Şimdi Ara

Samsung Galaxy S III için Android 4.1.1 Jelly Bean versiyonlu test yazılımı internette yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj









  • Samsung'un bu ay sonunda dağıtımını gerçekleştirmesi beklenen Galaxy S3 için Jelly Bean sürümü güncellemesinin ilk somut delili ortaya çıktı. Sammobile sitesi I9300 için hazırlanan test yazılımını internette yayınladı.

     

    31 Temmuz tarihli Firmware, I9300XXDLG4 yapı numarası ve Android 4.1.1 işletim sistemi versiyonuna sahip. Test yazılımı olduğu ve resmi bir güncelleme olarak paketlenmediği için yüklenmesi halinde garantiyi bozacağı altı çizilerek belirtilmiş. Bu yüzden dosya ve yükleme detaylarını paylaşmayacağız. Daha önce resmi olmayan yazılımlar yükleyerek tecrübe edinmiş kullanıcıların denemesi tavsiye ediliyor.

     

    Kullanıcı arayüzünde herhangi bir değişiklik yapılmadığı için genel olarak görünümün Ice Cream Sandwich'ten farklı olmadığını söyleyebilirsiniz. Jelly Bean'e eşlik eden yeni uyarı çubuğu ve arama motoru tabanlı dijital asistan hizmeti Google Now'ı test yazılımında tecrübe edebiliyorsunuz. Bununla birlikte yeni canlı duvar kağıtları, uykuda ve güvenli mod seçenekleri eklenmiş. Ancak bu modların test yazılımına özel olarak açık bırakıldığı tahmin ediliyor.

     

    Android platformunun en hızlı ve en güvenli versiyonu olduğu yapılan analizler sonucu doğrulanan Jelly Bean için sabırsızlanan kullanıcılara ki hafta daha bekleyip resmi sürümü yüklemeleri tavsiyesinde bulunan Sammobile, Kies üzerinden ve OTA aracılığıyla son sürüm yükseltmeye ay sonunda erişebileceğimini öne sürüyor. Eğer iddia edildiği tarihte güncelleme dağıtılmaya başlarsa Samsung, yeni işletim sistemi sürümünü kaynak kodlar yayınlandıktan sonra yaklaşık bir buçuk ayda port etmiş olacak. Android 4.0 ICS için aylarca beklediğimizi göz önünde bulundurduğumuzda Google'ın son düzenlemeleriyle güncellemelerde yaşanan gecikmeleri sona erdirdiğini söyleyebiliriz.

     

    Test yazılımıyla alakalı daha fazla detay için kaynak bağlantısını ziyaret edebilir ya da aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. 

     








  • galaxy s2 için yeni güncelleme gelecek mi

  • HTC One X için her türlü inceleme yapılan bir sitede S III ün 4.1.1 jelly bean beta sürümünde bile ilk çıktığı gün kurulup incelenmeliydi ...

    shiftdelete.net editörleri hiç üşenmemiş yüklemiş beta bile olsa video ile nelerin farklı olduğunu göstermişler...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: aceleciburak

    HTC One X için her türlü inceleme yapılan bir sitede S III ün 4.1.1 jelly bean beta sürümünde bile ilk çıktığı gün kurulup incelenmeliydi ...

    shiftdelete.net editörleri hiç üşenmemiş yüklemiş beta bile olsa video ile nelerin farklı olduğunu göstermişler...

    Sdn ile dhyi bu konuda kıyaslamak sdnye ayıptır.Bu konuda sdnin rakibi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aha benim gibi sdn ciler de varmış burada :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: emiLL

    quote:

    Orijinalden alıntı: aceleciburakHTC One X için her türlü inceleme yapılan bir sitede S III ün 4.1.1 jelly bean beta sürümünde bile ilk çıktığı gün kurulup incelenmeliydi ... shiftdelete.net editörleri hiç üşenmemiş yüklemiş beta bile olsa video ile nelerin farklı olduğunu göstermişler...
    Sdn ile dhyi bu konuda kıyaslamak sdnye ayıptır.Bu konuda sdnin rakibi yok
    Evet yok.Bu haberi yayınladığı an direk telefona yükleyip incelemesini yaptılar:)

  • Bu tarz siteler hepimiz için var. Eleştirileriniz tamam da bir başka siteyi överek bu siteyi kötülemeniz kötü bir davranış.

    Bende Donanım haberi beğeniyorum bunu yarışını mı yapalım şimdi. Uyarın, eleştirin ama eleştiriler yapıcı olmalı yıkıcı değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: floydrose

    Bu tarz siteler hepimiz için var. Eleştirileriniz tamam da bir başka siteyi överek bu siteyi kötülemeniz kötü bir davranış.

    Bende Donanım haberi beğeniyorum bunu yarışını mı yapalım şimdi. Uyarın, eleştirin ama eleştiriler yapıcı olmalı yıkıcı değil.

    uyarıp eleştiriyoruz cevap veren amiyane tabirle ipleyen yok ki bazı mesajlarımda yazıyorum AMD Trinity Mobile APU incelemesi nerde diye ses yok bundan 1 ay önce mail atıldı inceleme yayımlanacak diye yok hala bişi ama amaç başka şimdi yeni konsepte geçecekler ellerinde incelenecek bişi olması lazım sırf yeni konsept olacak diye incelemeler gecikiyor...

    bi düşünün Galaxy Nexus 4.1.1 li güncelleştirmeyi Haftanın menüsünde çok istendi diye incelediler normalde pek düşünmüyorlardı...

    Nexus 7 incelemesi nerede bu zamandır ses seda yok ama Teknoseyir'de 1 hafta önce incelendi öyle yada böyle ... ( Asustan envayi çeşit donanım geliyor bir Nexus 7 mi gelemiyor )


    HTC için onlarca inceleme yapıpta bu tarz incelemeleri geciktirmekle bence eleştirileri hakediyorlar isterseler forumdan uzaklaştırsınlar hatta üyeliğimi bile silsinler incelenecek o kadar çok şey varken işe yaramaz incelemelerle zamanı geçiriyorlar ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceleciburak -- 17 Ağustos 2012; 4:39:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: floydrose

    Bu tarz siteler hepimiz için var. Eleştirileriniz tamam da bir başka siteyi överek bu siteyi kötülemeniz kötü bir davranış.Bende Donanım haberi beğeniyorum bunu yarışını mı yapalım şimdi. Uyarın, eleştirin ama eleştiriler yapıcı olmalı yıkıcı değil.


    Olaya nerden baktigina gore degisir yapici veya yikici oldugu. Bana gore yapici bir elestri. Burada DH'ye atilan tas, taraf tutmayi birakmalisiniz artik, objektif ve esit olmalisiniz anlaminda. Kaldi ki haklidirlar sonuna kadar. Surekli bir taraf tutma, marka takintisi icerisinde editorler. Bir markaya 5 dakika incelemeyi cok gorurlerken, baska bir markanin cok gereksiz, sacma sapan urununu incelemeye yarim saatten fazla ayirabiliyorlar!..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmedaltair

    Aha benim gibi sdn ciler de varmış burada :D

    sasilacak bisey yok. Çoğumuz bicok foruma uyeyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elestiriler hakli olsada donanimhaberin incelemeleri cok daha profesyonel,akici samimi ve incelrmelerde 'kasmayan' editorlere sahip

  • Yine konu kaymis burda konu galaxy s3 4.1.1 guncellemesi



    4.1.1 googlenin en iyi yaptigi sey olacak stabiliteyi yaptilar bide maketi duzenleseler tammdir bu is

  • Sdn daha fazla inceleme yapıo daha erken haber yapıo ama dh deki tadı alamıyorum burda 30 dk lik bi incelemeyi izliyorum ama orda 5 dk de sıkılıp sarıyorum :)

  • DH editörlerinden rica ediyorum birisi Samsung'a bada güncellemelerinin ne durumda olduğunu sorabilir mi? Bizede en azından TW'nin yeni sürümünü felan verseler bari.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 17 Ağustos 2012; 9:39:50 >
  • Yabanci sitelerde hizlanma olmadigi konusunda seyler yazilmis ne derece dogru

  • Bana hala takımlara var ve baya yavaş gibi geldi

  • Şu telefona bitiyorum ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1907

    DH editörlerinden rica ediyorum birisi Samsung'a bada güncellemelerinin ne durumda olduğunu sorabilir mi? Bizede en azından TW'nin yeni sürümünü felan verseler bari.

    Kardeş varsayalımki bada 2.3 çıkardı sistem güncelledi eline ne geçecek
    Doğru dürüst bitane oyun bitane uygulama yok. sistem güncelense ne olur güncellenmese ne olur
    Samsung androidin ilk zamnlarında androide güvenmedi kendini güvenceye almak için badayı geliştirdi ama android beklemediklerinden daha hızlı gelişti ben bu şekilde düşünüyorum.
    Sana bi tavsiye o teli satabilirsen sat android al



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 17 Ağustos 2012; 12:36:13 >
  • Valla işimiz yok, telefon incelemesi izleyip duruyoruz

  • Alın bir nokia 3310 kullanın yok jelibon muş badaymış vadaymış saçma sapan boş işler !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 17 Ağustos 2012; 14:13:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.