Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 2'ye ait olduğu iddia edilen ön panel internete sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Samsung Galaxy Note 2'ye ait olduğu iddia edilen ön panel internete sızdı





    Daha önce Apple iPhone 5'e ait bazı donanım parçalarını internete sızdıran Nowhereelse.fr sitesi, Samsung'un yeni telefon-tablet melezinin ön panelini ortaya çıkardı. Dün GSMArena tarafından paylaşılan görselden çok daha farklı bir yapıya sahip olan panel, Samsung'un eski tasarımlarından izler taşıyor.

     

    5.5 inç (~14cm) büyüklüğünde bir ekranın üzerinde konumlandırılacağı görüntüdeki cetvelle kanıtlanan ön panel, Güney Koreli üreticinin birçok cihazında kullandığı benzer ahize boşluğu, Home butonu ve ahizenin sağında konumlandırılan sensörler ile görüntülü görüşme kamerasını içeriyor. Genel olarak dizaynın Galaxy S3'ten çok 2011 yılı amiral gemisi Galaxy S2'yi andırdığını söyleyebiliriz.

     

    0.4mm kalınlığında esneyebilen yeni nesil Super AMOLED ekranla donatılacak Galaxy Note 2'nin kavisli bir ekrana sahip ilk cihaz olması bekleniyor. Bu görüntüden de anlaşılacağı üzere, ön panel kavisli tasarlanmış, kenarlar olabildiğince daraltılmış. 2012 başlarında bir Samsung temsilcisi tarafından dile getirilen, yılın ikinci yarısında çıkış yapacak Galaxy B kod adlı dar kenarlara sahip telefonun Note II olması da gündemde. Yeni gelişmeler bu iddiaları doğrular nitelikte.

     

    Samsung Galaxy Note 2'nin resmi tanıtımı, Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenecek IFA 2012 fuarında gerçekleştirilecek. 29 Ağustos tarihli Unpacked 2012 etkinliğinde, dikdörtgen şeklinde bir aygıt görmemiz mümkün görünüyor. Tanıtım yaklaştıkça ikinci nesil Galaxy Note hakkında yeni detayların gün yüzüne çıkacağını tahmin ediyoruz.







  • Bu ne yaw? Magazin haberi gibi.Yok şu hatun frikik verdi yok şunun şurası gözüktü?? Güya "ekran boyutu böyle olacak bak gidip mal mal cihazlara para bayılma az daha bekle en iyisini al" diye mesaj veriyorlar.
  • Lg Optimus Vu'ya benzemiş.

  • "Galaxy note 2 nin kavisli ekrana sahip ilk cihaz olması bekleniyor." Burda sanki bi hata var. Galaxy nexus ve htc one x de de kavisli ekran yokmu ?!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elenhaire

    Galaxy note 2 nin kavisli ekrana sahip ilk cihaz olması bekleniyor. Burda sanki bi hata var. Galaxy nexus ve htc one x de de kavisli ekran yokmu ?!


    onların ekranları değil üstündeki camı kavisli olması lazım

  • Oha , phonetablet yapmış adamlar bunu.Bu ekran nedir ya?
  • Az daha büyük olsaydı
  • Resmen home tuşunu oraya sıkıştırmışlar. Koymayın artık şu analog tuşları
  • New super amoled plus HD midir neyse, hani ön panele ihtiyaç duymayan YOUM denen bir ekrandı
    http://forum.donanimhaber.com/m_62019340/tm.htm

    "İkinci nesil Galaxy Note, Samsung'un Youm adını verdiği kırılmaz - esnek ekranıyla birlikte gelecek. Bu ekran, Gorilla Glass gibi dayanıklı bir cama ihtiyaç duymuyor, direk camsız geliyor. Youm, geliştirilen bir ince film sayesınde darbelere karşı dayanıklı olacak, eğilip bükülecek, katlanabilecek. Oldukça ince yapısı sayesinde cihazın kalınlığını, ağırlığını önemli ölçüde azaltacak ve diğer donanım parçaları için boş alan sağlayacak."

    Bu ne şimdi

  • home tuşu büyümüş.neden böyle bir şey yapmışlar anlamadım...
  • Sony'ye daha çok benziyor

  • kıvır kıvır kullan
  • Note 2 çıkacak hala bu niye büyük diyen var:D

  • üde azaltacak ve diğer donanım parçaları için boş alan sağlayacak."

  • Home Tuşu bir klasiktir. Samsungun kaldırması çok zor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gopc@

    quote:

    Orijinalden alıntı: agamli

    New super amoled plus HD midir neyse, hani ön panele ihtiyaç duymayan YOUM denen bir ekrandıhttp://forum.donanimhaber.com/m_62019340/tm.htmİkinci nesil Galaxy Note, Samsungun Youm adını verdiği kırılmaz - esnek ekranıyla birlikte gelecek. Bu ekran, Gorilla Glass gibi dayanıklı bir cama ihtiyaç duymuyor, direk camsız geliyor. Youm, geliştirilen bir ince film sayesınde darbelere karşı dayanıklı olacak, eğilip bükülecek, katlanabilecek. Oldukça ince yapısı sayesinde cihazın kalınlığını, ağırlığını önemli ölçüde azaltacak ve diğer donanım parçaları için boş alan sağlayacak.Bu ne şimdi


    sen hiç dediğinden birşey anladın mı? Yani diyorsun ki! Sensörler, ahize filan hepsi ekranın içinde olsun. Senin dediğinden ben bunu anladım. Panel denilen şey ekranın çerçevesidir... Ekranın üzerini örten bir tabaka değil... Öncelikle panelin ne olduğunu öğrenmenizi tavsiye ederim.

    Resimde siyah çerçevenin içinde plastik bir tabaka yok mu, var gibi görünüyor, ondan yanıldım sanırım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: atheet

    quote:

    Orijinalden alıntı: Elenhaire

    Galaxy note 2 nin kavisli ekrana sahip ilk cihaz olması bekleniyor. Burda sanki bi hata var. Galaxy nexus ve htc one x de de kavisli ekran yokmu ?!


    onların ekranları değil üstündeki camı kavisli olması lazım

    nokianın 2 tane camı kavisli telefonu var zaten
  • Daha kesin net haber olsada....

  • ben samsung fanıyım ama az ciddi haberler yapılsın lütfen söylenti haberleri çok sıktı..

  • Eskiden 4 inch'lere kocaman diyorduk. Göz alıştıkça daha büyük olsun istiyoruz. Şimdi 5,5'lara gelmiş..

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.