 caspera 800 tl demişken.(çizksiz tertemiz), diğeri aynı makinanın 8 yerine 6 gb lı olanına fakat i5 işlemciye sahip olan makinaya 845 demiş.Çakallar çıkmış foruma.Ben tabiki de eleştireceğim burada şu fiyat diye.Çünkü ben 2.el almak istiyorum.(uygun bir dille)

Gelellim ana konuya.Buraya yorum yapanlar bilgilendirme amaçlı yapıyorlar.Bir fiyat araştırması yapın öyle konu açın bence.Bu kadar kafanıza göre fiyat belirleyip açmayın.Yoksa ben de görürsem lafımı yapıştırırım konuya kimse kusura bakmasın.Modlar var.Yazımı silerler isterlerse.Sonuçta pazarlık yapıyoruz şurada...

Son OLARAK.

Fiyat kır ki senden alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnoxViLLeTR -- 30 Ağustos 2012; 2:04:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pusu47

Hocam şöyle bir durum var. Eleştiri olarak algılarsınız veya algılamazsınız, ancak amaç kalp kırmak değil. Yanlış anlamayın sözümü.

Aynen katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: KnoXviLLe87

2 gündür bir alet aradığım için sürekli geziniyorum bu forumda.Gözlemler neticesinde çoğu kişi değil ama bazı kişiler kafalarına göre fiyat veriyor.Piyasa araştırması yapmadan.Daha demin gördüm birisi İ3 caspera 800 tl demişken.(çizksiz tertemiz), diğeri aynı makinanın 8 yerine 6 gb lı olanına fakat i5 işlemciye sahip olan makinaya 845 demiş.Çakallar çıkmış foruma.Ben tabiki de eleştireceğim burada şu fiyat diye.Çünkü ben 2.el almak istiyorum.(uygun bir dille)

Gelellim ana konuya.Buraya yorum yapanlar bilgilendirme amaçlı yapıyorlar.Bir fiyat araştırması yapın öyle konu açın bence.Bu kadar kafanıza göre fiyat belirleyip açmayın.Yoksa ben de görürsem lafımı yapıştırırım konuya kimse kusura bakmasın.Modlar var.Yazımı silerler isterlerse.Sonuçta pazarlık yapıyoruz şurada...

Son OLARAK.

Fiyat kır ki senden alayım.

Bak güzel kardeşim yukarda arkadaşımızın biri yorum yapmış onu tekrar oku ...

Burası ikinci el bölümü mal benim malım o malında bi değeri var benim gözümde Biz insanlara alın diye bas bas bağırmıyoruz benim fiyatımı verebilecek kişi varsa alır ürünü...Bu ikinci elde böyledir Ürünü almışsın 1 gün olmuş ve ertesi günü satıyorsun 2.el diye piyasa fiyatınamı satacaksın ? Elbette ki benim fiyatın farklı olacak..!

Burayada tekrardan yazıyorum ürün hakkında eleştri ve önerilerinizi P.M den yapın kardeşim Üzmeyelim birbirimizi.

Umarım anlatabilmişimdir.!

• dürüst satıcı temiz ürün, hayırlı satışlar
  • Teşekkürler Sağolasn abi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

http://forum.donanimhaber.com/m_65286178/tm.htm

Yorumunuz için teşekkür ediyorum fakat ben arkadaş kadar kullanmadım ürünü ...Yattı

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: komiks

pm

Cevaplandı

• quote:

quote:

pm

Cevaplandı

Cevabına cevap
  • quote:

quote:

quote:

pm

Cevaplandı

Cevabına cevap

Cevabına Çağrı o zaman :)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.