Şimdi Ara

Windows Phone 8'li Samsung Odyssey ve Marco'nun fiyat aralıkları detaylanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  
    Microsoft'un yeni nesil mobil işletim sistemi Windows Phone 8 desteğini arkasına alacak olan Samsung Odyssey (GT-I8750) ile Samsung Marco'nun (GT-I8370) fiyat aralıkları detaylanıyor. Sammobile'ın güvendiği bir kaynağına dayandırdığı bilgilere göre üst segmentte konumlandırılan Odyssey 500 Euro ile 600 Euro arasında, orta segmentte konumlandırılan Marco ise, 350 Euro ile 450 Euro arasında fiyatla tüketicilerle buluşacak.
     
    28 nm üretim teknolojisiyle geliştirilen, 1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm MSM8960 Snapdragon S4 Plus platformundan ve Adreno 225 grafik biriminden güç alması beklenen akıllı telefonlardan Odyssey'in, 4.8-inç boyutunda - 720 x 1280 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekran, 16 GB / 32 GB dahili flash bellek, microSD kart desteği, 1.9 MP ön kamera ve 8 MP ana kameraya ev sahipliği yapacağı öne sürülüyor. Önceki söylentilerde Odyssey'in ekran boyutunun 4.65-inç olacağının vurgulandığını hatırlatalım.
     
    Samsung Marco'nun ise 4.0-inç boyutunda - 480 x 800 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekran, 8 GB dahili flash bellek, microSD kart desteği, 1.9 MP ön kamera ve 5 MP ana kamerayla geleceği iddia edilmekte.
     
    Samsung Odyssey ile Samsung Marco'nun, 2012 yılının son çeyreğine doğru tanıtılması bekleniyor.







  • Adreno 225 ve 600 Euro

    Altin kaplama mi yapiyorlar allah askina elin cinlisi 300 dolara Adreno 320'li telefon yapar bunlar gider nokia'ya ozenirler...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psydia

    Adreno 225 ve 600 Euro Altin kaplama mi yapiyorlar allah askina elin cinlisi 300 dolara Adreno 320li telefon yapar bunlar gider nokiaya ozenirler...


    o bahsettiğin telefon çinde 300$ ülkemizde 1400-1750 arası satılır adım gibi eminim...

  • Eğer amiral gemisi odyssey olacaksa Samsung ağırlığı Android'e verip WP8'i 2. plana atacak demektir ki bu da Nokia'nın önünü açar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: IceRulez

    quote:

    Orijinalden alıntı: Psydia

    Adreno 225 ve 600 Euro Altin kaplama mi yapiyorlar allah askina elin cinlisi 300 dolara Adreno 320li telefon yapar bunlar gider nokiaya ozenirler...


    o bahsettiğin telefon çinde 300$ ülkemizde 1400-1750 arası satılır adım gibi eminim...

    o telefon 600€ ise buraya en aşağı +100 TL harç ile geliyor :D +%5-10 arası da distribütör kar koysa 150- 200 TL daha... telefon işi sakat ya :(




  • Samsung neden androidle devam etmiyor acaba nede olsa onu lider yapan android, wp8de neymiş :)


    <Bu mesaj subminal anlam içermektedir.>
  • Hadi bakalım bu yarışta kim öncelik olacakkk

  • 2008 deki omnia canlanıyor

  • Bakalim wp8 nokiaya ya son kullanicilara yarayacak ve cokca kisinin yuzunu guldurecek mi?

  • Bakalim wp8 nokiaya ya son kullanicilara yarayacak ve cokca kisinin yuzunu guldurecek mi?

  • ltin kaplama mi yapiyorlar allah askina elin

  • Fiyatlandırma WP8'nin lisanlama ücretlerinden kaynaklanıyor olabilir, ayrıca Microsoft'ta müdahale ediyor olabilir, Nokia'ya fiyat avantajı sağlanmak isteniyor olabilir.

  • çok pahalı.

  • Samsung hicbir yazilim gelistiriciyle kotu olmuyor. Bu cihazlar gelecege yatirim WP nin eli guclenirse Samsung agirligi Android'ten alip WP kanadina gecirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows lisans parası istediği için bu fiyattan satılacak. Zaten açık kaynaklı yazılımlara baştan karşı olan bir firma olarak sanki Android hiç yokmuş gibi davranacaklar ve karşılaştırmaları, rekabetleri, reklamları çok büyük oranda Apple odaklı olacak.

    Bu arada ben çok güvenmiyorum bu adamlara ama Adreno 225 ekran kartının directX9 desteği var, işlemcisi de 4 çekirdekli ARM Cortex A9 işlemcilerden daha güçlü.. Bu hesaba göre birkaç sene öncesinin oyunlarını çok rahat bir şekilde directX9 modunda oynayabilme ihtimalimiz var. Böyle bir şey olursa da bugüne kadar Samsung haricinde ekran kartına önem vermeyen, işlemciye abanan Android cephesi hem Apple'dan hem de Microsoft'tan darbe almış olacak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.