Şimdi Ara

EA: 'Valve ile Aramızda Bir Kavga Yok'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Electronic Arts'ın bazı oyunlarını Valve'in dijital satış platformu Steam'den çekip Origin'e özel olarak yayınlaması, iki firma arasında olası bir kavgayı da akıllara getirmişti. Fakat EA'den Peter Moore'un dediğine göre iki firma arasında bir kavga yok.

Yaptığı açıklamada Moore, "Valve ile aramızda herhangi bir kavga yok. Gabe Newell hepimizin sevdiği bir dost. EA olarak Portal 2 ve Left 4 Dead'in dağıtımcılığını üstlendiğimizden dolayı da halen mutluyuz." sözlerini söyledi.

Bazı oyunların Steam üzerinden çekilmesi adına ise Moore, "Valve'in Steam için oyun yayınlamak isteyen firmalara sunduğu bazı kuralları var. Bu kurallar da bizim yayınladığımız birkaç oyuna uymuyordu. Yani arada herhangi bir tartışma yok, Valve'in kuralları doğrultusunda oyunlarımız Steam'den çekildi." eklemesini yaptı.

• Valve EA'i döver

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • biri yav hehe gifini koysun bulamadım

• Bütün oyunlarınız mı bu kurallara uymuyor be adam?
  • Tabi, onun için BF3 Steam'de yok.

• Yok bir de utanmadan Valve oyunlarına da sataşsaydın.
  • Herkes kendi çöplüğünde ötüyor bu kadar basit Steam'in indirim kampanya kuralları muhtemelen EA'nin hoşuna gitmemiştir. Aynı zamanda kendilerinin hakim olduğu bir ortam yaratmak istemişlerdir. Origin bu yüzden kuruldu zaten.
  • saçma sapan yorum yapmışınız ea yı kim döver lan :D bi rockstar başa baş gidebilir onunla o akdar

• quote:

Orijinalden alıntı: musta2

saçma sapan yorum yapmışınız ea yı kim döver lan :D bi rockstar başa baş gidebilir onunla o akdar

Bu yorumu görmemiş sayıyorum. Valve PC oyunculuğunu tekeline almış durumda. Steam'de satılmayan kaç PC oyunu var say bakayım?
  • quote:

saçma sapan yorum yapmışınız ea yı kim döver lan :D bi rockstar başa baş gidebilir onunla o akdar

ea ne ya valve'ın yanında. ea kimmiş.
  • Valve'in kuralları doğrultusunda oyunlarımız Steam'den çekildi.

nedir ya adam kaç kere gelin anlaşma yapalım diye söylendi çıktı sitelerde adam her türlü anlaşmaya hazır ama işte aç gözlülük başka

• valve ez yı ezermi neymiş bu valve ilk sizden duyuyorum zaten 3 kişi biliyor burda yorum yapmışlar ilk sizdem duydum daha valve yi neymiş bu program :D

• sonuç valve yi hiç duymamıştım o ne da neymiş :D

• Valve yi hiç duymadıysan boşver, fifa 2005 e devam kankaa

iey sıports tına geym.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Junbergov -- 17 Ağustos 2012; 13:00:09 >
  • R* alır
  • valve yi duymadım ama o kadar da cahil dedğilim :D iey sıports tına geym çok gülcemi getirdi :D

• quote:

valve yi duymadım ama o kadar da cahil dedğilim :D iey sıports tına geym çok gülcemi getirdi :D

Bence sen, bilgisayarın kasasını yan yatırarak kendinle birlikte camdan dışarı at.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

quote:

valve yi duymadım ama o kadar da cahil dedğilim :D iey sıports tına geym çok gülcemi getirdi :D

Bence sen, bilgisayarın kasasını yan yatırarak kendinle birlikte camdan dışarı at.

Bence bilgisayar kasasını halatla ayağına bağlayıp boğaz köprüsünden atlasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.