Şimdi Ara

Satılık Zalman NC 3000 17' Laptop Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Yaklaşık 1 ay önce aldığım NC 3000 modelli laptop soğutucusunu satıyorum. Sebebi yurt dışından gelecek olan yakınıma Türkiye'de olmayan başka bir soğutucu siparişi vermemdir. Kendi soğutucumu Vatan Bilgisayar'dan aldım, faturası ve kutusu mevcuttur, herhangi bir çizik vuruk kırık ya da en ufak bir problem yoktur. 17.3" olan laptopta herhangi bir sıkıntı yaşatmıyor, daha ufak ebatlı laptoplar için de uygundur. Bir bilene danışın, bu işin en iyisi Zalman'dır diyebilirim. İki alt modelini yaklaşık 5-6 sene kullanmışlığım vardır.

Ürün budur, şu an indirimli fiyatı 135 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-nc3000-zm-nc3000-notebook-sogutucusu-siyah-(3-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=46879

Ben ürünüme 100 TL istiyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 20 Ağustos 2012; 11:31:22 >

• Bu da laptop soğutucusu sıralaması, en iyi 10 soğutucuyu seçmişler. Bence benim sattığım soğutucu bu ecnebi sitesinde birinci olsa da asıl birinci o listede ikinci olan Cooler Master Storm'dur, sattığım ürün diye düşüncelerimi zımparalamayayım.

http://www.squidoo.com/top-10-laptop-coolers

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 19 Ağustos 2012; 23:08:09 >
  • bende güzel bir soğutucu alayım diyorum fakat bir karar veremedim. İncelemelere pek güvenmem kullanıcı bilgileri daha önemlidir her zaman benim için. 100 TL Ye kadar düşünüyorum. Bu arada da mesajım bulunsun olmuş oldu bi yandan, bi yandan da engin bilgilerinizden faydalanmak isterim hocam bu soğutucular konusunda... :)
  • Yani, iki ürün var zaten, NC 2000 ve NC 3000. NC 3000 gayet yeterli geliyor ve NC 2000'den daha sessiz. Soğutma konusunda biraz daha serin tutuyormuş, ben NC 2000 ve NC 1000 de kullandım ama aradaki farkı anlamadım. Bir bilgisayarcıda deneyin, eğer NC 3000'i beğenirseniz buyrun gelin alışverişi yapalım.
  • peki hocam bu thermaltake massive 23 falan var sahibinden de 50 tl ye onlar hakkında ne düşünüyorsunuz sizce değer mi aradaki fiyat farkına ?
  • Hem de nasıl değer, yoksa biz de onbinlerce lira kazanmıyoruz, ucuza yönelirdik. Ben Vatan Bilgisayar'da satılan hepsini denedim. Zaten iyisini alayım derseniz Zalman alacaksınız da, önemli olan hangi modeli olduğu.

Ha soğutur mu? Tabiî ki, o da soğutur. Ama Ne kadar soğutur? Mukayese edecekseniz Cooler Master Storm ile edin ama o da Türkiye'de satılmıyor bildiğim kadarıyla. Yani birkaç modeli var, benim beğendiğim modeli Türkiye'de yok.

Yukarıda verdiğim linkte ayrıntılar var, karşılaştırma da yapmışlar. Onu okumanızı tavsiye ederim.
  • Ankara da hangi semttesiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İş sebebiyle Samsun'a geçtim, Ankara'da Beşevler'deydim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.