Şimdi Ara

Exynos 4 Quad platformlu Lenovo IdeaPhone K860 görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

    Akıllı telefon ve tablet üreticisi Lenovo'nun dört çekirdekli işlemciye sahip ilk akıllı telefonu IdeaPhone K860, Çin merkezli internet sitelerinde görüntülendi.


     

    Çok yakında Lenovo tarafından resmiyet kazandırılacağı tahmin edilen ve kısa süre önce NenaMark2 test sonuçları internette paylaşılan IdeaPhone K860'a, elimize ulaşan bilgilere göre Samsung Electronics'in 1.4 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Exynos 4 Quad platformu (ARM Cortex-A9 tabanlı), ARM Mali-400 MP4 grafik birimi, 1 GB RAM ve Android 4.0 ''Ice Cream Sandwich'' mobil işletim sistemi hayat verecek. 


     

    5.0-inç (~12.7 cm) boyutunda ve 720 x 1280 piksel (HD) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekran ile donatılan akıllı telefonun ön yüzünde 2 megapiksel kamera, arka yüzünde ise Full HD video kaydı yapabilen 8 megapiksel kamera bulunuyor. Ana kameraya, loş mekanlarda çekim için LED flaş eşlik ediyor.


     

    Depolama kapasitesi microSD kartlar aracılığıyla arttırılabileceği söylenen akıllı telefonun bataryasının ise 2250 mAh değerinde olacağı belirtiliyor. IdeaPhone K860'ın Çin pazarı dışında çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor.


     




     










  • ön değilde arka tasarım hoş duruyor (öne kötü demiyorum ama bunların hepside s2 çakması ön tasarım olarak) (:

  • Launcher cok iyi.keşke samsung biraz yazilima onem verse

  • Ön kısmı pek beğenmedim ama yan taraflardaki metal kısım ve tuşlar tasarımı güzelleştirmiş. Ancak ekran dışında kalan bölüm biraz büyük gibi, normalde pek sıkıntı değil ancak ekran 5 inç olunca kasayı fazla büyütmemekte fayda var, 5,3 inçlik ekranlı Note'un kasa boşluğu daha az sanki. Belki de ilk bakışta bana öyle geldi telefonun ölçülerini bilmeden kesin yorum yapmak doğru olmaz. Ekranını göz önüne aldığımızda bataryası kabul edilebilecek düzeyde, donanımı da iyi. Rekabetçi bir fiyatla global piyasaya açılırsa başarılı olabilir aslında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enaz3posta

    Launcher cok iyi.keşke samsung biraz yazilima onem verse


    TouchWiz olmazsa bende kolay kolay android kullanmam.
    sayfanın başından sonuna jet gibi gitmek harika bi düsünce.
    TouchWiz olan şeyleri bir ios de yapabilmek için yaklaşık 15 20 tane tweak yüklemeniz lazım oda dert çakışmalar falan filan.
    Adamlar stok koymuşlar fazlasıda war daha nediyem.
    beğenmemek için hiç sebebeb yok bence.

  • Lenovo ürünleri kullanmak bağımlılık yapıyor. Bu üründe eminim ki diğer ürünleri kadar mükemmeldir. Ancak ülkemizde gidip incelemek pek çok lenovo ürünü için imkansız.

  • Lenovo notebook yapsın o sektörde gayet başarılı bu işlere girmesin diyeceğim de girmiş bile.Bu arada 5 inç çok büyük

  • Lenovo için iyi bir adım çünkü yaptığı telefon doğrudan 2013 e hitap ediyor tasarım olarak da iyi bir başlangıç ayrıca yerel çin üretici bir firma olması da fiyatlara yansıyacaktır diye düşünüyorum.Bilgisayarlarda eşit donanımlı iki bilgisayar arasından lenovo hep daha ucuzdur aynı zamanda kalitelidir de aynı şeyi lenovonun telefonları için de bekliyorum

  • Bir SONY değil (TASARIMI)

  • Özel bi anlaşma var herhalde yada aynı yerle dealer anlaşması yapmışlar. Büyün parçalar aynı kalıptan çıkmış gibi kutusuna kadar.

  • Bu mali400 eskimedi mi ?

  • Tasarımını beğenmedim :D ama özellikleri süper, fiyatına bakıcaz artık :D 1000TL gibi olursa ve TR ye gelirse alınır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.