Şimdi Ara

ACUN ILICALI SİZCE NASIL BİRİ(ANKET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar

ACUN ILICALI SİZCE NASIL BİRİ(ANKET)


(En Son Oy Tarihi: 14.7.2013)
Giriş
Mesaj
  • sizce acun ılıcalı iyi biri mi yoksa kötü biri mi? örnek vermek gerekirse geçen sene yetenek sizsiniz adlı programı için yayınını ertelemiş(başbakanın annesinin vefatından dolayı) 24 şehit verdiğimizde ise programı geri çekmemiş ve çok tepki toplamıştı.

    eşini genç bir bayanla aldatıp bir şey yokmuş gibi hayatına devam ederken aynı şeyi ekip arkadaşı ali taran yaptığında onu ekipten uzaklaştırmıştı.

    programları yüzünden yayın yaptığı kanallarda dizi kalmamıştı. son olarak star tv ye geçtiği için bir çok dizi yayından kaldırılma riskine girmiştir.(işler güçler, ibreti ailem)

    tabiki bu bilgilerden kişilik testi olmaz ama adam sırf para kazanmak için bir sürü diziyi harcattırıyor. ben açıkcası şaşırıp gibi yapıp şaşıramayan, aptal yarışma programlarını sırf para için türk halkına yarışma diye kakalalayan birisini görmedim. survivor da köpek gibi yarıştırıp alın bu da ödül diye insanlara yutturulan, yetenek sizsiniz de kafasının üstünde dönebilen adamı şak şak ayakta alkışlayan... yarışma programı görmedim.







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.