Bu d.döküm içinde gecerli arkadaşım vinto modelini direk dışarıdan getririyor burda sadece amblemini yapıştırıyor ama sanırsam manisada eca fabrikayı kurmuştu artık toplama merkezi burda
Taşkafa ve maxfocus kardeş ECA confeo dijital 20,000 lik kombiyi ne kadara alabilirim özel den ikinizde mesaj atmışınız sağolun varolun yeni evim Ümraniye yukarı dudullu tarafında oralara yakın bi yer varsa bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim birde szidekiler bildiğim kadarıyla yoğuşmalı sesinden memnunmusunuz çokmu sesli yoksa normalmi ve confeo dijital emas tan baktım siteye 700 Euro civarı birde montaja ne kadar ödüyoruz vs. vs bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden Teşekkürler
Taşkafa ve maxfocus kardeş ECA confeo dijital 20,000 lik kombiyi ne kadara alabilirim özel den ikinizde mesaj atmışınız sağolun varolun yeni evim Ümraniye yukarı dudullu tarafında oralara yakın bi yer varsa bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim birde szidekiler bildiğim kadarıyla yoğuşmalı sesinden memnunmusunuz çokmu sesli yoksa normalmi ve confeo dijital emas tan baktım siteye 700 Euro civarı birde montaja ne kadar ödüyoruz vs. vs bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden Teşekkürler
Selamlar,
Rica ederim.Faydalı olabildiysek benim için yeterli. ECA konusunda Kartalda Tunçsan var büyük bir ana satıcı, nakitte birazda pazarlıkla iyi fiyat verebilirler. Bunun dışında petek, vana ısınma konusunda her türlü malzemeyi satarlar.Ben şubat ayı oratalarında 2080 ytl ye kdv içinde nakit ECA confeo premix 30KW yoğuşmalı aldım.Ama şimdi kur artışyla bu fiyata dışarda 24kw sını veriyorlar, şu an Tunçsanda ne kadar bilmiyorum. ECA standart vanalar 6,5 ytl, termositatikler 27 ytl, ECA pkkp22 H:60 panelde mt. si 85 YTL civarındaydı. Montaj için 150-200 ytl arası fiyat söylerler. Size yakın bir ECA servisine yaptırabilirsiniz. Yoğuşmalıların öyle rahatsız edici bir sesi yok, yüksek devirde iken biraz hissediliyor.Ama benim eski kombi fansız bacalı olduğu için çok sessizdi. http://www.tuncsanas.com.tr/index.asp
P4 Q6600 2.4 GHZ (Zalman 7700CU ile 3.53GHz) - 2*1 GB KINGSTON HYPER X 9600 DDR2 1200 MHZ DUAL - 2* 400 GB SEAGATE SATA2 16MB CACHE NCQ RAID 0 - 2* SAPPHIRE 3870 GDDR4 512MB CROSSFIRE - GIGABYTE DSR4 48X + 2* LG DVD-RW + SKYSTAR DIGITAL TV KART + 22" SAMSUNG BW22 DVI + 22" VİEWSONIC HD + THERMALTAKE ARMOR VA8000BWS + ENERMAX GALAXY XXX 1000 W PSU + TUNÇMATİK 2500 kVa (1,5 kW) + LOGITECH KABLOSUZ SET + LOGITECH 2+1 + ZOOM 6X ADSL WIRELESS MODEM + XP PRO SP3 + 2005 C-MAX TREND TDCI + 2007 YENİ CORSA CDTI
Bu d.döküm içinde gecerli arkadaşım vinto modelini direk dışarıdan getririyor burda sadece amblemini yapıştırıyor ama sanırsam manisada eca fabrikayı kurmuştu artık toplama merkezi burda.
Selamlar,
Zaten fasoncu kim yok ki. ECA Manisadaki tesiste, vestel ve bosch için fason üretimde yapıyor. Confeo serisi Pendikteki tesiste üretiliyor. Emas vakıf kuruluşu olduğu için Tübitaktan Arge desteği alıyor. Ayrıca Avrupanın belli tutara kadar hibe olarak verilen Ar-ge fonlarından yararlanıyorlar. Artık bu ne derece avantaj zaman gösterecek. Ben şu an ECA dan memnunum, servis duymasın ama, içini açtım ve bir çok yerinide dışardan inceledim.Kullanılan ürünlerin markalarına bakınca oldukça kaliteli ürünler kullanılmış Ana ısı ve yoğuşma eşanjörü yapısı viessman vitodens 100w modeline benziyor, aslında sanki bu ürünü kopyalamışlar gibi geldi, zaten viessmann merkezide gebzede, tübitak ar-ge merkezine yakın, uğraşmaya gerek görmemiş olabilirler Elektronik devresi daha iyi olabilirmiş, ama yeterli, bence fiyat performans olarak oldukça uygun bir ürün Yinede kalitesini en az üç seneden sonra göstereceğini düşünüyorum.
P4 Q6600 2.4 GHZ (Zalman 7700CU ile 3.53GHz) - 2*1 GB KINGSTON HYPER X 9600 DDR2 1200 MHZ DUAL - 2* 400 GB SEAGATE SATA2 16MB CACHE NCQ RAID 0 - 2* SAPPHIRE 3870 GDDR4 512MB CROSSFIRE - GIGABYTE DSR4 48X + 2* LG DVD-RW + SKYSTAR DIGITAL TV KART + 22" SAMSUNG BW22 DVI + 22" VİEWSONIC HD + THERMALTAKE ARMOR VA8000BWS + ENERMAX GALAXY XXX 1000 W PSU + TUNÇMATİK 2500 kVa (1,5 kW) + LOGITECH KABLOSUZ SET + LOGITECH 2+1 + ZOOM 6X ADSL WIRELESS MODEM + XP PRO SP3 + 2005 C-MAX TREND TDCI + 2007 YENİ CORSA CDTI
[ [size=1]Arkadaşım nerde buldun 1.050 YTL ye güvenilir bir yermi spotmu?haber verirmisin. Bu arada sağol maxfocus kardeşim zaman ayırdığın için [/quote]
Ben kombi aldım soba aldım hermetik şofben aldım bu spotçudan ehrhangi bir sorunla karşılaşmadım ama yinede dikkatli olmak lazım malı al parayı sonra ver
Soru sorma CALORA fiyatını CONFEO diye veriyor olmayasın ?...İkisi farklı kombi.. Birde aldım dedigin zaman ne zamandı ? Hangi tarih ?....USD ve EURO yükseliyor...Biliyorsun.......Saygılarımla... BU GÜN CONFEO DİJİTAL 20.650 KCAL 1200 LİRA...PEŞİN NAKİT.... kdv dahil baca seti dahil::::: pİYASAYA MAL YETİŞTİREMİYORLAR....Maşallah.....Maşallah....Zeytinburnu 6795953 Ümraniye 4208598 Buralarda çok az mevcut....yetişen alıyor.muş...saygılarımla......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 25 Nisan 2008; 18:12:08 >
1050 fiyata neler dahil standart baca dirseği ve bacası ile alt bağlantı seti bunlar benim aldığım yoğuşmalıda standarttı. Spotçularda en dikkat edilecek hususlardan biridir bu.Kombi tamamda bu stardartta olaması gerekenler İçinden çıkmazsa 1050 olur size misal 1300 ytl bu kısmınıda bir araştırın.
Arkadaşım yukarıda yazdıgım kombi calora değil confeo .1050 ytl calora serisi ise 980.00 ytl su anda bu arada baca dirseği ve borusu alt tarafındaki bakır boruları da dahil bu fiyata bilginize ama piyasa spot oldugu için anında aldın aldın almadın yarın kalmaz adamın elinde
Soru sorma CALORA fiyatını CONFEO diye veriyor olmayasın ?...İkisi farklı kombi.. Birde aldım dedigin zaman ne zamandı ? Hangi tarih ?....USD ve EURO yükseliyor...Biliyorsun.......Saygılarımla... BU GÜN CONFEO DİJİTAL 20.650 KCAL 1200 LİRA...PEŞİN NAKİT.... kdv dahil baca seti dahil::::: pİYASAYA MAL YETİŞTİREMİYORLAR....Maşallah.....Maşallah....Zeytinburnu 6795953 Ümraniye 4208598 Buralarda çok az mevcut....yetişen alıyor.muş...saygılarımla......
Yardımların için teşekkürler. yarın bi araştırayım vakit bulursam
Yazdıklarına göre cevap yazayım...Yazın kombi ihtiyacın yok. Sıcak suyu lpg li sofbenden saglıyorsun. 6 ay için kombiyi lpg ile kullanıp sıcak su elde etmenin mantıgı yok. Şimdiki halde devam et. 6 ay sonra dogalgazı eve alıp kombiye ve ocaga bagla işi bitir...Ayrıca lpg dogalgaza göre çok daha pahalıya geliyor...Masrafın 6 ayla sınırlı ise boşa giden para olacak...Saygılarımla....
Selamlar,
Taşkafa arkadaşımızın dedikleri bunun dışında kombiyi ambalajında saklarsanız, yetkili servisine montaj yaptırdığınızda garanti montajın yapıldığı tarihten başlayacağı içinde 6-7 ay garanti süresini kazanmış olursunuz. LPG nin maliyetini 1-2 sayfa önce bir arkadaşa detaylı olarak yapmıştım, Doğal gaza göre 4 katı maliyeti var.
Kombinin garantisi " montajın yapıldığı tarihten " başlamaz. Garanti kombinin servisi tarafından hizmete açıldığı zaman başlar.
Bu d.döküm içinde gecerli arkadaşım vinto modelini direk dışarıdan getririyor burda sadece amblemini yapıştırıyor ama sanırsam manisada eca fabrikayı kurmuştu artık toplama merkezi burda.
Selamlar,
Zaten fasoncu kim yok ki. ECA Manisadaki tesiste, vestel ve bosch için fason üretimde yapıyor. Confeo serisi Pendikteki tesiste üretiliyor. Emas vakıf kuruluşu olduğu için Tübitaktan Arge desteği alıyor. Ayrıca Avrupanın belli tutara kadar hibe olarak verilen Ar-ge fonlarından yararlanıyorlar. Artık bu ne derece avantaj zaman gösterecek. Ben şu an ECA dan memnunum, servis duymasın ama, içini açtım ve bir çok yerinide dışardan inceledim.Kullanılan ürünlerin markalarına bakınca oldukça kaliteli ürünler kullan