Şimdi Ara

WİNDOWS XP DUAL CORE TR PACTH BUYRUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FORUMDAKİ X NİCLİ ARKADAŞTAN ALINMIŞTIR BENDE SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM DUAL İŞLEMCİLER İÇİN WİNDOWS TR PATCH BUYRUN DOWNLOAD EDİN

http://www.laptopvideo2go.com/drivers/ms_kbs/windowsxp-kb896256-v3-x86-trk.exe

BURAYIDA OKUYUP BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

http://support.microsoft.com/kb/896256/tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 30 Kasım 2006; 1:05:13 >

• Çok teşekkürlerBu yamayı baya bi aramıştım ama demekki aramasını bilmiyormuşum
  • quote:

Orjinalden alıntı: m134

Çok teşekkürlerBu yamayı baya bi aramıştım ama demekki aramasını bilmiyormuşum

YOK ZATEN ARAMA İLE BULUNACAK BİŞİ DEĞİL MİCROSOFT İSTEK ÜZERİNE LİSANSLI KULLANICILARA GÖNDERİYOR GALİBA
  • ah birde açılsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataruz

ah birde açılsa

nokta yerina a yazdınmı ataruz
  • valla bakmadım bile he
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plakton

quote:

Orjinalden alıntı: ataruz

ah birde açılsa

nokta yerina a yazdınmı ataruz

iyiki söyledin yoksa ben sabaha kadar refreş çekcektim sayfaya , ah 3800 bizim neyimize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vista sp2 vs win 7 sp1
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selim abi saol yaw , lisanslı XP kullanmanın faydaları da bunlar olsa gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahadir_bado

selim abi saol yaw , lisanslı XP kullanmanın faydaları da bunlar olsa gerek

sende sağol
    bende bilmiyorum lisanslı xp nasıl bişi x e sormak gerek
  • Arkadaşlar bendeki de lisansız burda yazıp teşhir etmeyim ama nasıl ilgilendiler anlatamam.Ne lisans sordular ne bişey.Telefonla aradım.5 dakika sürdü sürmedi dosya mailime geldi.Sordum neden internete dosyayı koymadınız diye.Tüm hotfixleri koymuyoruz dediler.Otomatik updatede de yok bu yama.Erinmedim aradım aldım dosyayı
  • İlaçlı xp lere de kurulabiliyormu bu yama?
  • ben farkında olmadan lisans mı almışım acaba..sorunsuz kuruldu.. bu arada farkını nasıl anlayacağım..
  • faydası nedir bu yamanın onuda bi yazarsanız sevinrdik hani
  • şimdilik bi işime yaramıyor ama yaza conroe de inşallah
    indirdim de
  • Arkadaşalar bu yama AMD mi yoksa İNTEL içinmi ?
  • Ne işe yarıyor şimdi bu yama?
  • hehe dostlar bu işi linux dağıtımlarında basit bir kernel derleme yada depolardan indirme ile biz bayadır kullanıyoruz
  • AMD ve intelde kullanabilirsiniz... Sadece kulladığınız işlemicinin driverlarını kurup yeterli olacaktır...
  • Arkadaşlar bu yamayı bu kadar büyütmenize gerek yok. Bu yama şu anda kullandığınız çift çekirdekler için işletim sistemini optimize etmiyor. Bu yama işletim sisteminin aklının karısmasına karsı bir önlem.

İşlemcilerdeki güç yönetimleri, işlemci kullanılmadığı zaman voltajını ve çarpanını düşürerek, hatta kullanılmayan bölümlerini kapatarak işlemcinin az güç ve ısı tüketmesini sağlayan teknolojiler mevcut. Bu teknolojileride zaten windows XP sp2 ile windows işletim sistemi kullanmaya başladı. Bu yama bu sistemde oluşabilecek herhangi bir karmaşayı engellemek için. Mesela bir çekirdeğin hızı düşürülür, ve o çekirdeğin hızının normal çalıştığı zannedilir fakat işlem yükü artsa bile hızlandırılmaz. Böyle bir durumu rahatlıkla farkedebilirsiniz, zaten testte edebilirsiniz. Cpu-Z ile işlemcinin gercek hızını görebilirsiniz. İşlemciniz idle'ken çarpanı düşer ( Biostan bu özelliklerin açık olması lazım ) ve voltajı düşer otomatik olarak. O çekirdeğe yük bindirdiğinizde orjinal çarpana ve orjinal voltaj değerlerine geri dönmüyorsa bu patch'e ihtiyacınız var demektir.

quote:

Desteklenen bir düzeltme Microsoft'tan edinilebilir, ancak yalnızca bu makalede anlatılan sorunu düzeltmesi amaçlanmıştır. Düzeltmeyi yalnızca bu sorunla karşılaşan sistemlere uygulayın. Bu düzeltmeye ek sınama uygulanabilir. Bu nedenle, sorundan ciddi olarak etkilenmiyorsanız, bu düzeltmeyi içeren bir sonraki Windows XP hizmet paketini beklemeniz önerilir.

İşlemcilerin içinde microprogramlama ile bu basamaklar değiştirilebilinir. Özellikle Intel'de dothan, yonah, merom ve conroe çekirdekleri size istediğiniz gibi ayar yapma imkanı sunuyor. Örnek olarak conroe 2.66 GHZ işlemcinizi 3.2 GHZ'ye 1.5v'ta full yük altında full stabil olacak şekilde overclockladınız. Ama işlemciniz idleken 1.4v'ta stabil çalışıyor. İşlemci içindeki microprogramlama ile belli bir yükün altına indiğinde voltajın 1.4v'a düşmesini, belli bir yükün üstüne çıktığındada voltajın 1.5v'a çıkarılmasını dışarıdan bir müdahale olmadan direk işlemci içinde control edilerek arttırılabilinecek, zaten su andada arttırılabiliniyor. Çarpanı düşürmek her zaman avantajlı değildir, özellikle çok cabuk yük binip cok cabuk idle moda geçen bilgisayarlarda. Çarpan değişimi sırasında işlemcinin işlem gücü hatırı sayılır bir süre devre dışı kalır, arka arkaya değişen çarpan işlem gücünüzü düşürür, halbuki voltaj artıp düşerken işlem gücüne etki etmez.

ACPI ( Advanced Configuration & Power Interface ) bu tip kontrol mekanizmalarını standart bir arayüzle konrol etmek için HP, Intel, Microsoft, Phoenix ve Toshiba tarafından geliştirilmiştir. Ve işin içinde Microsoft olduğu için patchleri çıkmadan duramaz..

Uzun lafın kısası eğer "neden bilgisayarım bu kadar yavaş" sözünü söylemiyorsanız, bu patchi yüklemeyin.. Herkezin dilinde olan dual core power booster bu ise geçmiş ola ..

• murat yemişsin gazı yine
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.