Şimdi Ara

===> \\\ Xiaomi Mi2 ve Mi3 4 Çekirdekli 2GB Ramli Canavar (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
65
Favori
253.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tablet ve telefon alarak anasını ağlattınız kuralların.Bir arada sporcu gıdaları ve kozmetik ürünlerinde böyle abarttılar yasaklandı.Şimdi telefon ve tablet almayı bırak alanlar hakkında eğer gümrüğe yakalanırsada adli işlem başlatılacak.
  • ben gümrük müşaviri arkadaşlara söylemeden 1 Şubat tarihini söylediler, bu tarihten sonra herşey hayal olacak desenize..keşke biraz daha uzatsalardı bu tarihi.
  • öyle birşey olamaz.Bir kere arada mal alışverişinin oldugu ıspatlanamaz....Peki benim haberim olmadan biri bana yurtdışından birşey gönderdi benim sorumlulugum ne??? yada bırıdı yurt dışından benım adımı ve adres bilgilerimi vererek birşey gönderdi ve gumrukte yakalandı benım ne sorumlulugum olacak??*
  • quote:

Orijinalden alıntı: guapon

öyle birşey olamaz.Bir kere arada mal alışverişinin oldugu ıspatlanamaz....Peki benim haberim olmadan biri bana yurtdışından birşey gönderdi benim sorumlulugum ne??? yada bırıdı yurt dışından benım adımı ve adres bilgilerimi vererek birşey gönderdi ve gumrukte yakalandı benım ne sorumlulugum olacak??*

çok mantıklı olabilir arkadaşın birine gıcık oldum diyelim aliexpressten sipariş veriyorum on dolara da telefon var hani ya. direk adresine göndertiyorum
    ne dersiniz.
  • ayrıca yeni gümrük mevzuatı diye birşey yok sallamayın..zaten gecen sene yeni kanun cıktı.....o yeni mevzuat hangisiymiş ne zaman kabul edilmiş....O arkadaşın 2013 yılında oldugumuzu unuttu herhalde :)
  • quote:

ayrıca yeni gümrük mevzuatı diye birşey yok sallamayın..zaten gecen sene yeni kanun cıktı.....o yeni mevzuat hangisiymiş ne zaman kabul edilmiş....O arkadaşın 2013 yılında oldugumuzu unuttu herhalde :)

abi her kafadan bir ses off beeee
  • quote:

öyle birşey olamaz.Bir kere arada mal alışverişinin oldugu ıspatlanamaz....Peki benim haberim olmadan biri bana yurtdışından birşey gönderdi benim sorumlulugum ne??? yada bırıdı yurt dışından benım adımı ve adres bilgilerimi vererek birşey gönderdi ve gumrukte yakalandı benım ne sorumlulugum olacak??*

ispat hukuku diye birsey var. Adli makamlarda sana atılan atılı suçu ispatlamakla yükümlüler. Bunu ispatlamak için karşı tarafa para gönderen banka hesapları vs, bilgisayar ip ve mac adresleri kontrol edilir. Hiç bir yabancı veresiye mal göndermez. Bir şekilde bunu ispat etmeye çalışırlar ve inan devlet isterse uçan kuşu yakalar, deve yükünü salar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuher

quote:

ispat hukuku diye birsey var. Adli makamlarda sana atılan atılı suçu ispatlamakla yükümlüler. Bunu ispatlamak için karşı tarafa para gönderen banka hesapları vs, bilgisayar ip ve mac adresleri kontrol edilir. Hiç bir yabancı veresiye mal göndermez. Bir şekilde bunu ispat etmeye çalışırlar ve inan devlet isterse uçan kuşu yakalar, deve yükünü salar...

az biraz hukuk bılgımız var cok sukur..daha twitterdan milletin yaptığı hakaret davalarında bıle kullanıcı bilgilerini yurt dışından alamayan devlet gidip sahsın hesap bilgilerini hesap hareketlerinimi alacak.....:)

• yada ben arkadaşıma yurtdısına para gonderırım o benım yerime cınlıden alır cınlı dırek bana gönderir ..e noldu :) gelde ıspatla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 10 Ocak 2013; 21:18:32 >
  • quote:

Ben dillendirmek istemedim ama oldukça haklısınız. Böyle bir şeyde postanın bana ait olduğunu ispat etmeleri gerekir. Yurtdışından bana posta gönderen insan bizim kanunlarımıza tabi değil ki devlet ona yaptırım uygulasın, ondan evrak istesin. Sizin adınıza birisi pek ala yurtdışından posta gönderebilir.
    Ayrıca yeni gümrük mevzuatı ile ilgili bir şeyler bulamadım ben. Link vs varsa verin, okuyalım bi bizi neler bekliyor.
  • quote:

quote:

yada cinli yang benım arkadaşım ...paraya ihtiyacı oldu gönderdim....ama bana kargoyu onun arkadaşı chakı chan gönderdi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: burhanezidane

quote:

Orijinalden alıntı: neoAyhan

quote:

Orijinalden alıntı: burhanezidane

quote:

Orijinalden alıntı: galata80

şu cep telefonu alacağım hangi siteden alayım diyen arkadaşlara gel burdan al,olmadı burdan al demek o soruyu soran arkadaşı bile bile kandırmak anlamına geliyor adamın hem parası gitti hem de durduk yere kendini sıkıntıya soktu neymiş 2 gb ramli 720 p ekranlı telefonum olacak değermi,dünyada teknolojiyi bu kadar çok sevipte teknoloji adına hiçbirşey üretmeyen bir ülke olmaz,yap burda 2 gb ramlı 720p ekranlı bir cep telefonu sat,millet bilgisayarın başında geldimi,gelecekmi,neoldu takıldı galiba paranoya olacak dünyada bu şekilde parasıyla alışveriş yapan millet varmıdır bence yoktur çünkü gerçekten böyle bişeyi yapmak için saplantılı olmak lazım o benim olmalı olmassa gitsin param yine isterim sağlıklı bir kafanının yapacağı işler değil sağlıklı biri cep telefonu getirtmek yasak diyip evde çayını yudumlar..

arkadaşım yazdıklarını bi kendin okur musun? sorun çıkana kadar hiç birşey demiyordun da şimdi neden kahin kesildin milletin başına. şimdi biz senin için vay be ne akıllı adam mı demeliyiz. yok telefon yapınmis. sedat duydun de mi yarın tornayı lehimi al başlayalım bu işe . yok akıllı adam çay içermiş başka millet var miymiş bizden başka. arkadaşım senin dünyan dar olabilir ama bütün milletler yapıyor bu işi. ayrıca sen çok akıllı hissediyorsan kendini çözümün varsa söyle yoksa da millete salak demeyi bırak akbabalar gibi.

aman hocam ya gücüm kalmadı kimseye laf yetiştirmeye. artık ne diim. paramı alabilirsem en iyisi bu olacak benim için

dostum ben mail attım yorum da yazdım xiaomi sayfasına. elimden de bu gelir. ayrıca gümrükten bir arkadaş ile görüştüm. senin tel cevizlibağ da mı? arkadaş havaalanında çalışıyor ona sordum. dilekçe versin dedi. işe yarar mi bilmiyorum ? başka da yapabileceğimiz birşey var mı bilmiyorum. inşallah paranı en yakın zamanda alırsın.

şu anda satıcı ürünü geri çekecek en son öyle demişti. umarım sorun olmaz da kurtulurum bu beladan ya. telden nefret etmeye başladım neredeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

Ben dillendirmek istemedim ama oldukça haklısınız. Böyle bir şeyde postanın bana ait olduğunu ispat etmeleri gerekir. Yurtdışından bana posta gönderen insan bizim kanunlarımıza tabi değil ki devlet ona yaptırım uygulasın, ondan evrak istesin. Sizin adınıza birisi pek ala yurtdışından posta gönderebilir.
    Ayrıca yeni gümrük mevzuatı ile ilgili bir şeyler bulamadım ben. Link vs varsa verin, okuyalım bi bizi neler bekliyor.

yeni gümrük mevzuatı yok ki bulasın...O arkadaş işkembeden sallamış....

• benim tanıdığım bir atsubay vardı, sürekli telefon getirip sanalpazarda satardı. bir gun maliyeciler kapısıni çaldılar, evinde kaçak bir kac tane kayitsız telefon buldular ve atsubay arkadaş hem yüklü miktarda para cezası ödedi hemde mesleğinden oldu.

özellikle bu telefon işini ticarete dönüştüren arkadaşlar biraz daha düşünsün derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19,08,2011

benim tanıdığım bir atsubay vardı, sürekli telefon getirip sanalpazarda satardı. bir gun maliyeciler kapısıni çaldılar, evinde kaçak bir kac tane kayitsız telefon buldular ve atsubay arkadaş hem yüklü miktarda para cezası ödedi hemde mesleğinden oldu.

özellikle bu telefon işini ticarete dönüştüren arkadaşlar biraz daha düşünsün derim..

Yeni gümrük mevzuatı ile ilgili somut bir şeyler paylaşılmadığı sürece ben bu işin altında ard niyet ararım. Kimse kusura bakmasın. İlk fırsatta da avukat hocama soracağım.
  • maşallah nuher arkadaş ve 19,08,2011 arkadaş butun telefon forumlarına aynı şeyleri yapıştırmıssınız ikinizde garip......
  • quote:

maşallah nuher arkadaş ve 19,08,2011 arkadaş butun telefon forumlarına aynı şeyleri yapıştırmıssınız ikinizde garip......

evet 2 sı tum forumlarda karsılıklı yazısıyor garıp kokular gelıyor burnuma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

maşallah nuher arkadaş ve 19,08,2011 arkadaş butun telefon forumlarına aynı şeyleri yapıştırmıssınız ikinizde garip......

Sen niye bu kadar kıvranıyorsun onu anlamadım. Bende memnun değilim bu işten. Sende maşallah bayağı karlı satış yapıyorsün sahibinden.com, sanalpazar maşallah Allah bereket versin

http://www.sanalpazar.com/Umi-X1-Mtk6577-Android-4.0-4.5-1280720-Ips-8mp__isp5802720

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuher -- 10 Ocak 2013; 21:41:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Sen niye bu kadar kıvranıyorsun onu anlamadım. Bende memnun değilim bu işten. Sende maşallah bayağı karlı satış yapıyorsün sahibinden.com, sanalpazar maşallah Allah bereket versin

http://www.sanalpazar.com/Umi-X1-Mtk6577-Android-4.0-4.5-1280720-Ips-8mp__isp5802720

eyvallah sağolasında zaten ben bu linki burada paylaştım elimde fazlada 2 telefon oldugunu ve sattıgımı....Senin memnun olmadıgın belli zaten....Bir link daha vereyim istersen bak bir telefon daha var satıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guapon -- 10 Ocak 2013; 21:47:17 >

• Sanalpazar'dan telefon satıyor olmanın bununla ne alakası var onu anlayamadım. Halen somut bir şey koyamadınız ortaya yeni gümrük mevzuatı ile ilgili. SP'dan bende çeşitli ürünler satıyorum, sattım da.
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.