Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2 ve Galaxy Note için Android 4.1.1 Jelly Bean güncellemesi Eylül-Ekim aylarında yayınlanabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
12.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj







  •  

    Birçok kez test yazılımları sızdıran ve Samsung'un güncelleme planlarıyla alakalı detaylar paylaşan Sammobile sitesi, Galaxy S2 için Android 4.1.1 sürümünün yayınlanacağını onayladı. Temmuz ortalarında yeni versiyona ait kaynak kodların yayınlanmasıyla port işlemlerine başlayan Güney Koreli üretici, deneme çalışmalarını sürdürüyor.

     

    Galaxy S II üzerinde yürütülen testler sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Eğer geliştirme çalışmaları planlandığı gibi tamamlanırsa Android 4.1.1 Jelly Bean sistem güncellemesi Eylül-Ekim aylarında milyonlarca kullanıcı için dağıtılmaya başlayacak. Benzer donanım özelliklerine sahip Galaxy Note'un da onaylanan modeller arasında yer aldığı belirtiliyor.

     

    Yakında her iki cihaz için de test yazılımları paylaşılacaktır. Şimdilik güncelleme konusunda Galaxy S3'e odaklanıldığı tahmin ediliyor. Bu ay sonunda veya en geç Eylül'de Jelly Bean'e yükseleceği rapor edilen Samsung'un yeni amiral gemisi, yeni Android versiyonunun yüklü olduğu ilk cihazlara arasına katılacak.

     

    Çok daha hızlı, pürüzsüz geçişlere sahip bir arayüz, arama motoru tabanlı dijital asistan hizmeti Google Now ve daha birçok yeniliği/değişikliği beraberinde getiren Jelly Bean sürümü, performans ve güvenlik konusunda Android mobil işletim sisteminin en iyi versiyonu olarak nitelendiriliyor. Sonbahar aylarında bu yazılımın Android ekosistemine yeni katılacak aygıtlarda standart hale gelmesi bekleniyor. 








  • Darısı bir sonraki versiyona. Umarım alacakları son güncelleme olmaz.

  • Lan htc alacağın olsun

  • hadi bakalım hayırlısı

  • S2 şu an en iyi F/P telefonudur.

  • Ben yükleyeli 2 hafta oluyor s2'ye .Custom romlar ile çoktan geldi samsung çok yavaş
  • s2 ilk çıktığında(iphone 4 çok popülerken)iphone kullanıcıları samsungun ve androidin güncelleme konusunda sıkıntılı olacağını,androidin stabil bir sistem olmadığını söylüyorlardı,Samsungun akıllı telefon pazarında 1.sıraya yerleşmesiyle beraber ,müşterilerinin üst segment telefonlarına verdiği önemi geri çevirmedi,yalnız alt ve orta segment telefonlarada güncelleme konusunda daha ilgili olursa iyi olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXIST -- 16 Ağustos 2012; 21:29:20 >
  • Cm10 kullanıyorum ancak ram kullanımı çok yüksek. Cmden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama 60fps de çalışmak için ram kullanımı artmış gibi görünüyor. Yakında 2Gb rami olan bir yeni galaxy serisi çıkarsa onu alacağım. Yoksa ölü yatırım olur :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kochaoi333555

    Bu ay sonunda veya en geç Eylül'de Jelly Bean'e yükseleceği rapor edilen Samsung'un yeni amiral gemisi, yeni Android versiyonunun yüklü olduğu ilk cihazlara arasına katılacak.
    />


    Üyelik tarihi 15 ağustos ve her haberin bir parçasın alıntı yapıp mesaj sayısını arttırmaya çalışıyor
  • Galaxy Note'a ekim ayında gelse de ne yazık ki Türkiye kullanıcıları olarak en erken kasım ayında alabiliriz, neyseki diğer ülkelerin romunu yüklemekte sorun olmuyor.

  • inşallah bu sürüm iyi gelirde custom rom arayışına girmeyiz.

    telefonum galaxy note, kullandığım sürüm 2.3.6 kingdroid notemania edition.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

    quote:

    Orijinalden alıntı: kochaoi333555 Bu ay sonunda veya en geç Eylülde Jelly Beane yükseleceği rapor edilen Samsungun yeni amiral gemisi, yeni Android versiyonunun yüklü olduğu ilk cihazlara arasına katılacak.
    />
    Üyelik tarihi 15 ağustos ve her haberin bir parçasın alıntı yapıp mesaj sayısını arttırmaya çalışıyor


    O bir "bot insan değil.





  • Galaxy s3 için jelly bean test sürümü sızdırıldı.Yüklemek isteyenler sammobile.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexsustaki gibi gelsinde eylül ekimde degil kasımda gelsin varsın bir ay 2 ay geciksin yeterki stabil gelsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 16 Ağustos 2012; 17:46:43 >
  • s3 jellybean sızdırıldı siz hala bunun haberini yapıyosunuz

  • htc de umarım aynı ataktan yapar
  • s2 ye ıcs geldiğinde resmen uçmuştu jelibon u merak ediyorum nasıl etkileyecek :)

  • süper bir haber !

  • Şu haberleri görünce gözüm yaşarıyor :) S2nin en geç ekim ayında android 4.1.1 güncellemesine kavuşacak olması kullanıcıları açısından çok sevindirici.

    Biz de zamanında çok güvendiğimiz nvidia tegra 2 yüzünden hala atrix ve tegra 2 kullanan modeller için android 4.0ı bekleyelim...



    S2 kullananlara şimdiden hayırlı olsun...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ezimuse

    Cm10 kullanıyorum ancak ram kullanımı çok yüksek. Cmden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama 60fps de çalışmak için ram kullanımı artmış gibi görünüyor. Yakında 2Gb rami olan bir yeni galaxy serisi çıkarsa onu alacağım. Yoksa ölü yatırım olur :)

    Ram olayina fazla takilmayin. Android ram kullanimi windowsda farkli oldugu icin ram dolu gozukuyor.

    Ozellikle win98de ram yonetimi cok kotu oldugundan bir sure sonra ram dolup sistem can cekiyordu. Bu yuzden ram konusunda hassasiyet var ama android de ram yonetimi cok farkli. Acilan uygulamalari kapatilsa bile ramde on yuklu saklamaya devam ediyor. Bu sayede uygulama tekrar acildiginda cok daha hizli yueniyor, kaldigi yerden devam edebiliyor. Eger ram dolafsa gereksiz uygulamalari ramden otomatik olarak silerek yer aciyor. Daha verimli bir kaynak kullanimi. Bu yuzden ram in dolu olmasi sistemin sistigi yada zorlandigi manasina gelmiyor.

    Ram yonetim programlariyla rami bosaltarak aslinda daha cok enerji tuketimine neden oluyorsunuz. Ram bos olsada dolu olsada ayni enerjiyi tuketiyor, rami bosaltarak o program tekrar acildiginda yuklenmesi icin tekrar enerji harcanmasina neden oluyorsunuz.

    Sistem kaynaklarini yakindan takip etmek istiyorsaniz, ram odakli degil islemci odakli bir yonetici tavsiye ederim. Watchdog bu isi iyi yapiyor. Bir uygulama islemciye asiri yuk olup enerji tuketimine neden olursa hemen uyari veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.